Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Videó: Győri ETO-FTC 2-0 - sima győri siker

Bő 20 perc alatt eldőlt a zöld-fehér örökrangadó: Rati Aleksidze remekül tört be a Fradi kapuja elé, s szerzett vezetést az ETO-nak. 10 ezer néző előtt Trajkovic állította be a végeredményt.


 
Győri ETO FC-Ferencváros 2-0 (2-0)
Győr, 10 000 néző, V: Bognár
gólszerzők: Aleksidze (17.), Trajkovic (22.)
sárga lap: Babic (38.), Fehér (39.), Dudás (65.), Ji-Paraná (90.), illetve Oláh (36.), Csizmadia (68.), Maróti (76.), Otten (80.)

Galéria! Fotók: Bertleff András


Győri ETO: Stevanovic - Babic, Stanisic, Fehér, Völgyi - Windecker - Trajkovic, Ji-Paraná - Koltai (Tokody 81.), Aleksidze (Ahjupera 66.), Dinjar (Dudás 64.)

Ferencváros: Gyenes - Maróti, Balog Z., Csizmadia, Junior - Otten - Jovanovic (Rósa D. 77.), Tóth B. (Lisztes a szünetben), Hakola - Oláh (Pölöskey a szünetben), Somalia

Csertői Aurél: - Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan elterveztük. Szép gólokat lőttünk, uraltuk a játékot, lendületesek voltunk. Az első félidőben mélységi kontrákból leptük meg őket. Ha a második félidőben is végigvisszük a kontrákat, akkor hamarabb eldőlhetett volna. Szerintem ez egy sima meccs volt.

Nagy Tamás: - Az első gólig nagyon szervezetten játszottunk, egy kihagyás után gólt kaptunk, hátrányba kerültünk. Utána átadták a területet, megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, majd egy eladott labda után leindítottak minket és újabb gólt kaptunk. A félidő vége a miénk volt. Szünet után nagyon sokat tett a csapat azért, hogy visszajöjjön, egy kis szerencsével, koncentrációval meg lehetett volna a döntetlen.
Az ETO összességében sokkal jobb és taktikusabb játékot mutatva győzte le a Ferencvárost.

A zöld-fehér rangadó bő húsz perc alatt eldőlt, s a 2-0-ás vezetést követően is inkább a győri csapatnak akadtak újabb gólszerzési lehetőségei.

Csak remélni tudjuk, hogy a Fradi szurkolók megemésztik csapatuk újabb vereségét, s nem fognak törni-zúzni Győrben. 

92. perc
- Bognár Tamás lefújta a találkozót: 9 mérkőzésből nyolcadik győzelmét is megszerezte az ETO!

91. perc - Dudás Ádám adhatta volna meg a kegyelemdöfést, de lövése célt tévesztett.

90. perc - Két perc hosszabbítás.

90. perc - Ji-Parana rúgott oda Somaliának: a győri játékos teljesen feleslegesen szedett be sárgát. Vajon nem akar játszani a következő fordulóban?

89. perc - Inkább a Fradinál a labda, mégis az történik a pályán, amit az ETO akar.

85. perc - Maróti Béla lövését üti ki szögletre Stevanovic. Lisztes szöglete már kevesebb veszélyt jelentett a győri kapura.

83. perc - Tokody indítja Ahjuperát, de a partjelző lest int. Hát, nem tudjuk, nem vagyunk benne biztosak, hogy ezt jól látta.

81. perc - Sakk-matt helyzetet puskáz el az ETO: Ahjupera hibázta el 12-13 méterről a remek lehetőséget (4 győri játékos nézett farkasszemet két Fradi-védővel).

79. perc - Koltai mégsem tudja folytatni a játékot, helyére Tokody Tibit küldi Csertői a pályára. Sárgát kap Otten is a Fradiból egy durva becsúszásért. Ha jól láttuk, Trajkovics volt az áldozat.

77. perc - Koltai 2-3 perces ápolás után visszatért a pályára. A Fradi szurkolók közben a tragikusan elhunyt Simon Tibit éltetik. 

75. perc - Jovanovic helyére az egykori győri játékost, Rósa Dénest küldi Détári a pályára. Utána Maróti rúgta fel durván Koltait; sárgát kapott a bírótól.

74. perc - Somalia addig cselezett, ameddig kicselezte magát a győri kapu elől - köszönjük!

72. perc - Ez meleg volt és kicsin múlott: ha Juha Hakola át tudja venni a labdát 7-8 méterre a győri kaputól, valószínűleg szépít a Fradi. 

70. perc - Újabb Fradi-szöglet, újabb gyenge próbálkozás.

68. perc - Ahjupera és Csizmadia csatájában a győri csatárt látta szabálytalannak a bíró. A győri közönség "hülye vaggyal" vitatja a döntést.

67. perc - Csizmadia kapott jogos sárgát a Fradiból.

66. perc - Somalia kellemetlen, 16-17 méterről leadott lövését tisztázta Stevanovic. A győri kapusra - egy megingást leszámítva - ma sem lehet panasz.

64. perc - Újabb győri csere: az első gólt szerző Aleksidze helyett a két gólos Ahjupera a pályán. A két csere között rögtön sárgát kapott Dudás Ádám; mi kicsit szigorúnak érezzük az ítéletet. 

63. perc - Csertői Aurél is cserél: Dinjar helyett a szezon első fordulóiban remek formában játszó, de megsérülő Dudás Ádám a pályán. 

60. perc - Szörnyen rossz kisszöglet a Fraditól: minden elképzelés nélkül adták el a labdát a pestiek.

59. perc - Koltai lőhetett jó 15-16 méterről, de a labda középre ment, s így ha nehezen is, de Gyenes védeni tudott.

59. perc
- Dinjar szabadon roboghatott az oldalvonal mellett, de a beadása kicsit pontatlan lett Aleksidzének. Nem baj, most már legalább vannak győri pillanatok is a szünet óta!

57. perc - Az első szép megmozdulás az ETO-tól a 2. félidőben: Ji-Parana hozta ki szépen a labdát saját térfeléről, de utána nem értették meg egymást Dinjarral.

56. perc - Ráült az ETO az eredményre: jó lenne most már kijönni a Fradi szorításából.

53. perc - Ismét Otten lőtt a Fradiból jó 27-28 méterről, de a labda a győri kapu mellé ment körülbelül fél méterrel. Ismerjük el: nem volt rossz kísérlet.

50. perc - Fradi támadásokkal kezdődik a második félidő, s noha Lisztes megpróbálja összefogni csapatát, ezekben sok veszély egyelőre nincs.

47. perc - Stevanovic rosszul fogta meg Otten ártalmatlannak tűnő, messziról leadott lövését. A szögletnél viszont biztos kézzel szedte le a labdát a hórihorgas győri kapus. 

46. perc - Détári kettőt cserélt: Lisztes Krisztián és Pölöskei Péter a pályán Tóth Bence és Oláh Lóránt helyett. A hivatalos adatok szerint 10 ezer néző van kinn a stadionban - ez az idei szezoonban nézőcsúcs.

Vége az első félidőnek, de köztünk szólva ez nem is baj: az első játékrész utolsó percei nem az ETO-é voltak.

A két gólos győri zöld-fehér vezetés jogossága viszont megkérdőjelezhetetlen: mind mezőnyben, mind egyéni játékban sokkal többet mutatott az ETO a Fradinál.

45. perc - Megint Somalia a Fradiból: a kicsit alvó győri védők között szabadon lőhetett a fővárosi csatár. Stevanovic bravúrral mentette meg csapatát a góltól.

43. perc - Az eddigi legnagyobb Fradi-helyzet: Somalia lövése elment Stevanovic mellett, de a labda szerencsére elkerülte a győri kaput. Pár centin múlott.

41. perc - Most Trajkovic várt egy kicsit sokat a Fradi kapuja előtt, s végül a túlerő legyűrte.

Kár ezekért az elpuskázott esélyekért, pedig most megadhatta volna a kegyelemdöfést két percen belül az ETO a Fradinak.

40. perc - Fehér Zoltán is sárgát kapott az ETO-ból: ez az odarúgás teljesen felesleges volt. 

40. perc - Aleksidze bombázhatott volna 16-ról a Fradi kapujára, de egy ütemet kivárt, s így blokkolták a lövését a fővárosi védők. A fene egye meg!

39. perc - Sárgát kap az ETO-ból Babic. Ez is jogos.

38. perc
- Juha Hakola keverte meg a győri védőket, de a lövését Stevanovic biztosan hárította.

36. perc - Megvan az első sárga. A Fradi játékosa, Oláh Lóránt kapta Windecker buktatásáért. Jogos.

34. perc - Újabb ígéretes győri labdakihozatal Koltai főszereplésével. Bár ebből a helyzetből nem lett semmi, jó volt látni, mennyire labdabiztos az ETO.

A Fradi játékosok ezzel szemben többnyire három passzig nem képesek eljutni.

31. perc - A Fradi-szurkolók "kulturált" viselkedése nagyjából eddig tartott: nyomdafestéket nem tűrő rigmusoktól hangos a győri stadion. No komment.

29. perc - Veszélytelen Fradi szabadrúgás 30 méterről.

26. perc - A Fradit érezhetően megfogta a két gyorsan bekapott gól; eddig sem játszottak túl sok ötlettel a fővárosi zöld-fehérek, de most különösen tanácstalannak tűnnek. 

22. perc - A közönség még az első győri gólt ünnepelte, mire Nikola Trajkovic megszerezte az ETO második gólját. A győri játékost remekül indította Ji-Parana szinte félpályáról, aki simán futotta le a lassú Fradi védőket, majd biztos lábbal lőtte be a ziccert. Szép volt fiúk! 2-0. 

17. perc -
Vezet az ETO! Aleksidze remekül tört be a Fradi kapuja elé, s Völgyi Dániel mértani pontossággal érkező labdáját kegyetlenül bevágta. A grúz csatárnak ez volt a 3. gólja a szezonban. 1-0.

15. perc
- A második Fradi-szöglet az elsőnél is veszélytelenebb volt. 

13. perc - Kétszer egymásután eladjuk a labdát a középpályán. Szerencsére a Fradi egyik esetben sem tudott élni a lehetőséggel.

11. perc - Völgyi engedte ki ügyesen a labdát a Fradi támadók elől; ettől függetlenül valamivel több birtokolják a labdát a fővárosi zöld-fehérek.

9. perc - Aleksidze és Windecker nem értette meg egymást a Fradi térfelén. Kár érte, előtte közös erővel, remekül szereztek labdát.

7. perc - Tóth Bence 22-23 méterről ellőtt bombáját kellett fognia Stevanovicnak. Az első Fradi-szöglet veszélytelen volt.

5. perc - Egyelőre kemény párharcok, harcias játék jellemzi a rangadót. Bognár játékvezető pedig engedi az angol játékstílust; akkor sem fújt a sípjába, amikor két játékos maradt a földön egy kemény belemenést követően.

3. perc
- A fiatal Windecker József tisztázott szépen az ETO térfelén.

1. perc - A Fradi indította útjára a labdát, a mérkőzés elkezdődött.

18 óra 1 perc

A csapatok a pályán, pillanatokon belül elkezdődik a zöld-fehér rangadó. Hajrá ETO!

17 óra 57 - A Debrecen legyőzte a Paks csapatát

Az ETO jelenlegi legnagyobb riválisa a Debrecen délután 4-2-re győzte le a Paks csapatát. Ez azt jelenti, hogy az ETO akkor veheti át a vezetést a bajnoki tabellán, ha legalább két góllal veri a Fradit Győrben.

17 óra 50 perc - kezdők:

Győri ETO FC

1 Stevanovic Sasa, 4 Stanisic Lazar, 5 Dinjar Marko, 6 Fehér Zoltán, 10 Aleksidze Rati, 12 Nikola Trajkovic, 15 Völgyi Dániel, 16 Ji-Parana, 18 Windecker József, 22 Babic Valentin, 29 Koltai Tamás.

Cserék: 30 Molnár Péter, 8 Dudás Ádám, 9 Szabó Ottó, 14 Kiss Máté, 23 Tokody Tibor, 25 Ahjupera Jarmo, 26 Zámbó Bence.

Vezető edző: Csertői Aurél.

Ferencváros

28 Gyenes Dávid, 3 Otten Mark, 7 Jovanovic Aleksandar, 11 Oláh Lóránt, 13 Ailton Jose Pereira Junior, 25 Maróti Béla, 30 Tóth Bence, 77 Juha Hakola, 78 Balog Zoltán, 85 Csizmadia Csaba, 88 Wergiton Do Rosario Calmon.

Cserék: 55 Jova Levente, 4 Sváb Dániel, 8 Józsi György, 20 Rósa Dénes, 27 Lisztes Krisztián, 60 Pölöskei Péter, 87 Fitos László.

Vezető edző: Détári Lajos.

A mérkőzést az előzetes hírekkel szemben nem a világ egyik legjobb játékvezetőjének tartott Kassai Viktor vezeti, hanem Bognár Tamás. Segítői Erős Gábor és Ring György lesznek.  

17 óra 38 perc

Mindkét zöld-fehér csapat már a pályán melegít. Ami ennél fontosabb: a kisalfold.hu tudósítója semmilyen balhát, atrocitást nem látott a stadion körül, a vendég szurkolók egyelőre - legalábbis magukhoz képest - kulturáltan viselkednek.

A stadion körül nagy tömeg hömpölyög, az alsó szektorok gyakorlatilag már most megteltek - eddig teljesen méltóak a körülmények az ETO-Fradi rangadóhoz.

Korábban

A pénteki edzésen megsérült a csapat kiváló formában játszó középhátvédje, Vladimir Djordjevic. A játékos izomhúzódás miatt hagyta abba a pénteki edzést, és most már biztos, hogy pihenő vár rá.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a jobb vádlijában súlyos szakadás nincs, de a pontos diagnózist csak a hétfői ultrahang kontroll mutathat ki. Csertői Aurél szombaton úgy számol: két hétig nélkülöznie kell Djordjevicet.

A kezdőcsapatba így Lazar Stanisic került be, aki az idei szezonban először lép pályára, míg a cserepadra Zámbó Bence ülhet.

A Fradit legyőzni mindig dicsőség 

A párharc érdekessége, hogy a második helyezett ETO fogadja a tizenötödik helyen álló Fradit.

"Parádés két hónapot tudunk magunk mögött – kezdte értékelését Csertői Aurél, az ETO vezetőedzője. – Egy klub életében mindig a bajnoki mérkőzések jelentik a csúcsot, a nyolc meccsből mi hetet megnyertünk, egyszer játszottunk döntetlent.

Látványosabb lett a játékunk, ugyanakkor labdarúgóink mentálisan erősödtek és  majdnem mindig a lehető legjobbat adták. Ez szinte mindig egyenesen arányos volt a győzelemmel."

Bár a legutóbbi fordulóban  Kaposváron megszakadt az ETO nagy győzelmi sorozata, a játékosok hozzáállásával, küzdeni tudásával ott  sem volt  gond. Játékban viszont nem tudta megismételni a csapat a korábban mutatottakat, ezért nem sikerült a három pont begyűjtése.

"Kaposváron nem bírtuk el a nyomást, hogy a táblázat élére kerülhetünk. Bízom benne, hogy a vasárnapi találkozón úgy teljesítünk, ahogy versenyhelyzetben kell – folytatta a győri vezetőedző.

– A Ferencváros vendégjátéka mindenhol nagy esemény, így lesz ez Győrött is. A Fradit legyőzni mindig dicsőség, bárhol is áll a táblázaton. Az edzőváltás után nyilván új impulzusokat kapott a fővárosi csapat, minden futballistája bizonyítani akar.

Nagyon hajtós, kemény mérkőzésre számítok, amelyen a saját játékunkat jól játszva megszerezzük a három pontot, és remélem, hogy egy újabb nagy sorozatot kezdünk."

Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója az elmúlt fordulóban győzelemmel mutatkozott be csapata kispadján, hiszen a Fradi 2–0-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A vasárnapi győri találkozóról így vélekedett:

"Tudjuk, hogy egy jól felkészített csapat ellen lépünk pályára vasárnap, viszont eltelt egy újabb hét, amely alatt sokat dolgoztunk és további lépéseket tettünk azért, hogy még jobbá váljon a Ferencváros.

Bárhol is állt a két csapat a tabellán, az egymás elleni mérkőzésüket mindig nagy figyelem kísérte. Remélem, így lesz ez vasárnap is, és hiszem, hogy a játékosok a jó pályán, modern stadionban a sok néző előtt a maximumot hozzák ki magukból."

Szurkolók figyelmébe

A Győri ETO FC csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a klub minden tekintetben felkészült a vasárnapi NB I-es mérkőzésre.

A rendőrök és a rendezők a héten többször is bejárást tartottak a győri stadionban, hogy felkészülten fogadják a szurkolókat.

Belépőket még a mérkőzés napján is lehet vásárolni: 16 óráig az ETO-shopban, utána pedig a stadion pénztáraiban. Amennyiben a stadion alsó szektorai megtelnek, akkor megnyitják a nyugati felső lelátót is.

A korábbinál több büfé áll a drukkerek rendelkezésére és mozgóárusok is segítik a minél jobb kiszolgálást.

A játéktér mellett felállítják a LED-falat, amely a tervek szerint ezentúl minden hazai mérkőzésen látható lesz.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. öszödiböszme 2011. szeptember 19. 20:30
  „39. nimpuq 2011.09.19. 14:30
  Látom megint egy atomfizikus szólalt meg. Ki fikázta itt a soproni kosaras csajokat? Mi nekik drukkolunk. Csak a győri gyütt-ment és ránk erőltetett női kosárlabdának szólt a kritika. Szóval stílusod te vagy!
  40. háté 2011.09.19. 18:44
  Én is így gondoltam, csak féltem a cenzúrától!”
 • 42. drKotász 2011. szeptember 19. 20:29
  „39. nimpuq
  És akkor most mi van, ezzel vigasztalod magad?:DDD
  Amúgy engem sem érdekel annyira.”
 • 41. boldi20 2011. szeptember 19. 20:14
  „Nem igaz, hogy a kosárlabda senkit sem érdekel Győrben. Figyeljétek meg, hogy az Euroliga meccseken olyan emberek is megjelennek, akik eddig nem jártak meccsekre.
  Szép teljesítményt nyújt az ETO, de kérdezem, hogy mikor fognak Győrben játszani tétmeccset európai élcsapatok.
  Mert kosárlabdában már Euroliga szereplők vagyunk, olyan sztáralakulatok látogatnak ide mint a Valencia és a Jekatyerinburg. Ha ezeken a meccseken is csak pár 100-an lesznek, akkor lehet mondani, hogy senkit sem érdekel.
  Nem kell a győri csapatokat, szurkolókat egymás ellen uszítani. Inkább örülni kellene, hogy ilyen meccseket lehet Győrben is nézni, és a kosárlabdaszeretőknek nem kell elutazni Sopronba, hogy a világsztárokat lássák.
  Hajrá ETO! Hajrá győri sport!”
 • 40. háté 2011. szeptember 19. 18:44
  „öszödiböszme -Hajrá ETO-hajrá Győr!
  -kösz a segítséget, így pontos: a kutyát se, csak azt a nevezettet!

  39.Tudod én nem mennék le ezért Sopronba, hogy a győztes kosarasaitokat leszóljam!
  - az ETO, - a Győr! Hajrá ETO-hajrá Győr!”
 • 39. nimpuq 2011. szeptember 19. 14:30
  „háté: "helyedben többé nem jönnék ETO-meccsre!"
  Miért? Talán miattad? Félnie kell tőled? Vagy a "fergeteges" ETO produkció miatt nem kéne mennie mostanában?

  "kosarasok? -Győrben a kutyát nem érdekli."
  Ahogy a kutyát nem érdekli pl. Sopronban a világverő, nemzetközi kupát nyerni képtelen győri kézilabda-csapat.”
 • 38. öszödiböszme 2011. szeptember 19. 14:23
  „háté
  Pontosítsunk. Csak a szíjjártót érdekli.”
 • 37. háté 2011. szeptember 19. 13:30
  „Hajrá- ETO!- Hajrá -Győr!
  27. kollipapagaj
  -helyedben többé nem jönnék ETO-meccsre!
  - kosarasok? -Győrben a kutyát nem érdekli.”
 • 36. balee 2011. szeptember 19. 13:12
  „Igazmosoni!

  Ugyanezzel a taktikával vertük meg az Újpestet, a Haladást, meg a Siófokot is.
  Ti vagytok a negyedik olyan csapat, amelyik nem tudta feltörni a második félidős bunkerünket.
  Mondjuk így az összefoglalót visszanézve azt kell mondanom, hogy még ekkor is nekünk voltak a nagyobb ziccereink (Koltai lövése az ötösről, vagy amikor 4 az 1-ben vittük rátok a labdát), míg ti talán csak a Szomália helyzetét tudjátok igazi lehetőségként felmutatni.

  Közületek most sokan azzal áltatják magukat, hogy lefociztatok minket a második félidőben, de ez szerintem nem igaz. Mi egy abszolút taktikus célfocit játszottunk, ami ugyan nagyon nem volt látványos, vagy szórakoztató, de a célnak maximálisan megfelelt.”
 • 35. lászló8 2011. szeptember 19. 12:30
  „Tavasszal kapta meg az ETO Park a legcsaládbarátabb stadion címet a Sport TV-től, mi nem tapasztaltuk ezeket a körülményeket.Tegnap amikor megérkeztünk az ETO Parkhoz az első lépés minden futballszurkoló kedvére volt, hiszen azok, akik a helyszínen váltották meg a jegyüket, azok igen csinos hölgyektől vehették át a belépőt. Utána következett az, amit még Dél-Amerikában se láthat az ember. Tisztára, mintha XVI. Benedek tartott volna misét, vagy Barack Obama amerikai elnök mondott volna beszédet a győri stadionban. A belépéskor a teljes fegyverzetbe öltözött készenléti rendőrök falhoz állították a szurkolókat, mint a közönséges bűnözőket, és megmotozták őket, mint akiket készülnek letartóztatni. Volt olyan szurkoló, aki ezt szóvátette, azt elszállítással fenyegették meg!

  Azt gondoltuk, hogy ennél már nem lehet rosszabb! Belépéskor volt egy büfé, ami egy szögesdrótos kerítés túlsó oldalán volt, és volt három "Toi-Toi" WC ami már egy órával a mérkőzés előtt, mikor még alig voltak a vendégszektorban, már bűzlött. Utána jött a vendégszektornak gúnyolt mobillelátó, amihez képest a Vecsésen rendezett NB2-es bajnokinkon jobb volt, sőt a debreceni festékállvány is jobb körülmények között van berendezve! Erre még ott volt a hatalmas védőháló 1 méterenként oszloppal, hogy próbáljuk kapkodni a fejünket, azért, hogy valamit lássunk a mérkőzésből.

  Bárki bármit mond, ennél még az elég rossz állapotban lévő Szentélyünkben is barátságosabbak a körülmények!!!”
 • 34. öszödiböszme 2011. szeptember 19. 12:29
  „29. kollipapagaj 2011.09.19. 09:39
  <moderálva offtopic> Hajrá Győr! Szép volt fiúk!!”
 • 33. Contar 2011. szeptember 19. 11:50
  „15. T.: "Az ETO kezdőjében csak 3 magyar gyerek volt.... hm..."
  A meglátás jó, csak éppen most nem erre a csapatra igaz, hanem egy szomszédvárra, amelyik most Pesten x-elt, fejelős vezetőedzőjével!”
 • 32. nimpuq 2011. szeptember 19. 10:59
  „gondolat1234: Most épp 2011-et írunk! 2003 nagyon rég volt. Az utóbbi pár évben semmi jelentős balhé nem volt! Persze akadtak csúnya dolgok korábban, de a TV is csak azokat tudja bevágni a mai napig, ha valami riporthoz ilyen vágóképek kellenek.”
 • 31. igazmosoni 2011. szeptember 19. 10:27
  „Az első félidőben jobb volt az eto, de a másodikban simán lehetett volna egyenlíteni sőt győzni is, sokkal jobban játszott a fradi. Megnézném egy jobb helyzetben lévő csapat ellen az eto 2. félidei taktikája mire lenne elég...............
  Hajrá Fradi, az Üllőin majd bizonyítunk, kell még egy kis idő az építkezéshez, és nem ártana egy befejező támadó sem, aki nem szívbajos.”
 • 30. drKotász 2011. szeptember 19. 10:19
  „29. kollipapagaj:DDD
  Nyugodtan, a kosár Győrben senkit sem érdekel, csak hajrá:DD”
 • 29. kollipapagaj 2011. szeptember 19. 09:39
  „28-hoz.Fogok nem is olyan sokára, mikor kosarasaink oda-vissza verik a laposi kosaras lányokat :)”
 • 28. Hyppolit 2011. szeptember 19. 08:24
  „27-hez.Szerintem inkább a soproni csapatban gyönyörködj, ott kevesebb meglepi ér. Akár így, akár úgy, a jelen helyzetben a tabella alapján minden negatív vélemény rosszindulatú lózung. Csertőnek és a csapatnak gratula!”
 • 27. kollipapagaj 2011. szeptember 19. 07:35
  „A második félidei Győr egy nagy nulla volt, mondom ezt úgy , hogy Sopronból mentem fel a meccsre és nem a Fradi végett!”
 • 26. gondolat1234 2011. szeptember 19. 00:27
  „nimpuq: Ami konkrétan beugrik meccs, az a 2003-as, amikor is épp akkor akartunk Pestre menni vonattal, mikor a fradisták jöttek, szálltak le a pályaudvaron (szokásos "mindent és mindenkit fellökünk aki az útunkba kerül" stílus, mert mi vagyunk a "pesti keményfiúk"). A vonatunk késéssel indult és útközben volt egy 30 perces várakozás, mert a fradisták valami szerkezetet megrongáltak és a hiba helyreállításán dolgoztak.
  A meccsről meg: Egy sima győzelem, ezt a fradit 5-6 góllal kellett volna hazaküldeni, mint a Zetét. Ehelyett könnyed kétgólos vezetés után a csapat visszaállt és alibifocit kezdett játszani. A fradi igy is csak erőlködött, a mezőnyfölényük ellenére három félidő alatt se rúgtak volna nekünk gólt. Mindenesetre remélem Csertői rendet tesz a fejekben, mert ez jövő héten Diósgyőrben nagyon kevés lesz.”
 • 25. Falcmen 2011. szeptember 18. 23:40
  „Szenzációs, ahogyan mindenki, még a Sport Tvben is a fagyit fényezte... Rúgtunk kettőt, majd átadtuk a területet és abból kontráztunk - "sima meccs volt". Én egy percig nem aggódtam a 2:0 után, hiszen védekezésben igazán jók vagyunk... :) Ja és Szasa 10-esre védett ma! Szeretnék üzenni sivatag66-nak is: "Tudja már az egész város, hogy le....... a le....... a Ferencváros!
  Szívemnek kedves eme remek siker! Köszönöm Istenem, hogy nem lettem fagyista :)”
 • 24. federik 2011. szeptember 18. 23:28
  „Szépnek szép volt,...-azért nem ártott volna,ha kettőnél többet rúgtak volna kapura.(Egyébként ki lett a meccs legjobbja?)”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda NB II, női - Két vereség a nyitányon

A Győrújbarát Szombathelyen kapott ki, az Audi ETO III. a Hévízzel nem bírt. Tovább olvasom