Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Nézze meg a Szépek szépe 2010 első versenyzőit! - sok-sok fotóval

A Nyugatmagyar.hu - Szépek szépe 2010 első hét versenyzőjét képgalériák segítségével mutatjuk be. Önnek melyik gyönyörű lány jön be a legjobban?

A Nyugatmagyar.hu - Szépek szépe 2010 szépségversenyről ide kattintva tudhat meg mindent!

Jelentkezni a napszepe@kisalfold.hu e-mail címen lehet. Nevezési korhatár: 14 évtől 25 évig.

Értékes díjak, nyeremények: Audi, színezüst korona, utazások

A Szépek szépe 2010 versenyen nyertes szépségkirálynő egy hónapig használhatja a Porsche Győr által felajánlott fődíjat, egy Audi személygépkocsit, valamint egy 350 ezer forint értékű, színezüst, kövekkel díszített koronát vihet haza a győri Árkádban lévő Juta óra és ékszerüzlet felajánlásával.

Ezen kívül részt vehet egy több napos, értékes utazáson párjával.

A két udvarhölgy nyereménye pedig egy hazai wellness hétvége lesz teljes ellátással, két személy részére.

A döntőn további két címet nyerhetnek el a gyönyörű lányok: a Közönség díját és a kisalfold.hu arca díjat. Mindkét címmel szintén értékes utazások és ajándékok találnak majd gazdára.
Ender Diána

A 20 éves Ender Diána, tősgyökeres veszprémi, néhány hónapja költözött Budapestre, ahol menedzserképzésen vesz részt, ősztől pedig egyetemista lesz. Angolul, németül és franciául is beszél. A közvetlen, pörgős lány gyakran jár fotózásokra, egy online szépségversenyen nem régiben második helyezést ért el. Szereti az extrém dolgokat, tervezi, hogy nem sokára sivatagi rókát fog tartani.


Ender Diána. Fotók: Cseh Róbert. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

 Szavazok Diánára >>

Gili Viktória


A 24 éves Gili Viktória Győrben él, s friss közgazdász diplomával rendelkezik. Szabadidejében szívesen kirándul, külföldön és belföldön egyaránt. Nagyon szeret főzni, filmet nézni és olvasni. Korábban sokat táncolt, a középiskolában hip-hopozni tanult, majd az egyetemi évek alatt a győri amerikai focicsapat pom-pom csapatának tagja volt. Az utóbbi időben egyre jobban érdekli a szépségipar.


Gili Viktória. Fotók: Modellbázis. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

 Viktória az első döntősünk.

Csicsai Bianka

Csicsai Bianka dunaszerdahelyi tanuló, a Modellbázis modellügynökség modellje. Nagyon szeret vásárolni és a barátaival lenni. Szereti a divatot és a szép ruhákat, kedvenc színe a lila, ez öltözködésében is nagy szerepet játszik.


Csicsai Bianka. Fotók: Modellbázis. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

 Szavazok Biankára >>

Tokovicz Bettina

Az enesei Tokovicz Bettina a Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakképző Iskolába folytatja tanulmányait. Szeret a szüleivel és barátaival lenni. Régebben a társastáncot is kipróbálta, a fotózás szintén érdekli, de a modellkedés is közel áll a szívéhez. Mottója: "Élj a mának, ne a holnapnak".

Tokovicz Bettina. Fotók: Modellbázis. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

 Szavazok Bettinára >>

Décsy Diána


A 19 éves Décsy Diana Szlovákiában, Vágsellyén lakik. A Kodály Zoltán Gimnázium befejezése után a Nitrai Mezőgazdasági Egyetem Közgazdaságtan és vállalati menedzsment szakán szeretne tovább tanulni.

A szabadidejét barátaival tölti. Szeret olvasni, főként a krimi és bűnügyi történetek érdeklik. Hobbijai közé tartozik többek között a tánc, zene. Diana nyerte a Modellbázis 2010-es arca online szépségversenyt, nemsokára ő mosolyog majd a modellügynökség weboldaláról vissza ránk.


Décsy Diána. Fotók: Modellbázis.

 Szavazok Diánára >>

Kocsis Viktória


A 18 éves győri lány a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatika Szakközépiskolában érettségizett és szeptembertől folytatja tanulmányait banki szakügyintéző szakon. Szeret a szabadban lenni, sétálni, olvasni, és nagyokat bulizni. Imádja a barátját, a családját és a barátait. Érdekli a modellvilág, nagyon szívesen dolgozna ebben a szakmában. Ezért jelentkezett a győri Modellbázis modellügynökséghez is.


Kocsis Viktória. Fotók: Modellbázis. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

 Szavazok Viktóriára >>

Martini Orsi


A 21 éves Martini Orsi szeret fotózni, sminkelni és mindent, ami a divattal kapcsolatos. A közeljövőben szeretne elvégezni egy stylist tanfolyamot. Most nyílik a belvárosban egy harisnya, fehérnemű üzlete, itt ki tudja élni majd kreativitását. Szeret emberekkel foglalkozni, és őket divattanácsokkal ellátni. Szabadidejében retro tárgyakat gyűjt. Kedveli a régi autókat.

Martini Orsi. Fotók: Modellbázis. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

 Szavazok Orsira >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Támogatók

Dávid Stúdió Diamant Hotel OTP Travel
Héderváry Castle in Hungary X-Shape Szépségstúdió
Önnek ajánljuk

Martini Orsi

A 21 éves Martini Orsi szeret fotózni, sminkelni és mindent, ami a divattal kapcsolatos. Tovább olvasom