Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Táncoló sztárok

Az osztrák tévé legsikeresebb showjában a győri Ekker Balázs tanít táncolni egy népszerű sztárt.

Pénteken este főműsoridőben elkezdődött az ORF 1-en az adó eddigi történetének legsikeresebb és legnézettebb élő tévés show-műsorának a folytatása. Nyolc héten keresztül péntekenként 21 órás kezdettel élő adásban mérik össze tánctudásukat a profi táncosokból és prominens közéleti személyiségekből álló párosok. A győri Ekker Balázs ismét táncolni tanít egy népszerű sztárt.

A szabályok változatlanok, a táncos pároknak hétről hétre kell bemutatniuk egy latin vagy standard táncot, de eltérően az őszi első adástól, már az első alkalommal kiesik vagy elbúcsúzik egy páros. A továbbjutás a zsűri és a közönségszavazatok alapján történik.
A prominens személyiségek táborában egészen a médiasztároktól a sportidolokig  mindenkit megtalálhatunk. A neves Ö3 sportkommentátora, Edi Fingertől kezdve az énekes Manuel Ortegán át a síugró Andreas Goldbergerig számos neves sztár vonul fel. A profiknál nem sok minden változott, így ismét szurkolhatunk Ekker Balázsnak, az EL Paso tánciskola vezetőjének, aki másodszor szerepel az osztrák sikershow-ban. Ezúttal az osztrák filmszínésznőt, Nicole Beutlert viszi táncba.

Balázs az adás előtt így nyilatkozott új partnernőjéről és esélyeikről: – Ezúttal is szerencsém volt, hiszen Arabella Kiesbauer után ismét egy nagyon csinos, dekoratív partnernőt választottak nekem Nicole Beutler személyében. Nicole nemcsak külsejében kellemes megjelenésű, hanem mint ember is nagyon visszafogott és kellemes egyéniség. Ez a kiegyensúlyozottság  inspiráló volt az eddig egymással eltöltött 50 táncórára, kérdés, hogy a tüzesebb latin táncoknál sikerül-e kicsalogatni az oroszlánt a barlangjából.

Nicole gyerekkorában kicsit balettozott, így a zene, a mozgás és az ezzel járó munka nem teljesen idegen számára, de most egy teljesen más stílusban és párban kell bizonyítanunk, hogy kis segítséggel a lehetetlen is lehetséges.

Aki táncolt, az tudhatja, milyen nehéz megtanulni akár egy új táncnak az alaplépését is. Nekünk egy hét áll rendelkezésünkre majd, hogy egyik adásról a másikra (ha továbbjutunk) egy teljesen új táncot, koreográfiát betanuljunk és azt „profi" szinten előadjuk.
Egy biztos, amikor ennyi különböző érdekes ember egy ilyen extrém életszituációban találkozik, abból csak egy érdekes és látványos show születhet, amin keresztül remélhetően még többen megismerik ezt a sportot, hobbit, szórakozást, továbbá levetkőzik gátlásukat és azt mondják, ha ők meg tudták tanulni egy hét alatt, akkor én miért ne tudnám.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

43 év a mentés szolgálatban

A mentők munkája csapatmunka. A sürgősségi ellátás fizikailag és pszichésen nagy megterhelés. Tovább olvasom