Kisalföld logö

2018. 10. 15. hétfő - Teréz 11°C | 20°C Még több cikk.

Villkorr-kupa díjugrató verseny és ugróshow Gyirmóton

2009. augusztus 20-án rendezte meg a Viktória Lovas Klub Gyirmóton a Villkorr-kupa díjugrató versenyt amely látványos ugróshow-val zárult. Az eseményre eseményt láthatott a nagyszámú érdeklődő a Viktória Lovas Klub gyirmóti pályáján.

A Győr-Sopron-Megyei Lovas szövetség versenysorozatának részeként 29 lovas klub 70 lovasa 98 lóval, 139 rajt során indult neki a különböző magasságú akadályoknak és a nemzetközi színvonalon kialakított különböző nehézségű pályák teljesítésének.

A megye és Győr város lovasain kívül neveztek a versenyre pápai, kis-bábolnai, kisbéri, bábolnai, Klára pusztai, versenyzők is. Ezúttal Balaton felvidéki versenyzők is résztvettek a látványos vetélkedésben.


Galéria kép

A vetélkedés során minden lovas megtalálhatta a saját és lova tudásszintjének megfelelő kategóriát és versenytársakat.

A kitartásos magasugrás és a fokozatos nehézségű C3 kategória, valamint a szabadon választott útvonalú versenyek izgalmait nagy lelkesedéssel követte a népes közönség.

A nap leglátványosabb eredményét Matthias Stetzl a megye nagy tehetségű ifjúsági válogatott lovasa hozta, aki a kitartásos magasugrásban maga mögé utasította a felnőtt vetélytársait is.

A szervezők elégedettek, hiszen a gördülékenyen zajló jó hangulatú versenyek során a díjugratást képviselő lovasok minden korosztálya izgalmas versenyek sorával szórakoztatta az érdeklődők népes táborát.


Kategóriák és győzteseik

B0 nyitott Cseri Dávid Szigetköz Lovas Klub
B1 A Horváth Laura Andrea Kinizsi Lovas Klub Klárapuszta
B1C nyitott Németh Georgina Kinizsi Lovas Klub
B/2 ifjúsági Kiss Zsófia Kisbábolna Lovas Klub
C2 nyitott Cser Attila Canton Lovas Klub
C3 nyitott Hovanyecz Zsolt Kisbér
Puissance Steitzl Matthias Sándor Lovas Farm
 


Olvasóink írták

  • 1. janika 2010. augusztus 23. 15:03
    „Jé ugró lókolbásznak való!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Major: a hatodik bajnoki cím után irány Hawaii

Major József sorozatban hatodik alkalommal nyerte meg az ironman országos bajnokságot Nagyatádon. A győri Széchenyi ESE triatlonistája bizakodva várja az októberi vb-t. Tovább olvasom