Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Második döntősünk Kata, aki NATO-csúcson is részt vett - sok fotóval

A Fertő tó szépe választás felnőtt kategóriájában idén Vasmera Katalin fejére került az első helyezettnek járó korona. Videós riport a Fertő tó egyik királynőjével.
A Fertő tó szépe választás felnőtt kategóriájában idén Vasmera Katalin fejére került az első helyezettnek járó korona.

A 18 éves szépség Szlovákiában a Bős közeli Patason él, a nagymegyeri Corvin Mátyás Gimnázium jövőre érettségiző diákja.

Kata Győr legnagyobb bevásárlóközpontjának az arca

"Jánossomorján és Mosonmagyaróváron élnek rokoniam, s a határ közelsége miatt viszonylag sokat járunk Győrbe.

Utóbbi városhoz egyébként is szép emlékek fűznek, hisz jelenleg én viselhetem az Árkád arca megtisztelő címet, melyet tavaly nyertem el a bevásárlóközpont szépségversenyén" – hallottuk a mosolygós lánytól.


Vasmera Katalin. Fotók: Cseh Róbert. Helyszín: Porsche Győr Autószalon.

Ha tehát valamelyik út mentén Önökre mosolyog Katalin egy óriásplakátról, most már azt is tudják, kinek kacsinthatnak vissza jelképesen.

Szép emlékek a Miss Alpok Adriáról 

"Az utóbbi esztendőkben elég sok szépségversenyen indultam, s többször hívtak különböző helyszínekre modellnek is. Édesapámmal azt a hallgatólagos megállapodást kötöttük, hogy ameddig a tanulmányi eredményeim rovására nem megy a modellkedés, addig támogatja a szépségipar felé tett lépéseimet" – mondta Kata.

Ha már a tanulás szóba került, a vöröses hajú szépség elárulta azt is, hogy kommunikációs területen szeretne később elhelyezkedni, s érettségi után vagy Pozsonyban, vagy Székesfehérváron kezdené el kommunikáció szakon felsőfokú tanulmányait.


Videó: Cseh Róbert.


"A szépségversenyeken eddig a legkellemesebb élményeket a Miss Alpok Adriáról őrzöm, ahol hét ország 3-3 lánnyal képviseltette magát. Remek hangulat volt Ljubljanában, s mind a magyar, mind a szlovák csapatban résztvevő lányokkal a mai napig jó barátságban vagyunk.

Végül ötödikként végeztem, de nagy örömömre velem együtt az első hat helyen négy magyar lány osztozott" – mesélte Kata.

Találkozás Angela Merkellel és a magyar delegációval a pozsonyi NATO-csúcson

"Életem eddigi egyik legérdekesebb felkérését tavaly ősszel kaptam, amikor a pozsonyi Nemzeti Színházban tartott NATO-csúcsra kerestek hostesseket.

Az összes jelentkező lány családját három hétig világította át a Nemzetbiztonsági Hivatal, majd a procedúra után engem is beválogattak a csapatba.

A NATO-csúcson mindenkinek ugyanolyan öltözékben, ugyanolyan frizurával kellett megjelennie. Annak nagyon örültem, hogy találkozhattam Angela Merkel német kancellárral, s a magyar delegáció pont a közelemben foglalt helyet a csúcson. Így többször is kértek tőlem útbaigazítást, s tudtam is segíteni nekik.

Az ugyanakkor nyomasztó érzés volt, hogy a csúcson úton-útfélen fegyveres kommandósok pásztázták a tömeget" – közölte a pozsonyi NATO-csúcsról Katalin.

Mi a szép alak titka?

A patasi lány irigylésre méltó alakját elmondása szerint pusztán a genetikának és édesanyjának köszönheti.

"Pár éve részt vettem egy modelltáborban, ahol a szervezők minden lánynak salátát kérték vacsorára. Egyedül én kaptam palacsintákat, merthogy az egyik vezető szerint rám fért volna egy kis hízás" – búcsúzott Kata.

A Nyugatmagyar - Szépek szépe 2010 döntőjében ismét találkozhatnak vele Olvasóink!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Támogatók

Dávid Stúdió Diamant Hotel OTP Travel
Héderváry Castle in Hungary X-Shape Szépségstúdió
Önnek ajánljuk

Szabadiné Kálmán Mónika

A 23 éves Szabadiné Kálmán Mónika Győrben él, étteremben dolgozik. Tovább olvasom