Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Így emlékezünk – szülőföldünkön

Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata pályázatot hirdet az 1956-os események bemutatására.

Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet közoktatási és közművelődési intézmények, önkormányzatok és civil szervezetek számára az 1956-os események bemutatására az alábbi témakörökben:

1. Forgatókönyv (műsorterv) készítése az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának megünnepléséhez.

2. A helyi tanterv alapján tanmenetek, óravázlatok készítése az 1956-os forradalom és szabadságharc általános, illetve középiskolai oktatásához. Ebben a helyi események – települési, térségi, megyei – hangsúlyozottan szerepeljenek.

Mindkét kategóriában az első három helyezett pályamunkát – a pályázó közreműködésével, illetve előzetes egyetértésével – megvalósítjuk, s az arról készült CD-felvételt hozzáférhetővé tesszük valamennyi közoktatási és közművelődési intézmény, szervezet részére.
Formai követelmények: a pályamunkákat dokumentálni kell a felhasznált irodalom jegyzékével és a szükséges jegyzetekkel, és CD-n egy példányban vagy nyomtatott formában két példányban kell benyújtani.
A legjobb pályázatok az alábbi (nettó) díjazásban részesülnek: 1. helyezett 100 ezer forint, 2. helyezett 80 ezer forint, 3. helyezett 50 ezer forint.

A jeligés pályázatokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat címére (9021 Győr, Árpád út 32.) kell beküldeni. A pályamunkához mellékelni kell a pályázó vagy pályázó közösség nevét, pontos lakcímét, telefonszámát tartalmazó lezárt borítékot, amelyre a jeligét és a pályázó vagy pályázó közösség életkorát is fel kell írni. A pályázat benyújtásának a határideje: 2006. szeptember 25.

Információ kérhető Turbók Arnold Bertalan MPI-igazgatótól (20/969-6868), Kissné Heller Ilona kulturális referenstől (96/522-260), Koczkásné Sipőcz Katalin osztályvezetőtől (96/522-253) és Ponty Zita sajtóreferenstől (96/522-208).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgács Péter újra 'éhes'

Forgács Péter, a győri színház népszerű drámai- és musicalszínésze a napokban Jászai-díjat kapott. Tovább olvasom