Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Visszavágynak a Dakar poklába

Idén először indult megyei csapat a világ legran- gosabbnak számító sivatagi raliján, a Dakaron. A viadal közepén egy kivédhetetlen pechnek kö- szönhetően esett ki a dr. Jakab–Fenesi páros. A Kisalföld emblémáját is viselő autó már itthon van.
Igazi sportolók. Határozottak, küzdeni akartak és küzdöttek is. Gyári csapatok költségvetésének töredékéből, nagy szponzori pénzek nélkül majdnem megcsinálták azt, amire csak a legnagyobbak képesek, végül azonban kiestek. A sivatagból, nem kis kalandok után, kivontatták a versenyautót, amit egy kis alkatrész hibája teljesen tönkretett. A bajt nem lehetett orvosolni, és az a páros, amely egy-egy jól sikerült, pechmentes napon húsz helyeket ugrott előre a listán, búcsúzni kényszerült a versenyből. Ahogy mesélik, nem csalódottak, csak kicsit elégedetlenek. Már-már ott voltak a sima terep elején, már-már elhitték, hogy túljutottak a kezdeti nehézségeken, amikor a versenymotoroknál örök életűre tervezett olajpumpa felmondta a szolgálatot. A motor leállt.
Ma már itthon van a kamion is, a versenyautó is. Ez utóbbi motorja még mindig arra vár, hogy kicseréljék. És hogy ki fogják-e? Hogy újra elindulnak-e a küzdelemben? Olyan kérdések, amelyekre most talán még nem lehet pontos választ adni. És ebben dr. Jakab Tamás szerint Palik Lászlónak és az RTL Klub sajátos közvetítési technikájának is szerepe van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarok búcsúja az ausztrál bajnokságtól

Elmaradt a meglepetés, az első két kiemelt játssza Melbourne-ben az ausztrál nyílt teniszbajnokságon… Tovább olvasom