Kisalföld logö

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -4°C | 4°C

Éljen a család!

A nők inkább a boldog családi életet választanák, mint a népszerű divattervezők kreálta ruhákat és táskákat, áll egy kutatás alapján készült tanulmányban.
A megkérdezettek kilencven százaléka azt mondta: életre szóló házasságot, illetve élettársi kapcsolatot szeretne, eközben az anyagiak kevéssé fontosak számukra.

A kutatásból az is kiderül, hogy a 26 éves kor a legmegfelelőbb a családalapításra, és 27 évesen a legjobb megszülni az első gyermeket.

A kutatás rámutat arra, hogy a mai nők a családjukkal és a barátaikkal szeretik a legtöbb időt tölteni, emellett kényelmes otthont szeretnének. A luxuscikkeket kevéssé részesítik előnyben.

A megkérdezettek számára nagyon fontos, hogy ne legyenek adósságaik, hogy a jelenleginél több szabadidővel rendelkezzenek, és hogy a gyermekeik minőségi oktatásban részesüljenek.


Derek Draper brit pszichoterapeuta szerint a legtöbb nő számára adott az út a sikerhez, továbbá ahhoz, hogy vonzók legyenek, hogy vezetői pozíciót töltsenek be. Ennek ellenére sokuknak mégis hiányérzetük van. Kívülről úgy látszik: a nők a fogyasztói társadalom legmegbízhatóbb tagjai, hogy hajszolják a dizájnerek márkás termékeit, a szépségápolási termékeket, és a tűsarkú cipőket is számolatlanul vásárolják. Azonban a tanulmány rámutatott arra, hogy egyre több nő számára ezeknél a külsőségeknél sokkal fontosabb a család, a család adta biztonság és a gyerekek.

A megkérdezett 1500 nő 48 százaléka házas, 84 százalékuk dolgozik, és csupán 30 százalékuk gondolja úgy, hogy a munkáját el is ismerik.

Daily Mail/John Groves
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

In memoriam Jászai Joli - a 77 éves pályakezdő

Színháztörténeti pillanatnak voltak tanúi azok a művészetbarátok, akik 1985. február 1-jén a győri… Tovább olvasom