Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Változások a bizottságokban

Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Elnöksége 2011 szeptemberében alakult meg, amikor már minden osztályban tartott a 2011/12. évi bajnokság. Az elnökség ezért megvárta az idény végét, hogy ezt követően tegyen javaslatot a megyében működő bizottságok személyi összetételének átalakítására.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Elnöksége nevében Bolla Péter elnök az alábbi közleményt adta ki:
„Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Elnöksége 2011 szeptemberében alakult meg, amikor már minden osztályban tartott a 2011/12. évi bajnokság. Az elnökség ezért megvárta az idény végét, hogy ezt követően tegyen javaslatot a megyében működő bizottságok személyi összetételének átalakítására.

Úgy véljük, az MLSZ sportágfejlesztési programjához, nagyszerű törekvéseinek megvalósításához nálunk is új szakemberekre, friss arcokra van szükség.

A távozó vezetőknek köszönöm a megye labdarúgásáért végzett munkáját, a most kinevezetteknek pedig sok sikert kívánok az új tevékenységükhöz!"

Az MLSZ elnöksége július 3-án megtartott ülésén döntött arról, hogy a megyei versenybizottság elnöke Kővári András, a bizottság tagjai: Berta Ernő, Horváth Antal, Horváth Dénes, Korsós Attila és Tiba Zoltán. A játékvezetői bizottság elnöke dr. Kovács Péter, a tagjai Bay Ferenc, Horváth Lajos és Szabó György. A megbízatásuk öt évre, 2017. június 30-ig szól.

A fegyelmi, a fellebbviteli- és az átigazolási bizottságok névsorára tett javaslatról az MLSZ elnöksége július végi ülésén dönt.
Glázer Róbertet és a Turbék Istvánt kinevezték MLSZ szövetségi ellenőrének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Páholyból várhatják az EB-t

A koroncói Hardi Luca Liza és lova, Páholy remekül szerepeltek a legutóbbi budapesti nemzetközi… Tovább olvasom