Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Vereség a hajrában

Balatonlelle 1 (0) MTE 1904 0 (0) Balatonlelle, 350 néző. V.: Szabó R. Genes – Kiss, Graszl K., Tulák, Takács, Páli (Graszl N.), Deme, Kovács (Kárpáti), Himics, Siliman, Földes. Edző: Kolonics Zoltán.
Sipőcz – Gordian, Nagy, Sipos, Pálla, Novota, Szegletes, Király (Pollhammer), Méry A., Szakáll (Smodics), Kertész. Edző: Tiba Zoltán.
Gsz.: Takács.

3. p: Páli 19 méterről a jobb felső sarokra lőtte a labdát, amit Sipőcz a mezőnybe öklözött. 10. p: Király szögletét az ötösön üresen álló Kertész a kapusba fejelte. 11. p: Tulák az ötösön egy esernyőcsellel átemelte a labdát Gordianon, azonnal lőtt, de Sipőcz bravúrral védett. 13. p: Kertész a 16-osnál Szegletes elé passzolta a labdát, aki futtából kapura lőtt, Gyenes lábbal védett. 28. p: Kertész szépen ment el a bal oldalon, az alapvonalról bepasszolta a labdát, Szakáll futtából alig lőtt a kapu mellé.

35. p
: Kertész a jobb kapufa mellé lőtte a labdát. 44. p: Tulák 5 méterről kapura fejelte a labdát, Sipőcz ezúttal is védett. 49. p: Kertész a bal oldalról a 11-es pontra passzolta a labdát Szegletesnek, ő pedig a kapu mellé rúgta azt. 75. p: Siliman 10 méterről kapura lőtte a labdát, Sipőcz a mezőnybe öklözte. 80. p: A hazaiak egy percen belül kétszer is megtornáztatták Sipőczöt, aki góltól mentette meg a vendégcsapatot.

83. p:
A hazai szöglet után Sipőcz még védte a bal alsó sarokba tartó lövést, de utána Takács a kapuba „pofozta" a labdát. 1–0.
Az első félidőben az MTE-nek volt több helyzete, ezekből nem tudott gólt lőni, a Balatonlelle kétszer teremtett veszélyes helyzetet a vendégkapunál, Sipőcz viszont mindig hárított. A hazaiak tisztátalanul játszottak és ezt engedte a gyenge napot kifogó játékvezető.
Jók: Deme, Graszl K., Siliman, ill. Sipőcz, Nagy.
Kolonics Zoltán: – Megérdemeltük a győzelmet.
Tiba Zoltán: – Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, megérdemelten győzött a hazai csapat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem utazik Tököli Kínába

A válogatott orvosa, Mohácsi doktor tüzetes orvosi vizsgálatot követően nem javasolta Tököli Attila… Tovább olvasom