Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Vízisport-sikerek

Jól szerepeltek a Győri Vízi- sport SE kajak-kenusai a hétvégi országos felmérő bajnokságon.

Összetettben, férfi kajakban és kenuban is győri siker született. A Győri Vízisport SE nyerte a Héraklész fizikai felmérő országos bajnokságot. A győri Bercsényi-gimnáziumban és a Gy. Dózsa sporttelepén rendezett viadalon összetettben, fiú kajakban és kenuban is a győriek örülhettek. A kajakos lányoknak meg kellett elégedniük a hatodik hellyel.
Egyéniben az 1987-es születésű kajakos fiúk mezőnyében ismét Both Ádám győzött.

A fiatal kajakos eddig valamennyi felmérőt megnyerte, melyen részt vett. Mögötte egyébként szintén a GYVSE versenyzője, Horváth Dávid végzett.
Az 1989-es korosztályban is kettős hazai siker született: Kovács Attila lett az első, Péter Kristóf pedig a második.

A kenusoknál Varga Dávid (1988-as korosztály), Lantos Ádám (1990), Varga Patrik (1994) és Khaut Kristóf (1995) végzett az élen. Második lett Horváth Péter (1987), Németh Gergely (1988), Wágner Tamás (1991), Szalay Bence (1994) és Jákó Benedek (1995). Harmadik lett Mózes Márió (1994), valamint a lány kajakosoknál Nagy Regina (1996).
A tesztversenyt egyébként megtekintette Angyal Zoltán, a felnőttek és Séra Miklós, az ifjúságiak szövetségi kapitánya, valamint dr. Szabó Tamás, a NUPI főigazgatója.

Az ETO százéves ünnepségén kitüntetésben részesült Bercsényi-gimnázium nevében Horváth Zsolt igazgató most vette át az elismerő kitüntetést Molnár Péter győri sportigazgatótól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rég nem látott győri parádé

A Graboplast-ETO szinte biztos, hogy a második helyen kezdi majd a rájátszást. Tovább olvasom