Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Zsirán telket cserélnének

Labdarúgás - Egyelőre marad minden a régiben Zsirán, azaz az otthoni mérkőzéseit ősszel nem idegenben játssza a helyi csapat.
Mint arról korábban beszámoltunk (Kisalföld, 2009. április 1., Hazai mérkőzések idegenben), a megyei harmadosztályban szereplő egyesület nehéz helyzetbe került. A labdarúgópálya ugyanis olyan helyen épült meg évtizedekkel ezelőtt, ahol egykoron út vezetett át. Erre a hibára a kerékpárút nyomvonalának kijelölésekor jöttek rá. Így az új út a 16-os vonalán vezet, ez pedig azt jelenti, hogy a településnek nem lesz szabványos pályája.

– A kerékpárút építése még nem kezdődött el, így egyelőre a hazai mérkőzéseinket nem kell idegenben lejátszanunk – közölte Dorogi Árpád polgármester. – Amint nekiállnak a munkálatoknak, költöznünk kell. Lehetőségként felmerült a pálya elforgatásának gondolata, ám ehhez az is szükséges, hogy megállapodjuk a szomszédos területek tulajdonosaival. Az önkormányzat továbbra is a megegyezésre törekszik. Településünkön az utóbbi időben jelentősen megemelkedtek az ingatlanárak, azonban nem tudunk több pénzt fizetni. Így továbbra is fenntartjuk az akár belterületi, akár külterületi földekre vonatkozó cserét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiemelt szerepben

Kézilabda - A győri Bercsényi-gimnázium négy éve kapta meg a közoktatási típusú sportiskolai címet. Tovább olvasom