Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Ünnepek között streetball

Kosárlabda - Streetballgálát rendeztek a napokban Győrött. Pályára léptek az élvonalbeli SEAT Foton női kosarasai is. A győri sportigazgatóság és a városi kosárlabda-szövetség 11. alkalommal rendezett az elmúlt napokban teremkosárlabda- fesztivált Győrött, a Magvassy-csarnokban. A különböző korosztályok képviselői nyolc pályán küzdöttek egymással.
Molnár Péter városi sportigazgató:

„Kilenc kategóriában mintegy hetven csapat nevezett a gálára. Úgy gondolom, hogy a streetball kedvelői számára nagyon jó időpontban, a két ünnep között biztosítunk lehetőséget a mozgásra. A testnevelő tanárok nagy segítségünkre voltak a toborzást tekintve. Főleg a középiskolás korosztály tagjai jöttek el, de különböző cégek és önkormányzatok képviselői is neveztek. Külön kiemelném a mosonmagyaróvári Tolókocsi Bt. csapatát, akik tizenegyedik éve mindig itt vannak."

Üde színfoltja volt a fesztiválnak a VIP-csapatok küzdelme, ahol a győri színészek, a jogászok, a sportigazgatóság-SEAT Foton vegyes (Szalay Virág, Tóth Zsuzsanna, Papp Andrea és Molnár Péter sportigazgató), illetve az ikrényi önkormányzat együttesei mérkőztek meg egymással.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legjobb utánpótlás strandröplabda páros 2007-ben

A Magyar Röplabda Szövetség hagyományos év végi szavazásán a 2007-es esztendő legjobb utánpótlás férfi strandröplabda-párosává a Magyar Mester felnőtt páros-ranglista harmadik helyén végző Bagics Balázs, Tóth András duót választották. Tovább olvasom