Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

Statisztaként a Mirigy-show-ban

A Ponyvaregény elé tart görbe tükröt az Irigy Hónaljmirigy legújabb show-jában. Ott voltunk a forgatáson.

A Ponyvaregény elé tart görbe tükröt az Irigy Hónaljmirigy legújabb show-jában holnap este a TV 2-n. Hogy pontosan miként is köszön vissza a képernyőn Quentin Tarantino kultikussá vált filmjének paródiája, azt azok a statiszták sem tudják, akiknek volt szerencséjük részt venni a Pongyolaregény egyik jelenetének felvételén. A forgatáson jelen volt a Kisalföld munkatársa is.

„Rajongóink közül rengetegen jelezték, kíváncsiak arra, milyen is egy ilyen forgatás. Éppen ezért gondoltuk, hogy olyan jeleneteknél, ahol sok emberre van szükségünk, lehetőséget adunk az érdeklődőknek a statisztálásra" – mondta Kabai László, az egyik Mirigy, aki szerint eddig még egyik félnek sem kellett csalódnia.

Tény, a statiszták szembesülhettek azzal, hogy a fiúk nemcsak a műsor kedvéért viccelődnek, a mindennapi életben sem mennek a szomszédba egy-egy poénért. Ha ment a kamera, ha nem, mindig akadt valaki a csapatból, aki gondoskodott a jó hangulatról. Szerencsére már nyoma sem volt a közelmúlt negatív történésének. Mint ismeretes, tavaly év végén az egyik tag, Ambrus Zoltán szenvedett súlyos autóbalesetet, de örömmel jelentjük, Zoli újra a fedélzeten. A legutóbbi, Börtönökrök című részben csupán egy fotó erejéig került be a karambolból lábadozó tag, ma már azonban olyan jól van, hogy a mostani show-ban egy kisebb szerepet is elvállalt. Társai egyöntetűen állítják, gyógyulását biztosan meggyorsítja, hogy újra dolgozhat.

Jövő év végéig egyébként biztosan lesz feladata a „nyolc kannak" – már ami a tv-felvételeket illeti –, ugyanis a csatornával eddig szól a szerződése az együttesnek. (A zenélés természetesen ettől független.) Joggal merülhet fel a kérdés, honnan jön az a sok „ökörség", amit hónapról hónapra láthatunk a show-ban. „Az ötletgazdák mi vagyunk, kitaláljuk az alaptörténetet, amit egy forgatókönyvíró kidolgoz. Persze újabb ötletek mindig vannak, nemegyszer előfordul, hogy a felvételek során is rögtönzünk, s ha ez jó, akkor bent is marad a műsorban" – tette hozzá Kabai László.

Egy-egy forgatás általában hat napig tart, majd néhány napos utómunkálat végén elkészül a „mű", ami a nagyközönség elé kerül.
„A mostani show jórészt a Ponyvaregény paródiája, de például a Keresztapa klasszikus jelenetei közül is lesz benne néhány. Az elmúlt adásokat különösen kedvezően fogadta a közönség, s mi is úgy éreztük, jól sikerült. Remélhetőleg a Pongyolaregényen is bőven lesz oka nevetésre a nézőknek" – folytatta Kabai László, aki egyébként a statiszták számára is ismert jelenetben Vazul néni (Sipos Péter) edzőjét játssza.

A Mirigy már készül a következő műsorára is, ami nem akármilyen paródiát sejtet. A fiúk legújabb kiszemeltje ugyanis a nagy sikerű sorozat, a Született feleségek. A Született férjek is minden bizonnyal gondoskodik majd a rekeszizmok megdolgoztatásáról, de addig még itt van a holnap este nyolc órakor kezdődő Pongyolaregény...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sziko boncasztala

Döbbenetes kiállítás nyílt Sopronban egy fiatal, Budapesten élő alkotó meghökkentő digitális… Tovább olvasom