Kisalföld logö

2018. 10. 16. kedd - Gál 11°C | 21°C Még több cikk.

Véget ért minden idők legeredményesebb magyar Dakarja

Minden idők legeredményesebb magyar Dakarján vagyunk túl, a kilenc indulóból nyolcan teljesíteni tudták a 9039 kilométer hosszú versenyt. Az autósok között a legjobb helyen a Palik László-Darázsi Gábor páros fejezte be a versenyt, ők a 17. helyen végeztek, egy büntetés miatt végül a 18. helyen zártak.
Palikék a legeredményesebb magyarok
Az autósok között a legjobb helyen a Palik László-Darázsi Gábor páros fejezte be a versenyt, ők a 17. helyen végeztek, egy büntetés miatt végül a 18. helyen zártak. A Szalay Balázs-Bunkoczi László páros a 21. helyen, míg a Kis Sándor-Czeglédi Péter a 33. helyen ért a célba. A Liszi László-Rack György páros a 66. helyen fejezte be a versenyt.

A kamionosok között a Darázs Zsolt-Tagai Róbert-Szalai Norbert trió a 16. helyen ért célba, míg a Szaller Zoltán-Farkas Nándor-Keresztesi Péter trió a 30. helyen fejezte be a versenyt. A motoros mezőnyében Varga Ákos a 27. helyen, Nagy Péter pedig a 81. helyen fejezte be a versenyt.

A Dakart az autósok között a francia Stephane Peterhansel, a motorosoknál az amerikai Kellon Walch, míg a kamionosoknál az orosz Csagin-Jakubov-Szavisztin trió nyerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri dakarosok a célegyenesben

Amire csak titkon számítottunk, az elérhető közelségbe került: a győri motorosok sporttörténelmet írhatnak, amennyiben a mai 569 km-es és a holnapi 68 km-es szakaszt túlélik. Eddigi teljesítményük alapján nagy az esély arra, hogy Varga Ákos és Nagy Péter is ott legyen Szenegál fővárosában a célnál, de technikai sportról lévén szó, azért nem árt még fohászkodni az égiekhez. Tovább olvasom