Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Kemény Dénes a Vasas tulajdonosai között

Labdarúgás - Kemény Dénes, minden idők legsikeresebb magyar pólós szövetségi kapitánya az elsők között csatlakozott a Vasas úgynevezett tulajdonosi programjához, amelyet a múlt héten hirdetett meg az angyalföldi klub.
A vízilabda-válogatottat tavaly nyáron, Pekingben egymás után harmadszor is olimpiai aranyéremre vezető szakember elmondása szerint nagyon jó kezdeményezésnek tartja a programot, amelyben ha nem is Vasas-függőként, de angyalföldi gyökerekkel is rendelkezve, és a magyar labdarúgást szerető emberként részt kíván venni.

Markovits László, a Vasas Sport Club ügyvezető elnöke így fogalmazott:

"Rendkívül jó érzés számomra, hogy dr. Kemény Dénes is csatlakozik 1 százalékos tulajdonosként a programhoz. Az ő személye mindenféleképpen hitelességet ad, számunkra pedig visszaigazolást, hogy igenis kialakulhat az a mag, akik szívesen részt vesznek aktívan a programban és áldoznak arra, hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező egyesület megőrizze értékeit és folytatni tudja a munkáját."

A Vasas a legfeljebb 99, klubhoz kötődő személyből és cégből álló tulajdonosi programját egy hete azzal a céllal indította el, hogy a labdarúgócsapat 99 százalékos tulajdonrészét értékesítse, s ezáltal az együttes hosszú távú stabil működését biztosítsa. A program révén Vasas-kötődésű szimpatizánsok - személyek vagy cégek - egy és tíz százalék közötti tulajdonosok lehetnek. Az egyszázalékos tulajdonrész megszerzésének feltétele egyszeri 1,5 millió forint befizetése, továbbá éves nettó 2 millió forint működési hozzájárulás biztosítása, mely akár négy részletben is teljesíthető. Cserébe az új tulajdonos döntési kompetenciát kap a taggyűléseken, hozzájut két személyre szóló VIP-belépőhöz, mely a klub összes csapatsportágára érvényes, illetve az egyesület reklámfelületet is biztosít számára az Illovszky Stadionban és az együttes honlapján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heveny szívelégtelenség okozta Ocskay halálát

Jégkorong - Heveny szívelégtelenség okozta ifj. Ocskay Gábor múlt keddi halálát – jelentette… Tovább olvasom