Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Babavárás fogyókúrával

Éppen egy televíziós felvétel kezdete előtt értük utol Gesztesi Károlyt és menyasszonyát, Liptai Claudiát.

Liptai Claudiát egy jó ideig biztosan nem láthatjuk a televízió képernyőjén. Míg párja, Gesztesi Károly gőzerővel készül az újabb forgatásra, az 1956-ban olimpiai aranyérmet nyert vízilabdacsapatról szóló filmben az edzőt alakítja majd.

Éppen egy televíziós felvétel kezdete előtt értük utol Gesztesi Károlyt és menyasszonyát, Liptai Claudiát. Azt várnánk, hogy a nemrégiben bemutatott Kútfejek című film bemutatója után  jut idő a pihenésre. Ám a színész szerényen azt mondja, sosem unatkozik. Heti háromszor veszik fel a Jóban-rosszban televíziós sorozatot, emellett még színházi fellépések is vannak. És természetesen a következő film. A tervek szerint Andy Vajna az 1956-os olimpiai bajnok vízilabdacsapatról készít filmet Szabadság, szerelem címmel. Ebben az edzőt alakítja majd. „Úszom, edzek gőzerővel, készülök a most vasárnap kezdődő forgatásra – teszi hozzá. – A nyáron pedig Rodoszon dolgozunk, sőt, Gyöngyössi Bencével elkészítjük az Egy bolond százat csinál című filmet is." Felvethetnénk, hogy e rengeteg munka, fellépés ellenére jut-e ideje kedvenc hobbijára, a zenélésre, zeneszerzésre, a népszerű színész mosolyogva elmondja: van. Nemrégiben került elő az a rockopera, amit még fiatalon kezdett el megírni. A befejezetlen, vagy inkább félig kész művet találta meg fia, s úgy döntöttek, véglegesítik a darabot. Zenei téren ez lesz majd a színész életének fő műve.

Gesztesi Károly különösen büszke arra, hogy az elmúlt hónapokban nyolc kilót leadott. A cél, hogy március végéig további húsz kilót adjon le, s ezzel talán példát is adhat „sortársainak", hiszen kis akarattal és odafigyeléssel minden lehetséges. Már nem Norbival fogy, hanem rendszeresen mozog, teniszezik, úszik. Bár mint mondja, rendszeresen „bűnözik". Ha a helyzet úgy hozza, akkor szívesen elfogyasztja a csülköt, azonban leginkább zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, mellé jófajta vörösbort. Persze mindezt mértékkel. A tökéletes kinézet már csak azért is fontos, mert nemsokára fürdőnadrágban is láthatjuk, hiszen egy vízilabdázó milyen más jelmezbe is öltözhetne be.

A Liptai Claudiával megkezdett fogyókúra azonban ma már csak Gesztesi Károlyra vonatkozik. A Mokka című reggeli televíziós műsor társvezetője – és ez már nem titok – anyai örömök elé néz. – Az életem eddig egyáltalán nem változott meg, persze jobban ügyelek magamra – egészíti ki Liptai Claudia, akit tavaly Magyarország legszexisebb nőjévé választottak. – A közelmúltban éppen Sopronban jártunk, ahol egy farsangi bál műsorvezetését vállaltuk el. Hajnalig szórakoztunk, de csak addig, ameddig jólesett. A televíziótól egy időre megválok, úgy érzem, most nyugalomra van szükségem. Igaz, a stúdióba rendszeresen bejárok meglátogatni a kollégákat, mert mi egy nagy család vagyunk. Az, hogy mi lesz a jövő, a folytatás, még nem tudom. Sosem tervezek előre. Persze céljaim, terveim vannak, de ezekről még korai lenne bármi konkrétumot elmondani.

Kérdésünkre, mi szerint mi lesz velünk, a nézőkkel az üde színfolt, a semmihez sem hasonlítható egyéniség, Liptai Claudia nélkül, a műsorvezető nevetve megjegyezte: mindenképpen visszatér majd a képernyőre, de most inkább töltődik. S most jut elég ideje a pótlásra, amire korábban nem jutott elég ideje. Az olvasásra, és természetesen a konyhára. „Megtanulok főzni – jelentette ki határozottan. – Fakanalat fogok, új ételeket próbálok ki. Párommal nagyon szeretjük az olasz konyhát. Ha elakadok, akkor jó tanácsokat kérhetek Giannitól."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három évtizede győri színpadon

Születés- és névnapja is közeleg, s ahogyan mondja, szerencsés, mert a színpadon ünnepelhet. Tovább olvasom