Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Vereség a Fraditól - FTC-Audi ETO 20-17

A bajnokság első fordulójában 20-17-es vereséget szenvedett Ambros Martín együttese a Ferencváros otthonában.
Nem bírta el Görbicz Anita hiányát a Győri Audi-ETO együttese, 20:17-es vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában.

FTC Rail Cargo Hungária - Győri Audi ETO 20: 17 (12:7)
Elek Gyula Aréna, 1200 néző. Vezette: Andorka, Hucker.

FTC: ABRAMOVICH – Kovacsicz 1, TOMORI 7 (4), Szucsánszki 2, CIFRA 1, ZÁCSIK 4, Vérten 1. Csere: SZAMORÁNSKY P. 2, Pena, Steinbach 2, Mészáros R., Szekerczés, Such, Szarka. Edző: Elek Gábor.

ETO: LUNDE HARALDSEN – Orbán, K. BULATOVIC 5, Kovacsics 3 (1), LÖKE 4, Amorim 1, Korsós 1.Csere: Herr O. (kapus), Hornyák D. 2, Soós V., Tervel, Bognár-Bódi 1, Hornyák Á. Edző: Ambros Martín.

Elek Gábor: – A védekezés volt a siker kulcsa és ha jó a védekezés, az hozza magával a jó kapusteljesítményt is, kölcsönhatásban vannak. Fontos volt, hogy jól kezdtünk, de mikor több góllal is elhúzhattunk volna, bepánikoltunk a lehetőségtől. Azt mondtam a lányoknak, hogy csak bírják ki a végéig.

Ambros Martín: – Nem történt semmi, a Ferencváros jobban játszott. Meg kell tanulnunk ilyen körülmények között is nyerni.

Nem kezdte jól a mérkőzést az ETO, öt perc elteltével két góllal vezetett a Ferencváros, de utána egy perc alatt szerencsére sikerült egyenlíteni Kovacsicséknak. 

A folytatásban viszont a hazaiak domináltak, a győriek nehezen találták az ellenszert a kemény ferencvárosi védekezéssel szemben. Igaz, olykor egy-egy kiállítás is elmaradt Elek Gábor együttesénél.

A találkozó 12. percében 4:3-as ferencvárosi vezetésnél időt kért Ambros Martín, de a szünet sem segített a csapatán. Tizenöt perc alatt egy gólt sem szerzett az ETO, míg a hazaiak emberhátrányban is eredményesek tudtak lenni.

A végére szerencsére sikerült faragni a hátrányból és végül 12:-7-es hazai vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

Szünetet követően jobb lett már a győriek védekezése, de a támadásokban továbbra is sok hibát követtek el, a ziccerek is kimaradtak.

A második félidő 13. percében Löke találatával sikerült két gólra felzárkóznia az ETO-nak 13:11-es állásnál, de két perccel később már ismét néggyel vezetett a Ferencváros.

A hazaiaknál Abramovich remekelt a kapuban, de a győriek küzdöttek és Hornyák Dóra találatival ismét közelebb kerültek. A második játékrész 20. percében Kovacsics büntetőt rontott, így nem sikerült egyre felzárkóznia Ambros Martín csapatának. Utólag ez lett volna talán a fordulópont a mérkőzésen, mert ezt követően ismét elhúzott a Ferencváros, amelyet nem sikerült ledolgozni a végére.

Sajnos Görbicz Anita hiányát nem bírta el az ETO, így a bajnokság első fordulójában 20:17-es vereséget szenvedett az FTC otthonában.


Online közvetítés
            
Vége a találkozónak! 20-17-es vereséget szenvedett a Győri Audi-ETO együttese a Ferencváros otthonában.

(II.) 30.p. Szucsánszki test mellől, talpról lőtt gólt. 20-17
   
(II.) 29.p. Elek Gábor időt kért.

(II.) 29.p. Góóóóól! Bulatovic bejátszása után ismét Löke szerzett gólt. 19-17
   
(II.) 28.p. Kovacsics értékesített egy büntetőt, majd Löke is a kapuba talált. 19-16
   
(II.) 27.p. Tomori góljával ismét öt a különbség. 19-14

(II.) 26.p. Bulatovic negyedik találatát szerezte meg, négy perc van hátra. 18-14
   
(II.) 24.p. Cifra beállós pozícióból lőtt gólt, öttel vezet a Ferencváros. Időt kért Ambros Martin. 18-13
   
(II.) 22.p. Hornyák a kapufát találta el, míg a ferencvárosiaknál Zácsik talált a kapuba. 17-13
   
(II.) 21.p. Tomori találatával ismét három a különbség. 16-13
   
(II.) 20.p. Kovacsics büntetőjét Abramovics hárította. 
   
(II.) 19.p. Hornyák Dóra átlövésből szerezte meg második találatát. 15-13
   
(II.) 17.p. Hornyák D. javította a hibáját, pattintva lőtt a kapuba. 15-12
   
(II.) 16.p. Hornyák D. eladott labdája miatt nem jutott lövéshez az ETO. Zácsik harcolt ki hétméterest, amelyet Tomori értékesített. 15-11
   
(II.) 15.p. Páros kiállítás, Cifra és Löke is 2 percet kapott. A norvég játékos semmit sem csinált, de a játékvezetők szabálytalannak látták. 
   
(II.) 14.p. Zácsik étlövésből volt eredményes. 14-11

(II.) 13.p. Mindkét együttes sok helyzetet elrontott, végül Löke szakította meg a gólcsendet. 13-11
   
(II.). 12.p. Tervel szélről ziccert hibázott, utána Elek Gábor időt kért.

(II.) 11.p. Bulatovic átlövése után már csak három a különbség. 13-10.
   
(II.) 9.p. Amorim harcolt ki hétméterest, Zácsik két perces büntetést kapott. Kovacsics a kapufát találta el, de a kipattanót már belőtte. 13-9
   
(II.) 6.p. Az elmúlt percekben több ziccert is elhibáztak a csapatok.
   
(II.) 4.p. Tomori értékesített egy megítélt büntetőt. 13-8
   
(II.) 3.p. Bulatovic javított, óriási gólt lőtt átlövésből. 12-8
   
(II.) 2.p. Bulatovic hétméterest rontott.
   
Vége az első játkrészben.
    
30.p. Szamoránsky találatával ismét hattal vezetett a Ferencváros, de szerencsére Korsós a dudaszó pillanatában szélről eredményes tudott lenni. 12-7
   
30.p. Elek Gábor időt kért.
   
28.p. Bulatovic  átlövésből szépített. 11-6
   
28.p. Steinbach góljával már hat a különbség a hazaiaknak. 11-5
   
27.p. Szamoránsky találatával 10-5-re módosult az eredmény, amely után időt kért Ambros Martin, az ETO mestere.
   
26.p. Steinbach góljával ismét öt volt a különbség, de Löke gyorsan válaszolt. 9-5

25.p. Tomori büntetőjével 8-3-ra vezett az ETO, de Bognár-Bódi gyorsan szépített szélről. 8-4
   
21.p. Szucsánszki kiállítása miatt emberelőnyben játszó ETO kétszer sem tudott gólt lőni, míg Tomori kilőtte a bal felsőt. 7-3
   
20.p. Kovacsicz harcolt ki hétméterest a szélen, Tomori ejtésből szerzett gólt. 6-3
   
17.p. Sikerült gól nélkül kihúznia az emberhátrányt az ETO-nak, utána passzív játék miatt elvették a labdát a győriektől.
   
14.p. Hornyák Dóránál belemenést fújtak, az ellentámadásból Vérten lőtt gólt szélről, Bulatovicot két percre kiküldték. 5-3
   
13.p. Amorim ziccert hibázott, utána Tomori harcolt ki hétméterest, amelyet Pena szerencsére elrontott, hiszen Lunde bravúrral hárított.
       
12.p. Ambros Martin, a győriek mestere időt kért.
   
10.p. Gyors támadás végén Szucsánszki pattintva lőtt Lunde Haraldsen kapujába. 4-3
   
8.p. Bulatovic találatával először szerezte meg a vezetést az ETO, de Zácsik gyorsan egyenlített. 3-3
   
5.p. Góóóóóóóól! Amorim átlövésből szerezte meg a győriek első találatát, majd egy gyors ellentámadás végén Kovacsics is a kapuba talált. 2-2
   
2.p. Orbánnak szemben szabálytalankodtak, de a bírók nem fújtak. Az ellentámadásból Kovacsicz volt eredményes szélről. 2-0
       
1.p. Az első támadásból Zácsik lőtt gólt átlövésből a bal felsőbe. 1-0
   
Elkezdődött a találkozó!

Előzetes
   
"Hogy a Fradi erősödött-e? Az idén szerintem nagyon sokat, remélem, most nem sújtják őket sérülések, jók lesznek a BL-ben, viszont remélem, a bajnokságban még nem fognak legyőzni minket. A hazai bajnokság erősödik, ebben biztos vagyok" - mondta Görbicz Anita.

Még több részlet itt >>

Korábban

A Bajnokok Ligája-selejtező sikeres megvívása és a főtáblára jutás a legfontosabb cél az FTC-Rail Cargo Hungária női kézilabdacsapata számára a hétvégén kezdődő idényben.

Elek Gábor vezetőedző szerint együttese "iszonyatosan nehéz" hónap előtt áll, hiszen az NB I-ben vasárnap a bajnok, BL- és Magyar Kupa-győztes Győri Audi ETO KC ellen kezd a Népligetben, majd szeptember közepén ugyanott BL-selejtezőn vesz részt. Ezen a tornán az FTC előbb a horvát Lokomotiva Zagrebbel, az Érd pedig a svájci Zuggal találkozik szeptember 14-én. Másnap a két győztes a BL-főtábláért játszik. A második, harmadik és negyedik helyezett a KEK-ben folytatja.

"Ez a hónap sok szép sikert hozhat nekünk, de lehetnek benne hullámvölgyek is. A Győr elleni meccsel szemben a BL-selejtezőn mi vagyunk az esélyesek, ám ott nincs javítási lehetőség, ezért nem hibázhatunk" - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón az edző, aki szerint megerősödött csapata nagyon jó formában várja a szezonkezdetet.

Hozzátette: a most kezdődő idényben a korábbiakhoz képest többet és sűrűbben fog cserélni, hogy a kulcsjátékosoknak ne kelljen végig játszniuk a mérkőzéseket. Az új igazolások közül a német Laura Steinbachról azt mondta, hogy ő egy olyan kvalitású balátlövő, aki távolról is nagyon veszélyes, s ugyanakkor magassága révén a védekezésben is jól meg tudja oldani az egyik belső posztot.A sérülésükből felépülő spanyol Nerea Penával, valamint Szamoránsky Piroskával kapcsolatban annyit mondott, hogy vasárnap már mindketten pályára lépnek a Győr ellen, igaz, még egyikük sincs százszázalékos állapotban. Tomori Zsuzsanna saját bevallása szerint már teljesen egészségesen várja a rajtot.

Jeney Zsolt Ákos szakosztályelnök úgy fogalmazott, hogy a csapattal szembeni hivatalos, hármas elvárás az, hogy a Bajnokok Ligájában kerüljön a legjobb nyolc közé, a bajnokságban BL-indulást érő helyen végezzen, a Magyar Kupában pedig jusson be a döntőbe.

Beszélt arról is, hogy valamennyi kiemelt szponzorukat sikerült megtartaniuk, sőt, az eddigiek mellé aranyfokozatú főtámogatóként az Aegon Hungária Biztosító is csatlakozott.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke bejelentette, hogy a klub és a Nike között kötött szerződés értelmében ősztől a zöld-fehérek női kézilabdázói is az amerikai sportszergyártó szerelésében fognak játszani. Az elnök beszámolt még arról, hogy befejeződtek a népligeti két munkacsarnok tervezési munkálatai, s az egyiket még az idén elkezdhetik építeni. Ez lesz majd a Ferencváros női és férfi kézilabdázóinak utánpótlás-nevelő bázisa.

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. Lacika62 2013. szeptember 03. 19:19
  „22. BudaiKr 2013.09.01. 17:18 Te gumi csizmás... Suszter maradjon a kapta fánál......”
 • 44. dunai3 2013. szeptember 02. 19:31
  „Már vártam a sok siránkozást.A játékvezetök,a talaj,a szurkolók,a szpíker,O.V.,az idöjárás,söt még ellenfél is volt,Borzasztó.”
 • 43. kleopatra 2013. szeptember 02. 14:32
  „42-es teljesen igazad van!”
 • 42. Gudianyu 2013. szeptember 02. 13:45
  „Egyszer minden sorozat végetér, így az ETO hazai veretlensége is. Tegnap nagyon rossz felfogásban játszottak a lányok, mindent középen erőltettek és rámásztak a sorfalra. Szélső játék nulla, ennek eredménye az egyetlen szélső gól. Szucsánszky védekezése nálam is kiverte a biztosítékot, belép a támadó játékos elé és már dobja is magát hátra. A bíró meg természetesen megeszi. Ettől függetlenül megvoltak a helyzetek, csak be kellett volna lőni, nem a fradis kapus hasát lődözni. És természetesen a 7-eseket be kell dobni. Máris egál lett volna. Jókor jött ez a pofon, még nincs veszve semmi, csak ezután egy kicsit komolyabban kell játszani. Hajrá ETO!
  Még annyit, Léderer Ákos meccsközvetítése egy katasztrófa volt, nekem egy tudósító legyen semleges, pártatlan, otthon szurkolhat a Fradinak.”
 • 41. H.Gabi 2013. szeptember 02. 12:25
  „Ahogy látom, mindenki más meccset nézett:))) Évek óta szurkolok a csapatnak és velük vagyok jóban-rosszban.
  Kellett a pofon, de ezek a pofonok elég erősek voltak, amiket a lányok kaptak.A Zizit (ahogy a fradisok hívják) nem engedném soha védekezni, ekkora sunyi nőt már régen láttam.Inkább ment volna judozni vagy mittomén hova.Ha megnézitek mindig beakasztja a térdét, hol az ellenfél combjába, hasába, ahol éppen éri.Ja és nagyon szépen eldobja magát, belemenést imitálva, amit a Fradi-bírók mindig meg is esznek.(Ezt gondolom Elek mester tanította:))) )Cifráról ne is beszéljünk....
  Léderer Ákos miatt már egyszer írtam az RTL-nek, a soron következő meccset nem ő közvetítette, de mindenki tudja, hogy minden csoda 3 napig tart és azóta is ő szurkolja végig a meccset.
  A meccsről meg annyit, hogy egy átlövőnek szerintem nem az a dolga, amit Duda ezen a meccsen csinálni akart, annak ellenére, hogy imádom őt.Rámászott a csípő-rugó-harapó Fradi falra, és onnan sajnos nem tudott gólt szerezni.
  Azt sem értettem, hogy Orbánt és Szepesit miért nevezték, ha a Tervelnek kellett szélsőt játszani.Ha nem csalnak az emlékeim, akkor szélről 2-t hagyott ki Tervel.A sok kihagyott helyzetet és hetest összeadva, nyertünk volna legalább 3-al, még Anita nélkül is.Hiányzott a küzdeni akarás, a pontosság, de semmi sincs veszve.
  Tomori viselkedése kritikán aluli volt!”
 • 40. Alexander45 2013. szeptember 02. 09:46
  „Nem a vereség fájó, hanem az ahogyan történt. Ilyen katasztrofálisan gyenge támadójátékot és rossz helyzetkihasználást rég nem láttunk a csapattól. Nagy hiba volt, hogy a pályán nem volt vezére a csapatnak Anita távollétében. Egyesek nagyon bután játszottak. Azért a szakvezetés sem állt a helyzet magaslatán. Miért erőltette Martin Tervel szélsőjátékát? Úgy látom, hogy nemcsak a vezetők, de néhány játékos is fejben "elszállt". Egy vereség sohasem jó, de ez most időben jött. A vereség okát nem a külső körülményekben kell keresni, hanem magunkban. Mindenki tudja, hogy egy rangadót 17 lőtt góllal nem lehet megnyerni. Ha az ETO hozza a szokásos támadójátékát, akkor most nem kellene siránkoznunk. Ilyen a volt a fiuknál az elmúlt bajnokságban a Veszprém szegedi veresége. További betli már nem fér(het) bele és tavasszal helyre lehet billenteni a mérleg nyelvét. Tanulnunk kell ebből a vereségből és sok örömet fog még szolgáltatni ez a csapat a magyar kézilabda szurkolóknak. A Fradinak kíváló vitézkedést és magyar házi döntőt kívánok a BL-ben. Hajrá ETO!!!!”
 • 39. pacman33 2013. szeptember 02. 09:40
  „38. Szerecsendió 2013.09.02. 08:05

  Kétségtelenül jobb volt tegnap a fradi. Az etonak meg kellett ez a pofon.Aztán vagy tanulnak belőle vagy nem.”
 • 38. Szerecsendió 2013. szeptember 02. 08:05
  „37. Félreértettél, én NEM az Eto ELLEN szurkolok, hanem a Fradinak. Sajnos minden táborban vannak olyan idióták, akik mindent és mindenkit szidnak ahelyett, hogy azt mondanák: ma egyszerűen jobb volt a másik. Nos én az ilyen győri ultráknak üzentem, de azért kössz a jókívánságot...”
 • 37. pacman33 2013. szeptember 02. 06:49
  „28. T_McVay_01 2013.09.01. 19:55

  Martinnak sikerült az ami Konkolynak és Böhnek nem sikerült. A BL győzelem. Tegnap szerintem elszúrta de nagyon. De ez egy meccs volt és a legelső. Nem kell túl nagy ügyet csinálni belőle. Majd év végén lehet aggódni.

  35. Szerecsendió 2013.09.01. 22:09
  Ennél nagyobb örömed ne legyen. Igaz 4 évet kellett erre csak várnotok :) Volt aki már 4. helyet vizionált a buta fradisták közül más fórumokon.”
 • 36. Kamionos26 2013. szeptember 01. 23:10
  „34. ekkenekepen 2013.09.01. 21:29

  "egy 7-est épphogy egy csimpánz is belőne akárkinek" Csak téged idézlek
  Szóval egy csimpánz bedob egy hetest de Kovacsics 4ből csak 1-et tudott bedobni. Akkor ez hogy is van ?”
 • 35. Szerecsendió 2013. szeptember 01. 22:09
  „A sok "értelmes" hozzászólást olvasva úgy látom nekem is ezen a szinten kell üzennem. Tömören fogalmazok, hogy 34. és társai is megértsék: SÍRNAK A PARASZTOK! Muhahha”
 • 34. ekkenekepen 2013. szeptember 01. 21:29
  „23. dunai3 2013.09.01. 18:10
  mit csinált kiből?!
  jajj ne röhögtess sárga-gyökér, egy 7-est épphogy egy csimpánz is belőne akárkinek, ez nem dicsőség, és egy nagy nulla játékos értékben még mindig.
  Akik teljesítenek azok is mind a győrieknél tanultak meg játszani. Adjátok fel még a bajnokság elején, akkor kevésbé fog fájni az újabb elbukott kupa.”
 • 33. Igazamvan 2013. szeptember 01. 21:26
  „Milyen jó, hogy már a meccs elején kész volt az indok az esetleges vereségre:nincs görbicz anita.

  Akik nyitott szemmel nézi a meccseket, láthatja, hogy a fent nevezett már nagyon keveset tud hozzátenni a csapat játékához.
  Ezen a harcos meccsen ha esetleg játszhatott volna az első nagyobb pofon után(1.játékperc) valószínűleg sirva űl le a kispadra.

  Csak egy kérdés:a fradisták milyen autóval járnak edzésre?”
 • 32. ekkenekepen 2013. szeptember 01. 21:26
  „ez nem változtat semmin, görbitz is visszajön hamarosan, a magyar bajnokságnak gyakorlatilag amíg olyan cég áll a csapat mögött mint az Audi nincs értelme mert örökös bajnok lesz :D”
 • 31. lászló8 2013. szeptember 01. 21:00
  „27. kavezsu
  Remélem nem haragszol,de mintha Pintér Attila "sorait" olvastam volna!”
 • 30. mojóka 2013. szeptember 01. 20:31
  „Ne bántsd Martint. Nem elsősorban ő tehet a vereségért. Sokkal inkább a bírók első félidei meccselése, az elnök úr nem hozzáértése,-/gondolok itt a szélsőhelyzet nem megoldása, az igazolásnál/ és ezután tenném Martin melléfogását a középjáték kizárólagos erőltetésében. Egysíkú volt a támadójátékunk. És mentálisa fölénk nőtt a Fradi. Jó lenne ezt stílust átvenni tőlük, mint ahogy Ők is megtanulták tőlünk a védekezés fontosságát.. Gondolom azért Te is tapsoltál a Bek győzelem után Martinnak?!”
 • 29. mojóka 2013. szeptember 01. 20:17
  „Olvasva a hozzászólásokat,- senki nem vette észre az első félidő játékvezetését? belemenések, hetesek, tétlenjáték megítélése,-mind a fradi javára történt. Én időnként kimentem a Tv elől. Egyetértek a közvetítés pártosságát kritizálókkal, borzasztó hanghordozása,közvetítési stílusa, nyílt pártossága, kritikán alúli megnyilvánulásai, méltatlanok a magyar kézilabda színvonalához. Persze ez utóbbi csak az egyébként is rossz közérzetünket fokozták. De térjünk csak vissza a játékvezetéshez.-Martin a 2. időkérésnél nem véletlen a bírókhoz intézett sárga lapot érő megjegyzéseket. Igaz a bírók nyílt ETO ellenessége sem menti fel a lányok teljesítményét. De Martint is kritizálhatjuk az egész meccsen erőltetett középjáték miatt.A Fradinak nem is kellet figyelni a szélsőinkre. Minden erejüket a belső védekezésre fordíthatták és ott létszámfölénybe kerültek folyamatosan. Nincsenek szélsőink? Anikónak nem igazán sikerült Anitát pótolni. Most hiányzott igazán Lekics és Jovánka. Minden estre még nincs semmi veszve, köszönjük meg Fradinak,-megmutatta, hogy a tudást, az akarat is le tudja győzni, és sok tanulságot ad ez a vereség a következő feladatokhoz. Hajrá AUDI ETO, hajrá lányok. Mi leszünk a bajnokok, mert ez a fiaskó fog adni mégtöbb erőt nekünk.

  ánulásai méltatlanok voltak a meccshez.
  Persze a vereségünk nyilván nem a közvetítésen múlott,”
 • 28. T_McVay_01 2013. szeptember 01. 19:55
  „Ötletes támadójátékot utoljára Karl Erik Böhn-el és anno
  a sokkal gyengébb játékoskerettel dolgozó Konkoly Csaba idején láthattunk.

  Ez a spanyol fószer kinyírta a támadójátékot mindent a védekezésnek
  rendelt alá. Amorimot sikerült szinte nullára leépíteni.
  Már áprilisban is csak oltári szerencsével és a két távozó ex-jugó segítségével
  jutottunk döntőbe.
  Kösz Ambros, sikerült nevetségessé tenni az AUDI ETO-t a fél ország számára.
  Konkoly Csabát anno elevenen megnyúzták volna egy ekkora égésért.
  Kösz Ambros de sikerült az ősz legfontosabb meccsén egy hitvány teljesítményt
  nyújtani neked is és a csapatnak is.
  Rédei, Szepesi, Hornyák(Öcsi) Dóra és Herr Orsi nem valók még a keretbe sem.
  Végül:
  Ambros Martin: "Nem történt semmi, a Ferencváros jobban játszott."
  Ember akkor neked fogalmad sincs a magyar női kézilabdáról, annak belső
  viszonyairól, és hogy 2005-óta mit jelent egy ETO-Fradi mérkőzés.”
 • 27. kavezsu 2013. szeptember 01. 19:39
  „Szomorú dolog ez így , hogy ez ellen nem lehet tenni, miért nem lehet ilyen rangadóra külföldi bírókat kérni?? Szegény A.Martin majdnem végig a technikai asztalnál állt!!! Sok-sok kicsi bírói tévedésből lehet elhúzni 3-4 góllal és onnan már vezethetnek akár sima nem billenős pályát már az előny megvan.Vissza lehet nézni, hányszor volt Amirimon, vagy akár melyik átlövőnkön, lógva 1v.2 fradis ,el tudták ugyan lőni a labdát , de ahogy a másik oldalon ez mind- mind szabaddobást ért, nálunk szinte soha nem adtak érte semmit !!..sok -sok ilyen , ha az ember most már higgadtabban végig nézi , és ez úgy gondolom ezen a szinten már nem lenne megengedhető. Vagy H.Löke kiállítása, ugyan már!!?? Elek G. meg látva , tudva , érezve a bírói segítséget , színészkedve , nagy karlengetésekkel néha- néha méltatlankodott a bírok ellen .Ugyan már!!!”
 • 26. pacman33 2013. szeptember 01. 18:47
  „13. bius98 2013.09.01. 14:41

  Most mire fel megy a parázás? Egy meccs után?”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hárman hibátlanok még a megyei I. osztályban

MI: rábaközi "El Classico" a csornaiak fölényes győzelmét hozta. MII: ismét nyert a szigetközi… Tovább olvasom