Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Kőbán Rita: Kihasználnak és lejáratnak!

Kőbán Rita úgy érzi, meghurcolták. A kétszeres olimpiai bajnok exkajakos nagyot csalódott az emberekben és a közszolgálati tévében. A lótartással foglalkozó 43 éves klasszis szégyenteljesnek tartja, hogy a Híradóban igazságtalanul megvádolták, de azt sem érti, a rendőrség miért adta ki kihallgatásának időpontját.
A barcelonai és atlantai olimpián aranyérmet nyert Kőbán Rita az elmúlt napokban nem sportolói múltja, hanem a X. Kerületi Rendőrkapitányságon tett látogatása miatt került az érdeklődés középpontjába.

Az évek óta lovakkal foglalkozó, korábbi nagyszerű sportolót gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, a híradások pedig kész tényként közöljék: anyagi kárt okozott egy házaspárnak. A volt sportolóval inárcsi lovastanyáján találkoztunk, hogy tisztázza a különös vádakat.

– Rettentően felháborított, amit a közszolgálati tévé velem csinált – árulta el a Borsnak Kőbán.
– Internetes honlapjukon a feljelentés szövegét kész tényként közölték, közönséges bűnözőnek beállítva engem. Ráadásul nem engedélyeztem a rólam készített felvételek közlését, mégis lejátszották. Beperelem őket. Ami a Csóka Andreának és párjának, Varga Bélának a feljelentését illeti, minden tettemet hivatalos papírokkal tudom bizonyítani, kárt nem okoztam nekik. Volt egy zöldségesem, amelyben ők állításukkal ellentétben nem üzlettársként, hanem alkalmazottként dolgoztak. Miután rájöttem, hogy három boltot is csődbe vittek korábban, és nekem is tartoztak, bezárattam a boltot, és a XIV. kerületi önkormányzatnál lemondtam a közterület haszonélvezeti jogáról. Ezután törvényes kötelességemnek eleget téve lebontattam a valóban az ő fájukból készült boltot, és a Kincsem Park egy Kőbán Bt. által bérelt lovasbokszában helyeztem el, amit jóhiszeműségből előzetesen megosztottam velük. A pár szerint a saját helyiségemben tárolt széküket és egyéb értéktárgyaikat összetörtem, de erre nincs bizonyítékuk. Gonoszságból és rosszindulatból támadtak nekem, hogy a közvélemény előtt lejárassanak! Nagyot csalódtam az emberekben, ezentúl meggondolom, mikor segítek másoknak.

Csókáék, akik korábban azt állították, Kőbán tönkretette őket, a szóban forgó fából új boltot húztak fel a XIV. kerületben. A Bors telefonon elérte a párt, de letagadták magukat.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexuális erőszakkal vádolják Robinhót

Labdarúgás - Szexuális erőszak vádjával őrizetbe vették, majd kihallgatását követően óvadék… Tovább olvasom