Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Szépek szépe döntős lányok: Evelinnek lételeme a hagyományos és a modern tánc is - sok fotóval

A 15 éves enesei Szalai Evelin a Fertő tő szépe választáson a tini kategóriában nyerte el a legszebb lánynak járó koronát. Videós riport az enesei szépséggel, aki harmadik döntős versenyzőnk.

Evelin idén szeptemberben kezdi meg középiskolai tanulmányait a győri Móra gimnáziumban, s saját elmondása szerint lételeme a mozgás.

"Imádok esténként futni, ez az egyik kedvenc kikapcsolódásom. Ezen kívül évek óta táncolok egyrészt a rábapatonai Bolero csoportban, másrészt az enesei Derőce néptánc együttesben.

Sokan kérdezik tőlem, hogy miként fér meg egymás mellett a hagyományos és a modern tánc egyszerre, de nekem mindkettő stílus nagyon bejön, s egyiket jobban szeretem, mint másikat" – hallottuk a fekete hajú szépségtől.


Szalai Evelin. Fotók: Cseh Róbert. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.


Videó: Cseh Róbert.


Evelin eddigi egyik legnagyobb élményét szintén a táncnak köszönheti, hisz a katalán fővárosban, Barcelonában részt vehetett a Bolero csapatával egy komoly nemzetközi versenyen.

"Ha a későbbiekben a tánccal foglalkozhatnék hivatásszerűen, nagyon örülnék. Annak pedig még inkább, ha esetleg felvételt nyernék a budapesti Táncművészeti Főiskolára" – tette hozzá Evelin.

Az enesei lány nem csupán táncparketten, de a szépségversenyek világában is egyre otthonosabban mozog. Két éve egy gyermekszépségversenyen saját korcsoportjában elsőként végzett, míg tavaly a Répce szépe választáson szintén őt ítélte a zsűri a legszebbnek.

Érdekesség, hogy utóbbi versenyen a Szépek szépe tavalyi döntőjében harmadiknak választott Stefanits Franciska is részt vett, akit akkor Evelin egyik udvarhölgyének választottak.

Evelin legértékesebb koronájának mégis az idei Fertő tó szépe választáson szerzett győzelmet tartja, de nem csupán ezért kellemes emlék számára ez a szépségverseny.

"Nagyon szuper volt a fertőrákosi strandon versenyezni, a hangulat is remeknek bizonyult, úgyhogy nagyon boldogan tértem haza. Remélem, a Szépek szépe döntője után is hasonló érzésekkel fejezhetem be a versenyt" – mondta búcsúzóul egy huncut mosoly kíséretében az enesei szépség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Támogatók

Dávid Stúdió Diamant Hotel OTP Travel
Héderváry Castle in Hungary X-Shape Szépségstúdió
Önnek ajánljuk

Második döntősünk Kata, aki NATO-csúcson is részt vett - sok fotóval

A Fertő tó szépe választás felnőtt kategóriájában idén Vasmera Katalin fejére került az első… Tovább olvasom