Kisalföld logö

2018. 09. 20. csütörtök - Friderika 15°C | 26°C Még több cikk.

Vayer Portugáliában marad

Vayer Gábor marad a portugál Santa Claránál. A csapatnál gyökeres változások lesznek. A támadó bízik abban, hogy több játéklehetőséget kap.

A Győri ETO FC egykori csatára, Vayer Gábor kitölti szerződését, vagyis még egy évig marad jelenlegi egyesületénél, a portugál Santa Claránál. Noha a támadó az utóbbi időszakban nem sok lehetőséget kapott, a nyári változások megnyithatják előtte az utat a kezdőcsapatba.

A másodosztályban 11. helyen végzett együttesnél ugyanis nagy „takarítás" várható. Az edző és tizenöt játékos mellett a vezetőségből is többen távoznak, vagyis új csapat épül.

„ Érdekesség, hogy számos szerződéssel rendelkező játékostól is megvált az egyesület. Én viszont maradok, ami jó jel, hiszen szóba sem került, hogy esetleg közös megegyezéssel felbontsák a szerződésemet. Pedig a tavaszi szezonban sem jutottam sokszor szóhoz. Most azonban bizakodó vagyok a jövőt illetően."

A remélhetőleg új és jobb jövő július 10-étől indul, ekkor kezdődik a felkészülés. „ Pár nappal előbb vissza kell menni, mert ekkor orvosi vizsgálatra kerül sor. Valószínűleg akkor már úgy utazom vissza Portugáliába, hogy megnézem Lisszabonban az Európa-bajnokság döntőjét. Bár még ez sem biztos. Hogy most miért nem vagyok ott a tornán? Az az igazság, nagyon kevés és rendkívül értékes a szabadságom ahhoz, hogy azt ne a családommal töltsem. A tévében úgyis minden meccset megnézek."

Vayer elmondta, Portugáliában még mindig téma Fehér Miklós halála, az újságok rendszeresen foglalkoznak az esettel.
„ Eddig a tragédia valamennyi hófordulójáról megemlékeztek. A média szinte mindig ír valamit Mikiről és a szomorú esetről. Sokan érdeklődnek a család felől is, szóval a portugál szurkolók egy pillanatra sem feledik az emlékét."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száztíz éves a Nemzetközi Olimpiai Bizottság

Száztíz éve, 1894. június 23-án alakult meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, s ekkor határoztak… Tovább olvasom