Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Vereség jó védekezéssel

Jobban kezdett a Szeviép a mérkőzésen, amelyről eleve tudni lehetett, hogy az ismert okok miatt a hivatalos végeredmény 20–0 lesz a szegediek javára.

A hazaiak az első félidőben a palánk alatt magassági fölényüket kihasználták, s egy elég alacsony színvonalú, sok hibával tarkított játékrész végén elsősorban Kajdacsi, valamint Russai eredményes játéka révén 12 pontos előnyre tettek szert. Szünet után nagyot változott a játék képe. Dénes és Horváth Adrienn nagyon „belőtték" magukat, s a Foton védekezése is szervezettebbé vált. A két bedobónak nagyon „sült a keze" a második félidő első felében, s így a soproniak egyetlen pontra megközelítették ellenfelüket.

Ebben a kiélezett helyzetben, azaz a harmadik negyed hajrájában dobott gyors egymásutánban három, a Foton csapatát valósággal demoralizáló triplát a korábban Sopronban is sikeresen szereplő, hosszú sérülés után felépülve újra pályára lépő Donkó Orsolya. Ez döntő volt a találkozó kimenetele szempontjából.

A soproni zöld-fehérek a szünet utáni felzárkózással gyakorlatilag ellőtték a puskaporukat, bár lelkesen harcoltak a vendégek, még egyszer már nem volt erejük felállni. Összességében egy elég alacsony színvonalú, de küzdelmes találkozón, bár tisztességgel helytállt a Foton, a jobb erőkből álló szegedi csapat a pályán is jobbnak bizonyult, igaz, ott csak tíz ponttal...

Szilaski Tamás:
– Ennyire jól még nem védekezett a csapat a szezon során. Ilyen jó védekezéssel a pályán akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de az első félidőben nagyon gyengén dobtunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Exkluzív interjú a Dakarról

A sivatagi tevefű okozza a legnagyobb problémát a Dakar ralin résztvevő győri motorosoknak. Varga Ákost, aki sok tapasztalt versenyzőt is megelőzött, a mauritániai Tichitben sikerült telefonvégre kapnunk. Bár az elmúlt héten a magyaroknak volt részük sátortűzben, homokviharban és esésekben, egyelőre ők és járműveik is jól bírják a megpróbáltatásokat. Tovább olvasom