Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Jótékony süti sütés: a Szépek szépe döntősei a győri újszülöttekért!

A Szépek szépe 2010 döntőjébe bejutott 14 csaj október 5-én a győri Toscana Cukrászdában finomabbnál finomabb süteményeket készít. A jótékonysági akció célja a győri Egészséges Újszülöttekért Alapítvány támogatása.


A győri Egészséges Újszülöttekért Alapítvány támogatására jótékony süteménysütést szervez 2010. október 05-én a kisalfold.hu és a Toscana Cukrászda.

A kampány fő támogatója a hazai fagyasztott élelmiszerkereskedelem egyik piacvezető vállalata, a Kisalföldi Presztízs Díjjal és az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása címmel is kitüntetett Matusz-Vad Zrt.

A "Szépek szépe 2010" elnevezésű szépségverseny döntőjébe jutott tizennégy fiatal lány részvételével készülnek el a nemes célú sütemények október 5-én, kedden délután a Toscana Cukrászdában.


Torta a Toscana Cukrászdából.
Torta a Toscana Cukrászdából.


A hölgyek sütötte édes finomságok ezt követően három napon keresztül, október 6-tól október 8-ig lesznek megvásárolhatók a Toscana Cukrászdában (Győr, Szent Imre út 99.)

Az eladott sütemények árából befolyt teljes összeget a szervezők az Egészséges Újszülöttekért Alapítványnak ajánlják fel, amely nyolc éve biztosítja a Győr-Moson-Sopron megyei koraszülöttek kórházi ellátását és szüleik támogatását, tanácsadását.

A jótékony kampány másik részeként a szépségversenyző lányok közreműködésével egy különleges torta is készül, melyre a Toscana Cukrászda Facebook oldalán licitálni.


Az október 5-ei jótékonysági süteménysütésről valamint az óriástortáról készült videófelvételt, illetve fotókat portálunkon és a www.toscanacukraszda.hu weboldalon, valamint a cukrászda Facebook oldalán lehet majd megtekinteni. 


Míg a süteményvásárral a lakosságot szeretnék megszólítani a szervezők, addig a tortára való licitálással elsősorban a győri és megyei cégeket, vállalatokat szeretnék jótékonyságra ösztönözni. A virtuális tortaárverésen befolyt pénz ugyancsak az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére kerül átutalásra.


A Matusz-Vad Zrt. karitatív szerepvállalása

A karitatív megmozdulás kiemelt támogatója a győri székhelyű Matusz-Vad Zrt., amely egyben a Toscana Cukrászda tulajdonosa is. A gasztronómiai szektor megbízható fagyasztott élelmiszer beszállítójaként és a vendéglátás sikeres partnereként ismert, 16 éve folyamatos dinamikus fejlődést produkáló vállalat az egészséges és változatos táplálkozás fontosságára hívja fel a figyelmet.

A tavalyi évben 5,4 milliárd forintos árbevételt is meghaladó, a hazai piac mellett ausztriai, szlovákiai és romániai jelenléttel is bíró Matusz-Vad Zrt-nél a közhiedelemmel ellentétben a vadhúsok mára a termékportfólió csupán csekély töredékét alkotják, a közel 600 féle terméket felvonultató palettán jelentős szerepet kaptak a zöldségek, gyümölcsök, szárnyas húsok és a különösen egészséges tengeri halak is, s mindezen termékek egész éven át elérhetőek a fogyasztók számára.

Az étkezési kultúra és a gasztronómia igényeinek megújulását figyelve a cég folyamatosan fejleszti, bővíti, színesíti választékát.

A jótékony akciók – melyek főként az egészséges élettel és életmóddal kapcsolatosak - már a korábbi évek során is a Matusz-Vad Zrt. cégfilozófiájának részét képezték.

2008 szeptemberében Győrben a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület megsegítésére szervezett marhatokányfőző verseny egyik fő szponzora volt a vállalat; 2009-ben pedig céges csapatával részt vett a Győri Rotary Club által szervezett jótékonysági focigálán, ahol a nevezési díjjal egy defibrillátor vásárlását támogatták a győri tűzoltóság részére.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Támogatók

Dávid Stúdió Diamant Hotel OTP Travel
Héderváry Castle in Hungary X-Shape Szépségstúdió
Önnek ajánljuk

Viki pom-pom lányból lett a Miss Hungary idei döntőse - videó

A győri Gili Viktória volt pom-pom lánya a Sharks amerikai focicsapatnak, okleveles közgazdász, s az… Tovább olvasom