Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Változások a KSE-nél

A téli holtidény alapvető változásokat hozott a kapuvári sportegyesület életében. Nemcsak az NB III-ban szereplő labdarúgócsapat játékosállománya cserélődött ki jelentős részben, hanem új vezetőség is került a sportszervezet élére, mely igyekszik biztosítani a nyugodt munka feltételeit az önkormányzat támogatásával.
Pintér Imre lemondása után Kiss János lett a klub első embere, az ügyvezetői teendőket pedig Varga András látja el. A kispadon Berta József váltotta Preszeller Tamást. A keretből több, az őszi idényben meghatározónak tekintett játékos távozott: Kocsis, Fajkusz, Teidl, Szabó Z., Gérnyi, Pintér. Helyettük kapuvári kötődésű játékosokra, fiatalokra kívánják építeni a csapatot, akik a rutinos Bokor, Pap L., Varga, Papp, Zsirai B., és az ősszel legeredményesebb Licskai G. mellett fenntarthatják a negyedik vonalbeli tagságot.

Licskai László szakosztályvezető is a játékosok vándorlását említette először. A szurkolók kívánsága jórészt teljesült, a távozók helyére kapuváriak érkeztek a csapathoz. Horváth A. (SVSE) Hatejer Sz., Nagy K. (mindkettő Fertőszentmiklós) visszatért újra edzésre jelentkezett Balázs is. Érkezett még Szigeti P., a Matáv Sopron tehetséges kapusa, valamint Wunderlich O., a DAC-ból és Zsirai Z. Beledből.

– Elsődleges célunk, hogy megkapaszkodjunk a középmezőnyben, erre annál is inkább reális az esély, mert alsóházi riválisainkat mind hazai pályán fogadhatjuk – mondta Licskai László. – Természetesen az utánpótlásról sem feledkezünk meg, több tehetséges környékbeli fiatal került hozzánk a télen, és a Bozsik-program keretében megkezdett munkát is folytatjuk.

Berta József vezetőedző is bizakodva tekint előre:
– Kellemes meglepetésben volt részem minden szempontból – kezdte a szakvezető. – A vezetőktől minden támogatást megkaptam, az öltözőben pedig egy jó szellemű közösség fogadott. Az edzőváltást övező rendkívüli körülmények viszont befolyásolták a felkészülést. Előttünk áll a feladat, hogy minden játékosnak megtaláljuk a helyét a csapatban és hogy egy sok futásra épülő, stílusos játékot játszó együttest kovácsoljunk össze. Úgy érzem, ez a gárda képes az első tíz közé kerülni.
A KSE baráti köre is nagy tervekkel készül a tavaszi idényre, tervezik információs kiadvány megjelentetését, a csapatot népszerűsítő ajándéktárgyak terjesztését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gólzáporos győzelmek a spanyol labdarúgó-bajnokságban

Az FC Barcelona és a Deportivo La Coruna is gólzáporos győzelmet aratott a spanyol… Tovább olvasom