Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Újra lesz ETO-karácsony

A héten rendezik az ETO FC utánpótlásgáláját, a ETO-karácsonyt. A győri klub vezetése tárgyalt Kenesei Krisztiánnal.

Még nem tudni, Stark Péter hol folytatja pályafutását. Csütörtök este fél hétkor a győri Magvassy-sportcsarnokban rendezik a Győri ETO FC gálaműsorral egybekötött utánpótlás-díjátadó ünnepségét. A zöld-fehér klub ezzel a díjkiosztóval zárja az évet. Az ETO-karácsony elnevezésű gálán minden korosztály legjobb labdarúgóját jutalmazzák, és idén is megválasztják az évben legtöbbet fejlődő játékost. A díjat Fehér Miklósról, az egykori kiváló győri futballistáról nevezték el, tavaly Priskin Tamás volt a díjazott.

Négy blokkból áll majd az ünnepség, amelynek egyik jellegzetessége a művészet és sport találkozása lesz. A klub vezetői a Győri Nemzeti Színház művészeinek segítségével szeretnék közelebb a hozni a művészetet a sportoló gyerekekhez és természetesen a kilátogató nézőközönséghez. A 18.30 órai megnyitót követően prózai és zenés előadások színesítik az estét, lesz játék, futballmérkőzés, edzőkjátékosok párviadal. Érdekesség, hogy ezen a napon a győri teátrum művészei a színházban is fellépnek, ennek ellenére fontosnak tartották, hogy a gálán is részt vegyenek. Fináléval és ajándékozással zárul majd az ünnepség, a legjobbak mellett minden kis focistapalánta ajándékot kap.

Hír még az egyesület háza tájáról, hogy az ETO vezetői s valószínű, a csapat szurkolótábora is szeretné, ha az egykori gólfelelős Kenesei Krisztián visszatérne a Rába partjára. Klement Tibor klubigazgató nem cáfolta, hogy tárgyalásokat folytattak a huszonötödik válogatottsága előtt álló támadóval. Keneseit azonban érvényes szerződés köti a kínai Kuoan Beijing csapatához.

– Olyan megoldáson gondolkodunk, amely mindkét egyesületnek és a játékosnak is megfelelő lenne. A kölcsönadás tűnik a legjobb megoldásnak, de egyelőre ebben sem történt előrelépés – mondta az ügyvezető.

Információnk szerint két országból, Ausztriából és Bulgáriából érdeklődnek a szintén válogatott Stark Péter iránt. Az ETO védője egyelőre semmit sem tud az ajánlatokról, de elmondta, szívesen futballozna külföldön, s örül, hogy ebben jelenlegi klubja is támogatja. Starkkal kapcsolatban olvasni lehetett, hogy esetleg egy másik magyar élvonalbeli gárdához igazol. Többen már azt is tudni vélték, hogy a bajnok Ferencváros szeretné látni sorai közt a játékost.
– Erről szó sem volt – mondta Stark. – Ha nem tudok külföldre igazolni, akkor csak az ETO jöhet számításba. Nem tudom elképzelni, hogy Magyarországon egy másik csapatban futballozzak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismerősök ellen a Foton

A horvát Sibenik gárdája lesz a Ventwest-Foton ellenfele a FIBA Európa-kupa következő körében. Tovább olvasom