Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Uniqa Euroleasing Sopron: meghosszabbított együttműködés

Újabb három évre hosszabbította meg együttműködését a biztosító és az Uniqa Euroleasing Sopron együttese.

Meglévő támogatói szerződését megújítva újabb három évre kötelezte el magát az UNIQA Biztosító Zrt. az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabda csapata mellett. Az együttműködés a 2014/2015-ös, a 2015/2016-os, valamint a 2016/2017-es szezonra szól. A nyolcszoros Magyar Bajnok, ötszörös Magyar Kupa győztes, valamint Ronchetti Kupa győztes együttes és az UNIQA Biztosító kapcsolata hosszú évekre tekint vissza. Sőt, a klub sikereit elismerve az UNIQA 2011 óta már névadó támogatóként segíti a sportolók nyugodt felkészülését.

„Három évvel ezelőtt, a névadó támogatói szerződésünk megkötésekor az együttes fő célkitűzései között szerepelt, hogy a hagyományosan jó hazai szereplése mellett olyan csapatot építsen, amellyel a meghatározó magyar válogatott játékosokra alapozva, fokozatosan utolérheti az Euroliga élcsapatait. A terv túlteljesült; nem csupán utolérték Európa legjobbjait, hanem helyet követeltek közöttük maguknak." – mondta Othmar Michl, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója.

„Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy névadó szponzorunk, az UNIQA nevét újabb 3 évig viselhetjük. Rendkívül sikeres hazai szériában vagyunk, ami mára már nemzetközi eredménnyel is párosul. Az együttműködés jó alap lehet a nyugodt és szisztematikus építkezés folytatására!" - kommentálta a hírt az UNIQ EUROLEASING SOPRON ügyvezető igazgatója, Török Zoltán.

A csapat az idei szezonban is jól teljesít. Három év után ismét ott van a női kosárlabda legrangosabb európai sorozatának, az Euroligának a rájátszásában, miután az előkelő negyedik helyen végzett csoportjában. Ezzel lehetőséget teremtett magának arra, hogy az áprilisi nyolcas döntő, a FINAL8 részvételért vívjon két győzelemig tartó párharcot az orosz kosárlabda egyik fellegvárának számító, négyszeres Euroliga győztes Szpartak Moszkva ellen. Időközben a megerősödött Közép-Európai Liga négyes döntőjében is jól szerepeltek a soproni lányok, miután a rendező Kassa mögött a második helyen zártak.

A hamarosan sorra kerülő Magyar Kupa nyolcas döntőjében és a Magyar Bajnokság pontvadászatában is címvédésre készülő klub és az UNIQA Biztosító Zrt. megújított együttműködése garancia arra, hogy az elkövetkező években is nyugodt háttér mellett folytatódhasson a magas szintű szakmai munka.

Nyitókép: Fotó: Gazsovics Krisztián

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Almási nyert, Polgár és Balogh remizett

Hét játéknap során mindhárom magyar 4,5 pontot gyűjtött a jereváni sakk Európa-bajnokságon. Tovább olvasom