Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Ünnepelt a Győri VSE

A Győri VSE évzáróján részt vett Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter. Köszöntötték az elmúlt év sikeres versenyzőit és edzőit. Ünnepélyes külsőségek között tartotta meg évzáróját a Győri VSE.

Hárman az ünnepeltek közül: Kammerer Zoltán, Csay Renáta, Salga István.
Az alig több mint tízéves múltra visszatekintő, jelentős városi támogatással működő egyesület két alapító szakosztálya – kajak-kenu, triatlon – azóta műúszással és női vízilabdával bővült.

Künszler Béla elnök szavai után Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter röviden köszöntötte a résztvevőket, majd Balogh József, Győr polgármestere a város ezüstérmével ajándékozta meg Angyal Zoltán kajak-kenu szövetségi kapitányt.

Dicsérő szavakban nem volt hiány Ábrahám Csaba ügyvezető elnök és Kadler Gusztáv kajak-kenu szakosztályvezető részéről sem. Érthetően, hiszen a GyVSE remek esztendőt zárt az elmúlt évben. Valamennyi sikert lehetetlen lenne felsorolni, hiszen a nemzetközi porond mellett a magyar bajnokságokon is nagyszerű teljesítményt nyújtottak a klub versenyzői. Valamennyi, a GyVSE színeiben tavaly eredményes sportoló méltó emléket vihetett haza az évzáróról.

Természetesen köszöntötték a világ- és Európa-bajnokságokon érmes kajakosokat, mint például Kammerer Zoltánt, Kadler Viktort, Csay Renátát, Salga Istvánt, Ábrahám Rékát, Tokár Krisztiánt, Lovászy Attilát és a többieket, vagy az éppen a győri ifjúsági triatlon EB-n győztes csapat tagját, Szakály Zsuzsát. Jutalmat kaptak a sikerben oroszlánrészt vállaló szakemberek, hajóépítők is.

Az idén az athéni olimpia éve van. Az ötkarikás játékokon Kammerer Zoltán biztos indulónak tekinthető, ám a vízilabdázó Tomaskovics vagy Horváth Ágnes részvétele sem elképzelhetetlen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megválasztottuk a megye legjobb sportolóit

Huszonkettedik alkalommal szavaztunk Győr-Moson-Sopron megye legjobb sportolóira. A győztesek közül… Tovább olvasom