Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

30 millió eurót költött prostikra a sztárbunyós

Érdekes nyilatkozatot tett Dariusz Michalczewski eddigi életéről. A bokszoló szerint a női csak a pénzét akarták, de az is hozzájárult vagyona elvesztéséhez, hogy 30 millió eurót költött kurvákra és italra.
Dariusz Michalczewski napjainkban hazájában, Lengyelországban él, és egy fitness-stúdiót üzemeltet a fővárosban. A korábban több milliót összebokszoló ökölvívó teljesen átlagos életet él, és mint mondja, a hatalmas vagyonból mára semmi nem maradt. „Tapasztalt ember vagyok, sok mindent megéltem. Ma már nincsenek millióim, a nők elvitték a pénzemet, és én elkényeztettem őket" – kezdte a vallomást a Tigris.

A sportoló arról is beszélt, hogy első felesége, Dorota – akit jobban érdekelt a Porschéja, mint a férje - 15 milliót kapott a váláskor, így nincs anyagi gondja sem neki, sem az általa nevelt közös fiúknak, Michaelnek. Michalczewski azért elismerte, hogy ő maga is tehet arról, hogy elúszott a vagyona: állítólag 30 millió eurót költött el életében kurvákra és italozásra. A Tigris mára megjavult, és együtt él a 28 éves Barbarával, elmondása szerint ráadásul már egyáltalán nem iszik, és teljesen átlagos életet él.

Olvasóink írták

 • 4. Judytka 2009. január 14. 15:36
  „Egyszer megjavulok én...jó leszek majd..
  Jimmy után szabadon..Állítják már neki a szobrot?(itt olvastam tegnap a fórumon)”
 • 3. MTT 2009. január 14. 14:30
  „Rögtön sírva fakadok, és megsajnálom.”
 • 2. Phobos 2009. január 14. 14:26
  „Patinás :)

  Ez a lap inkább már bulvárlap, balos irányvonallal.
  De a szavakban igazat adok.
  De a lapért egy fillért sem adnék.”
 • 1. cattinka 2009. január 14. 12:00
  „Már másodszor rökönyödöm meg a cikkek nyelvezete miatt. Szerintem a régió legnagyobb napilapja nem engedheti meg magának, hogy a cikkeiben olyan szavakat használjon, mint a ´kurva´, vagy egy régebbiben az, hogy ´lefikázták´. Azért szerintem ilyenekre oda kellene figyelni, és nem szabadna a színvonalat egyre lejjebb vinni. Még ha a szót mindenki ismeri és használja, akkor sincs helye egy mondhatni patinás napilap hasábjain.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dakar: Palikék a 10. helyen, törölték a szerdai szakaszt

Dakar 2009 - A Dakar 2009 versenyzői magyar idő szerint éjszaka teljesítették a 10. szakaszt,… Tovább olvasom