Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Vasas Zoltán volt a mérkőzés egyik hőse

A gólerős Tóth Mihály nélkül kezdte a már tét nélküli mérkőzést a Matáv Sopron. A Békéscsaba kezdte a mérkőzést jobban, és bizony az első félidőben eldönthette volna a három pont sorsát.
14. p: Vincze Z. végzett el szögletet a jobb oldalon, Udvari középen megcsúsztatta a labdát, melyet Szeverényi látványos mozdulattal, 12 méterről jobb lábbal a jobb kapufára rúgott, amely onnan a kapu bal oldalába vágódott. 1–0.
16. p: Husztit buktatták a hazai védők az Előre kapujától 22 méterre. A szabadrúgást Vasas végezte el, és ballal védhetetlenül csavarta a labdát a sorfal fölött a hazai kapu bal oldalába 1–1.
27. p: Vasas kényszerítőzött Husztival a hazaiak 16-osa előtt, a balhátvéd a visszakapott labdát ballal 16 méterről kapura rúgta, Simunic látványos vetődéssel védett.
33. p: Vincze ezúttal a jobb oldalon végzett el szögletet, a labda átszállt a védők fölött, a hosszú oldalon helyezkedő Kovács Béla 6 méterről jobbal a kapu közepébe helyezte azt. 2–1.
48. p: Cseke vitte föl a labdát, majd váratlanul 28 méterről kapura lőtt, Simunic vetődve kiütötte, balszerencséjére Balaskóhoz került, s a csatár három méterről jobb lábbal a léc alá vágta. 2–2.
55. p: Javrujan tört előre a bal oldalon, két gyönyörű csel után a 16-oson belülre került, majd jobbal lőtt, a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.
68. p: Sira ment el a jobb oldalon, középre adta a labdát, Huszti azonban hosszan tette maga elé, így Simonic önfeláldozó vetődéssel mentett.
73. p: Beívelés után Muzslay a 11-es pontról visszafejelte a labdát Vasas elé, aki bal lábbal védhetetlenül gólt rúgott a csabaiak kapujába. 2–3.
74. p: Sira megütötte Bujákit, ezért a játékvezető azonnal kiállította.
82. p: Hoffmann tört a 16-oson belülre, Hajdu fölöslegesen elütötte a csatárt az ötösön. A játékvezető 11-est ítélt, a büntetőt pedig Kovács Béla nagy nyugalommal végezte el, és jobbal a bal alsó sarokba helyezte a labdát. 3–3.

A Békéscsaba kezdte a mérkőzést jobban, és bizony az első félidőben eldönthette volna a három pont sorsát. Szünet után magára talált a soproni együttes, bátran támadott és a vezetést is megszerezte a jól játszó Vasas révén.
Ekkor már helyzete is több volt a vendégegyüttesnek, és ha nagyobb szerencséje van a Matávnak, megnyerhette volna a találkozót. A lelkesen küzdő alsóházi békéscsabaiak azonban a hajrában egyenlítettek.
Összességében igazságos eredmény született.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bayern: májusban Győrött

Május 18-án szerepel Győrött a Bayern München. Emiatt csúszik a stadionrekonstrukció kezdete. Az… Tovább olvasom