Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

10 dolog, amit utálunk a pasikban!

Vannak bizonyos dolgok, amikkel eleve elvágja magát nálunk egy pasi. S akadnak olyanok is, amelyek bár rettentően idegesítenek, mégis elnézzük azokat, mert (mégis csak) Ő életünk szerelme... Íme, a 10 legidegesítőbb pasi viselkedés, amitől a falra mászunk.
1. Elfelejti a jeles dátumokat

Tipikus pasi! Valahogy képtelenek megjegyezni a számunkra fontos dátumokat. Így azt is csak a rádióban hallja, hogy éppen a névnapod van, jó esetben egyik barátnőd szól neki a szülinapodról. De ott van még a házassági évforduló, vagy a Valentin-nap, szóval még lenne mikor haza sietnie hozzánk, vagy esetleg elvinni minket vacsorázni, de ha ezeket az alkalmakat várjuk, akkor lehet, hogy éhen veszünk.

2. Hisztééééééééériázik, durcizik

Vannak bizony azok a pasik, akik túltesznek még rajtunk is hisztéria-kérdésben. Náluk leggyakrabban az fordul elő, hogy egész egyszerűen sértődött fejjel becsapja maga után az ajtót, majd pár napig nem szól hozzánk. Hagyd egy kicsit ilyenkor, hidd el, ha szabadon engeded, hamarabb érezni fogja a hiányod, és visszavesz a durciból!

3. Amikor a fogához veri a garast

Elmentek az első randira és bár nem kell az ő fogyasztását is kifizetned, de azt elvárja, hogy elfelezzétek a végösszeget. Az ilyen férfi sajnos később sem fog változni. És akármennyi pénze is van, magára még csak-csak, de másra, így rád sem fog költeni.
4. Közös vezetés - "muszáj beleszólnia" 

Nem létezik pasi, aki szó nélkül hagyná, ha a párja vezet. Mindegy, hogy mit, de muszáj beszólnia, ránk pirítania, megijesztenie, ezzel elérve azt, hogy tényleg ne menjen úgy a vezetés, mint mikor magunk vagyunk a kicsi kocsinkkal.

5. Frizura - "hol voltál ilyen sokáig??" 

Közhely, mégis muszáj megemlítenünk, hiszen kimondottan rosszul tud esni, amikor a fél délutánunkat csavarókkal a fejünkön, búra alatt üldögélve töltjük, hazafelé árkádtól-árkádig futva tesszük meg az utat, nehogy akár egy csepp eső is tönkre tegye szépen kimunkált hajkoronánkat. Erre ő annyit tud kérdezni, mikor meglát: „hol voltál ilyen sokáig? Nincs kaja itthon?"

6. A házimunka nem csak a nő dolga!

Lejárt annak az ideje, amikor csak a nő dolga volt, hogy rendben tartsa a közös fészket. Ha azonban megkéred a párodat, hogy fogja a kezébe a porszívó csövét, ne adj’ isten a mosogatószivacsot, akkor hirtelen rendkívül fontos elfoglaltsága lesz, muszáj megszerelnie a ház körül valami olyasmit, amire eddig mindig az volt a válasz, hogy „majd".

7. Féltékenység - na, ne már...  

Hiszed vagy sem, nem csak a nők közt vannak olyanok, akik átnézik a pasijuk telefonját, e-mail-jeit, és minden cuccukat, amiről azt hiszik, hogy fontos titkokat rejthet. Igen, léteznek ilyen férfiak is. Az igazi Sherlock-ok pedig már odáig is elmerészkednek, hogy követnek bárhova mész, bárkivel találkozol. Ez már kicsit beteges, ilyenkor jobb átgondolni a kapcsolatot!8. Pocsolya a fürdőben

Reggel kómásan indulnál a fürdőszobába, hogy rendbe szedd magad 5 perc alatt, hiszen kedvesed 10-szer olyan lassan készült el, mint amennyi idő járt volna neki, no, és ekkor egyszer csak elveszted a lábad alól a talajt, és hanyatt vágódsz. Mert a szíved csücske újfent elfelejtette a zuhanyfüggönyt elhúzni, és most egy kisebb Balatonon kell átkelned.

9. Kocsmázás a haverokkal

Persze nekik is ki kell kapcsolódni, de miért pont egy olyan helyen, ahonnan részegen jön haza, büdös cigi szaga van, és az egész éjszakát áthorkolja? Az még rosszabb, ha ez hetente többször is előfordul, vagy amikor már a munka után az első hely, ahova betér, az a sarki kocsma.
10. Vacsora az asztalon

Még az igen felvilágosult férfiak, akik bármikor segítenek a házimunkában, vagy akik nem bánják, hogy te is építed a saját karrieredet, nos, még ők is szoktak este munka után éhesek lenni. Nincs is ezzel baj, addig, amíg a fejedre nem olvassa, hogy te sose főzöl neki meleg vacsorát. Igaza van, de ha egyelőek vagyunk, akkor ő miért is nem állhat neki főzni munka után?

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. Korrekt5 2008. december 06. 23:26
  „....na lássátok hölgyeim, azért hangsúlyozom mindig a svédeknek, hogy a MAGYAR nö a legszebb és a legvonzóbb a világon, pedig??....:)”
 • 31. tricse 2008. december 03. 15:50
  „az én fülemet nem bántja semmi,targoncáspasik közt dolgozom,van duma :) csak tudod az évek meg a rutin mondatják velem,hogy ha a pasik tudnának finomabban fogalmazni sokkal többre mennének a nőknél:)
  hiába no valljuk be: egy jó dumás,a nők nyelvét értő pasi hamarabb célhoz ér:)”
 • 30. Judytka 2008. december 03. 09:49
  „Én is támogatom..de szerintem mindenkinek másik 10 jön be,amit szeret a párjában..
  A legfontosabb,hogy engem úgy szeret,amilyen vagyok(és nem csak elfogad!!),és nem akar állandóan a saját képére formálni.Tolerálja a kisebb hiányosságaimat,szeret velem lenni,hű hozzám,szereti a gyerekeinket,értünk dolgozik...ja!!és "ezer"éve ágyba hozza nekem a kávét.. :)) stb...stb...stb...”
 • 29. buchanan 2008. december 03. 08:12
  „Nő létemre inkább a "10 Pont, amit szeretünk a pasinkban!" támogatom!!!!
  Minek mindig ez a folyamatos negatív gondolkodásmód???
  Ha utálod minek vagy vele együtt??hát de nem....?!?!?”
 • 28. Korrekt5 2008. december 02. 23:12
  „HÁT!...ez a 10 pont ugyszólván kimondottan magyar vonatkozásuak :)
  Ez egy kicsit másképpen néz ki északabbra.
  Az is igaz, hogy pl az is természetes, hogy a nö fizeti a magáét.
  Söt, az egyenesen elöny ha valaki sporolós, igaz ennek igy kelle magyarországon is lennie:)
  Meg egyébként, az a férfi akkor is ilyen volt mikor megismerték.

  Na is ki állitja össze a nöi 10-pontot? Igaz az sokkal több lenne:)”
 • 27. ideals 2008. december 02. 17:34
  „..Hát...
  Van egy ilyen könyv, a címe: "Mert megérdemellek" - ja, ez a reklám helye.
  A lényege, hogy azt a társat vonzod magadhoz, akiben az összes rejtett negatív TULAJDONSÁGOD(!!) megvan. - Tulajdonképpen tükröt tart eléd.. - és persze az "igazmondó" tükörben látni önmagunkat néha elég kellemetlen..

  Én megleltem a másik felemet - minden rossz tulajdonság megvan benne, amit valaha egy pasiban ki nem állhattam - mégis vonz, mint a mágnes..
  Egyébként pedig egy-két apró dolog: - ha az utolsó falatját megosztja veled, ha visz haza egy szelet csokit a boltból, mert tudja, hogy azt szereted, ha letép egy szál virágot hazafelé menet neked (nem feltétlen kell a boltban venni!), ha kikapcsolódik a hobbijával (lehet az mondjuk horgászás is), de azt szereti, ha ott szuszogsz, matatsz körülötte.. - akkor biztosra veheted, hogy szeret.. - hát igen, a szerelmi vallomás, hogy lenyírja a füvet, vagy felporszívóz, sőt, el is mosogat, sőt, öszecsap egy hirtelen vacsorát. És persze ezerszer meg kell ilyenkor dicsérni...

  Ami a hisztit illeti, tegyél a hölgyek kezüket a szívükre, hányszor kibuknak és hisztiznek kicsit?? - mennyivel szebbek vagy különbek ilyenkor a férfiaknál?? - még mindig jobb, ha hisztizik egy kicsit, mintha infarktust kap, vagy gyomorfekélyt.. rá kell hagyni, majd elmúlik...
  Ami az autózást illeti, ha nem muszáj ketten menni a kocsival, akkor inkább sétálni kell.. - vagy külön vezetni - mindenre van megoldás - csak akarni kell.
  Egyetlen dolog a lényeg, hogy szeret vagy nem szeret..”
 • 26. 1olvasó 2008. december 02. 15:39
  „Ó jaj, nem kell ennyire komolyan venni ezt a cikket! Végre valami, ami nem a politikáról, gyilkolászásokról szól :-) Amúgy nem mind a 10 dolog található meg a pasikban, hanem csak 1-1. Amivel semmi gond nincsen. Milyen unalmas lenne, ha mindenki tökéletes lenne. Szerencsémre az én páromra sem illik egyik sem, ő egy ritka példány!
  romero00001! Ott a pont :-)))
  lgk! Van picike igazságod, de azért túlzol lásd be! :-) Én nem veszem magamra amiket írtál. :-)
  Azért én is szívesen olvasnék egy ilyen 10 pontot a hölgyekről is :-)”
 • 25. PrettyWoman 2008. december 02. 13:55
  „Az én páromra a tízből egyik sem illik, de komolyan. Ettől függetlenül fel tud idegesíteni rendesen. De muszáj megbocsátani, hiszen engem is el kell tudni viselni. Az még sokkal nagyobb feladat.”
 • 24. lgk 2008. december 02. 13:34
  „1. Elfelejti a jeles dátumokat
  Mert a gondokkal teli rohanó világunkban az a legnagyobb bajunk? Azt hozzátenném, hogy a saját magunkra vonatkozó dátumokat is elfelejtjük.

  2. Hisztééééééééériázik, durcizik
  Az a pici hiszti/durci nekünk is kijár, ha már el kell viselnünk a technika vívmányának köszönhetően a nap 24 órájában.

  3. Amikor a fogához veri a garast
  Persze. Mikor valami műszaki cikket vennénk, vagy ahhoz valami alkatrészt, akkor az "Túl drága!", "Minek az?", "Világválság van, ne költekezz!", "Mi lesz velünk holnap mit eszünk?" De ha a napi virágadagról, vagy étteremről, esetleg ékszerről vagy cipőről, táskáról van szó, akkor nem.

  4. Közös vezetés - "muszáj beleszólnia"
  Mert a kedves hölgyek között egy sem akad aki kórusban mondja a GPS-szel, hogy "Túl gyorsan mész!"?
  A gyorshajtást, is az esetek 50% is csak azért kell produkálni, mert az oldalbordánk fáradt és nyűgös, vagy esetleg miatta vagyunk késésben.

  5. Frizura - "hol voltál ilyen sokáig??"
  Ha nem kérdezünk rá, akkor meg bunkók vagyunk, mert nem érdekel hol járt a párunk.
  Arról nem is beszélve, mikor megjön az asszony, de még a bejárati ajtón se jött be, és már ott kérdezi, hogy "Milyen?".
  Illetve a szokásos kérdések, "Ugye szép?", "Ugye jó lett?". Erre mit lehet válaszolni?
  Azért a hölgyek azt megmondhatnák, hogy speciel ők hányszor dícsérik meg párjukat mikor megjön a fodrásztól? Többségében inkább ezt hallani "El kellene menned fodrászhoz mert már hosszú!", "Nem ártana, ha elmennél már fodrászhoz!". Fordított esetbe mi lenne? Repülne a pofon, vagy jönne a megsértődés.

  6. A házimunka nem csak a nő dolga!
  Ha meg megcsinálja az ember, bármi is legyen az a sok dolog közül, akkor még a kákán is csomót keresnek. A kedvencem az mikor megcsinálom szívességből, kérés nélkül, és utána még leszúrnak, hogy nem voltam elég alapos. Ezek után érdemes?

  7. Féltékenység - na, ne már...
  De azért még mindig a szappanoperákon, és bulvár újságokon élő nők viszik a pálmát. A leg egyszerübb megoldás helyett, is általában a lehetetlent próbálják bebizonyítani. Aztán még ők vannak megsértődve, ha bukik a teóriájuk.

  8. Pocsolya a fürdőben
  Hát igen. Arra nincs időnk, hogy megborotválkozzunk, vagy megfésülködjünk (ami újabb leszúrást jelent), mert biztosítani szertnénk a kedvesünknek a lehető legtöbb időt. Akkor miért is lenne a tócsa feltörlésére?

  9. Kocsmázás a haverokkal
  Miért ott? Lehet azért, mert teljesen ki akarunk kapcsolódni. Ott nem fenyeget az, hogy meccs, híradó, vagy akciófilm közben zaklatnak, vagy valaki a háttérben órákig csacsog a telefonon (hangosan). És a kezünkre se csap senki, ha egy átdolgozott hét után esetleg lecsúsztatnánk egy második sört is.

  10. Vacsora az asztalon
  Persze, ha főzünk, akkor jön, hogy: "Nem kérek, mert túl csípős.", "Nem eszek mert annyira sok a házimunka.", "Inkább valami főzeléket ennék", "Rendelhetnénk valamit.... Nem inkább menjünk el valahova vacsorázni!" És ha nem vagyunk elég gyorsak a vidám, és helyeslő válasszal, akkor megint garasosak vagyunk, és ott a háború.

  UI: nem lehet mindenki tökéletes, mint a hölgyek :D”
 • 23. páctivald 2008. december 02. 12:17
  „tricse!

  Tetszik,nem tetszik,ez a nagy büdös valóság!:)
  Bántja a kis füledet a megfogalmazás?
  Rózsaszínbe csomagolva jobb lenne?”
 • 22. tricse 2008. december 02. 12:12
  „nem a tartalmával van a gond ember hanem ezzel a macsóhímzéses megfogalmazással:)”
 • 21. Judytka 2008. december 02. 11:33
  „Egyébként az itt felsorolt "problémák" szerintem mondvacsinált ostobaságok...Kivel nem fordult még elő,hogy valamiről elfeledkezett,vagy kifröcskölte a fürdővizet,vagy urmbocsá´ hisztizett??
  Ezen csak azok akadnak ki,akiknek nincsenek valós problémáik...mert a bajok nem itt kezdődnek..
  Az ilyen apróságok toleranciával,szeretettel,odafigyeléssel áthidalhatók..És nem árt tudni,hogy a lemeznek két oldala van... :))”
 • 20. romero00001 2008. december 02. 11:25
  „persze hogy vannak hibáink de ha minden stimmelne milyen unalmas lenne?a hibákba lehet beleszeretni nem hölgyeim?”
 • 19. aha. 2008. december 02. 11:20
  „tricse 2008.12.02. 11:15
  Gondolom azért mert még nem volt benne részed úgy igazán!”
 • 18. tricse 2008. december 02. 11:15
  „na ezt a patriotos répadumát ezt annyira utálom a pasikban:))”
 • 17. Judytka 2008. december 02. 11:00
  „És mi az a 100 000 pont,amit szeretünk?? :))Mert ilyen is van!!!és szerintem több,mint 10.. :))”
 • 16. Löw 2008. december 02. 10:44
  „ergo: répázás a 11. pont amelyre a szerzö nem jött volna rá? Vagy lemaradt? Furcsa.”
 • 15. Judytka 2008. december 02. 10:36
  „14
  egyetértünk.. :))”
 • 14. páctivald 2008. december 02. 10:29
  „5. hozzászólás patriot 2008.12.01. 21:19

  Önnél a pont Uram!:)”
 • 13. Löw 2008. december 02. 10:13
  „az élet az nem szabálykönyv és álmodozás.
  Még csak nem is isteni 10 parancsolat,amelyet valaki ide lepötyögtetett.”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keserű karácsony: nem fogy a szaloncukor

Egyre kevesebb háztartás évről évre egyre kevesebb karácsonyi édességet vásárol. Ez a GfK Hungária… Tovább olvasom