Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Az Árkád arca: Lukács Beáta

Légi kísérõként dolgozik, munkája leginkább a fõvároshoz köti. Múlt pénteken mégis õt választották meg az Árkád Gyõr arcának.

Sokan kérdezhetik meg, hogyan lesz egy budapesti lányból a Kisalföld meghatározó üzletközpontjának háziasszonya. Az a személy, aki egy évig a plakátok, újságcikkek, akciók mögött ott mosolyog majd, hirdetve az Árkádot. Lukács Beátával pár nappal a különleges verseny megnyerése után beszélgettünk.

– A barátnőm barátnője győri. Hozzá jöttünk el, mert a fővárosban is a kedvenc üzletközpontom az Árkád, hogy egy kicsit vásároljunk, megnézzük a kínálatot. Ők adták be végül is a jelentkezésemet. Egy kicsit unszolniuk kellett, de végül beadtam a derekam, sőt, megígértem nekik, hogy ha megnyerem a versenyt, veszek nekik egy farmernadrágot.

– Megvette már?

– Ez várat magára, de nem felejtem el, mivel tartozom nekik.

– A vásárlás csak egyedi látogatás volt Győrben, vagy máskor is megfordult már a városban?

 – Hát az az igazság, itt szilvesztereztem, és előtte is gyakran megfordultam a városban a párom jóvoltából. Ő lemezlovas és szeretik azt, amit csinál, gyakran hívják meg.

– Egészen felcsigázott, ki ő?

 – Nem titok, ő DJ Krisz.

– Szóval a belvárost nem ismeri?

– Azt nem, a karácsonyi díszkivilágítást azonban a főtéren megcsodáltam, az lenyűgöző volt.

 – Azt beszélik, ugyancsak meglepődött a verseny eredményén.

– Nagyon, ez nem az a szöveg, amit minden lány, aki megnyer egy versenyt, elmond. Én még a fodrásznál a verseny döntője előtt is azt mondtam, ötödik leszek. Nem izgulok, teljesen nyugodt vagyok. Erre még fogadást is kötöttem otthon. Ahol aztán nagyon örültek, azt sem bánták, ha a fogadást elvesztem, ha a versenyt megnyerem. Üdvrivalgás fogadott, anyukám nagyon büszke volt rám.

 – Tudja már, hogy milyen feladatai lesznek?

– Amikor a legjobb ötbe beválasztottak, már kaptunk egy tájékoztatót arról, hogy mi lesz, mi lehet a dolga a győztesnek. Hoszteszt is kerestek, aki képviseli az Árkádot, illetve óriásplakátokra, kiadványokra, fotózásokra modellt.

– Sokszor fogunk találkozni önnel, hol innen, hol onnan néz majd le ránk. De nyugtasson meg, ez nem csupán jószolgálat lesz?

 – Ó, dehogy, rendes modellszerződés van. Negyedévente megkapom a honoráriumomat. Ráadásul nyertem egy nagy értékű robogót is. Hát annak örültem igazán, imádok vezeti. Thaiföldön tavaly két hétig csak robogóztunk és nagyon beleszerettem. Ez volt az álmom. – Nem fog félni a közlekedésben Budapesten?

– Ott talán félnék, de a pároméknak a Balatonon van nyaralójuk, ott használom majd a robogót.

– Profi a színpadon, profi a fotózásokon, profin nyilatkozik. Korábban is szerepelt már szépségversenyeken? – Soha. Volt ugyan egy ügynökség, amelyik nagyon szerette volna, ha elindulok, de mindig nemet mondtam. Huszonnyolc éves vagyok, eddig leginkább a légikísérő-munkám kötött le. Most, hogy éppen társaságot váltok, lesz időm arra, hogy én legyek az Árkád Győr arca.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Államfőket vadásztatott Afrikában

Vetített képes előadáson járta újra végig közönségével Afrikát Bozóki László, a jelenleg Balatonföldváron élő vadász Győrben, a Galgóczi Erzsébet-könyvtárban. Az erdész-vadásziskolát végzett fiatalember szülei javaslatára kitanulta a burkolószakmát, ez is nagy segítségére volt, mikor 1972-ben elhagyta az országot, hogy megvalósítsa álmait. Tovább olvasom