Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Visszatér az átlövő

Szabó Péter sérülése miatt régóta hiányzik a Tento-ETO csapatából. A hétvégén újra pályára lép. A hírek szerint Szegedre csábítják.

– Arról hallani, hogy sérülése miatt idén már nem játszik a csapatában. Igaz a hír? – kérdeztük az átlövőt.
– Szerencsére nem igaz, ha minden jól megy, szombaton Szigetváron már pályára léphetek. A héten már rendesen tudtam edzeni, csak a hétfői tréninget kellett kihagynom, de nem a sérülés, hanem egy baleset miatt. A Szent István úton ugyanis belém jött egy autó.

– Nem mondhatni, hogy szerencsés az idei szezonja.
– Valóban nem. Úgy is mondhatnám, amilyen jól sikerült a tavalyi idény, annyira rám jár most a rúd. Kezdődött az őszi sérüléssel, amiből ugyan meggyógyultam, de az ízületi tok más részekkel is összeforrt, s most a bajnokság folytatása előtt nem sokkal egy megcsúszásnál elmozdult. Nem volt súlyos a sérülés, sokkal inkább kellemetlen, de már rendben vagyok. Ezt Szigetváron bizonyítani is szeretném.

– Hogyan látja egyébként a csapat esélyét a felső házra?
– Sikerülnie kell, ehhez pedig szükség van minden pontra, így szombaton csak a győzelem elfogadható. Jól állunk, a két hazai meccset biztosan hoztuk, s abban is biztos vagyok, hogy a játékunk lesz még jobb.

– Úgy hallottuk, a Tento-ETO háza táján kisebb vihart kavart a Kisalföld cikke, amelyben a csapat egyik legjobb játékosaként megbecsültük az ön fizetését. Mi erről a véleménye?

– A cikk megjelenése napján nagyon ideges lettem. Nem az bántott, hogy az esetleges fizetésemről írtak, hanem az, hogy a becsült összeg jóval több, mint amennyit valójában keresek.

– Nyáron lejár a szerződése, s a hírek szerint hívja a Szeged. Megy vagy marad?

– Nagyon jól érzem magam Győrben, szívesen játszanék az ETO-ban továbbra is. Természetesen ha lesz, más ajánlatot is meghallgatok, csak ezek ismeretében tudom eldönteni, hol folytassam pályafutásomat. Sok minden függ attól is, hogy Győrben milyen csapat lesz a következő szezonban. Bízom benne, hogy együtt tud maradni a mostani gárda, mert sokra hivatott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ivanisevic elbúcsúzott a rotterdami tornától

A nagy visszaérő Goran Ivanisevic számára nem úgy alakult a rotterdami torna, mint szerette volna,… Tovább olvasom