Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Monte-Carlo aranyosai

Szeptember 23-tól Győrben látható a Magyar Nemzeti Cirkusz 70 tagú társulata Richter József vezetésével. Számos új produkcióval és hatalmas állatsereglettel lépnek a győri közönség elé, arról azonban, hogy mire is számíthat az, aki ellátogat a cirkuszi mutatványra, meséljen maga az igazgató.
„Az új műsort olyan produkciókból készítettük, amelyeket Magyarországon még nem láthatott a közönség. A világhírű francia Les Rossyan társulat zenebohócai lépnek majd porondra, valamint egy hatfős akrobatacsoport, a Kenya Boys kápráztatja el a nézőket, de látható lesz limbótánc és tüzes jelenet is. Aki jegyet vált az előadásra, igazi világszámot láthat, hiszen az estét 11 ló kíséretében Szandra, az indiai elefánt nyitja meg, aki a maga 4 és fél tonnájával két lábra áll és táncra perdül a színpadon."


„Az idei év fantasztikusan indult. Flórián a mi szakmánkban legrangosabbnak számító kitüntetést hozhatta haza Monte-Carlóból, a cirkuszfesztiválról, ahol produkciójával a világ minden tájáról érkező közönség mellett a nagyhercegi család szívébe is belopta magát. Hihetetlen érzés volt, amikor több mint 5000 ember állva tapsolt, annak ellenére is, hogy éjjel fél egykor a mi produkciónk zárta a négy és fél órás műsort a fesztiválon" – meséli Richter József nem kis büszkeséggel.

Richter József arról is mesélt, hogy a hatalmas tehetségű akrobaták és a különleges produkciók mellett számos más dologra is hangsúlyt kell fektetni ahhoz, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt örömüket leljék a sokszor hihetetlen elemekkel tarkított bemutatókban. „A világszínvonalú szórakozáshoz ma már – ha nem is kevés, de legalábbis – nem elegendő a földön és levegőben leírt mutatvány. A látvány, a fénytechnika, a gyönyörű kosztümök, a hangzás mind-mind elengedhetetlen kellékei az estének. A társulat – hála istennek – 14 éve töretlen népszerűségnek örvend, hiszen újabb és újabb produkciókkal, egyre látványosabb show-val lépünk porondra."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Presidance: új tánclépések az ezeréves úton

Hagyomány és cirkusz - A rendszerváltást követően sokan és sokszor mondogatták, hogy szükség lenne… Tovább olvasom