Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 32°C Még több cikk.

Vasas -Matáv FC Sopron 0-1

A tavaly még a Fáy utcában futballozó Bárányos révén hamar megszerezte a vezetést a soproni együttes.

3. p: Tóth A. próbálta balról, az oldalvonal közeléből középre ívelni a labdát, ám az lecsúszott a lábáról, s vészesen lefelé, Balogh kapujának bal felső sarka felé vágódott, a soproni kapus ujjheggyel tolta szögletre.

7. p: Balaskó csavart szabadrúgást a hazai kapu előterébe. A Vasas-védelem röviden mentett, Bárányos pedig a kipattanó labdát a 11-es pont közeléből, jobbal laposan Posza kapujának közepébe küldte. 0–1.

11. p: A soproni térfél közepén a labda az előretörő Gaál elé pattant, a védő kilépett, s 12 méteres, lapos, jobblábas lövését Balogh óriási bravúrral ütötte szögletre.

33. p: Balaskó az alapvonal közeléből visszagurított a középen érkező Tóth Mihály elé, ám a kétségbeesetten visszafutó Molnár mentett.

56. p: Balaskó 12 méterről, az összekötő helyéről ballal, futtából kapura bombázott, ám Posza bravúrral ütötte ki a jobb felső sarokba tartó labdát.

74. p: Horváth Péter a 16-os vonaláról kapásból kapura lőtt, a bal alsó sarokra tartó labda a vetődő Balogh testéről felpattant, Szekeres pedig szögletre mentett.

87. p: Egy jobb oldali beívelést követően az egy perccel korábban pályára lépett Győri fejelt kapura, Balogh azonban káprázatos reflexmozdulattal szögletre ütötte a földről a bal sarok felé pattanó labdát.

90.  p: Balogh akarta kirúgni a labdát, Waltner ott termett, elvette tőle, s a soproni kapuba gurított, ám Solymosi játékvezető szabadrúgást ítélt a soproni csapat javára.  

A tavaly még a Fáy utcában futballozó Bárányos révén hamar megszerezte a vezetést a soproni együttes.  Ezt követően nyomasztó mezőnyfölénybe került a Vasas, de a meccs előtt tavasszal százszázalékos hazai együttes nem boldogult a szervezett soproni védelemmel és a jó formában védő Balogh kapussal. A második félidő is Vasas-fölénnyel indult, ám bő tíz perc elteltével egy pazar ellenakció végén Posza bravúrja kellett ahhoz, hogy ne növekedjék kétgólosra a soproni előny. 

Ahogy telt az idő, úgy lett egyre nagyobb a hazai csapat nyomása, ám Pintér Attila együttese továbbra is fegyelmezetten védekezett.  Amikor pedig a hazaiak valahogy túljutottak, átverekedték magukat a kitűnően futballozó Szekeres Tamás vezette soproni védelmen, ott volt Balogh kapus, aki mindent védett.  Szervezett, önfeláldozó védekezéssel bravúros győzelmet aratott a soproni együttes a Fáy utcában. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Peirsol világcsúcsot úszott 100 méter háton

Az amerikai Aaron Peirsol 53.17 másodperces idővel új világcsúcsot állított fel a férfi 100 méteres… Tovább olvasom