Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Mister Fesztivál

Papp Laciként ment, Győrújbarátra pedig már Mister Fesztiválként érkezett az a fiatalember, aki tizenhárom éve ropja a helyi Csobolyó néptánc-
együttesben. Az építészmérnök-hallgató nem gondolta komolyan a megmérettetést, ám az igazi meglepetés akkor érte, amikor a korona az ő fejére került a bulgáriai Primorskóban.
A legutóbbi, Bulgáriában rendezett nemzetközi néptáncfesztiválon a hazaiak nemcsak fergeteges tánctudásukkal kápráztatták el a közönséget, de 15 nemzet lányai, fiai közül a Mister Fesztivál címet Papp László érdemelte ki megjelenésével, tánctudásával.

– Előtte fellépésünk volt, úgyhogy sem gondolkodni, sem pedig különösebben készülni nem maradt idő – idézi vissza a történteket a fiatalember. – Benyőcs Eszterrel indultunk, ami azt jelentette, hogy egy-egy számmal körbevonultunk, táncoltunk és bemutattak bennünket, majd az együttesek vezetőiből álló zsűri voksolt. A felzúgó taps, az ujjongás és a biztatás azonban meghozta a sikert: a dobogó tetejére szavaztak, így aztán meg is koronáztak.

Papp László civilben a Széchenyi-egyetem építészmérnök-hallgatója, nagy álma vált valóra egyetemi tanulmányainak megkezdésével. A tánc, a rajzolás és a fotózás a hobbija, és reméli, ezek szeretete végigkíséri az életét. Egy vidám, a többiekkel eltöltött táncos est, fotózás, koronapróba tette még emlékezetesebbé a Bulgáriában eltöltött időt, no és nem mellékesen haza már egy „Éljen a Király!" feliratú táblával várta barátnője, Anita, valamint testvére és barátai Mister Fesztivált.

Harcsás Judit

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsúzik a világ a Maestrótól

Szombaton temetik el szülővárosában, Modenában a 71 éves korában hasnyálmirigyrákban elhunyt… Tovább olvasom