Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Vizsgálják a soproni balesetet

A múlt héten nyilvánosságra hozott ügyben érintett a Matáv FC egyik labdarúgója és a klub orvosa.

A múlt héten a rendőrség által nyilvánosságra hozott ügyben érintett a Matáv FC Sopron egyik labdarúgója, valamint a klub orvosa. A nyomozás mindkét esetben tart, a labdarúgó ügyét a Soproni Rendőrkapitányság, az orvosét pedig a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyészség vizsgálja.
Bibók István őrnagy, a kapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője beszámolt róla, a soproni labdarúgó ellen ittas járművezetés vétsége ügyében folyik eljárás, szakértők bevonásával.

Ennek befejezése után várhatóan vádemelési javaslattal továbbítják az ügyet a Soproni Városi Ügyészségre. Az osztály vezetője további információkat – például a labdarúgó nevét, és hogy milyen volt a véralkoholszintje – a nyomozás jelen szakaszában nem adhatott.

Az orvos esetével kapcsolatban Székelyné dr. Riba Katalin, a megyei ügyészség sajtóreferense a következőket mondta: a megyei ügyészségi nyomozóhivatal a Soproni Rendőrkapitányság feljelentése alapján nyomozást rendelt el az orvos ellen bűnpártolás bűntette miatt. A nyomozás folyamatban van és a törvény szerint ennek határidő meghosszabbítása nélküli ideje két hónap. A nyomozás befejezése után küldik el az iratokat az ügyészségre, amely majd eldönti, emel-e vádat, vagy sem.
A sajtóreferens hozzátette: ha vádemelésre kerül az ügy, akkor tárgyalás legkorábban őszre várható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét dobogós az ETO

Az eltiltott Lendvai Miklós és a sérült Varga Zoltán mellett a lábadozó és az edzéseket kihagyó Stark Péter sem volt ott az ETO kezdőcsapatában. Ennek ellenére a mérkőzést határozottabban kezdte a győri csapat, az első félórában kétszer is nyílt alkalom a gólszerzésre, igaz, összességében gyenge színvonalú perceket szemlélhetett a stadionba kilátogató publikum. Tovább olvasom