Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Újra indul a Tippmester játék!

A jövő héten újra kezdődik Tippmester játékunk, amely már az első évadban gyorsan népszerű lett olvasóink körében.
A jövő héten újra kezdődik Tippmester játékunk, ez lesz a negyedik évad. Az első szezonban, 2006/2007-ben összesen több mint húszezer megoldást küldtek be olvasóink.

Az első szelvényt a hétfői Kisalföldben találják meg.

A Kisalföld és a Gyirmót FC Győr idei közös játéka egyedülálló érdekesség volt és lesz Magyarországon. A résztvevők, ahogy megszokhatták, hetente 13+1 eseményre tippelhetnek. A kínálatban az élvonalbeli és alacsonyabb osztályú magyar labdarúgás mellett többek között a nemzetközi foci, a kézilabda, kosárlabda és a Forma–1 eseményei szerepelnek.A hetente kétszer, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén rendezendő sportesemény eredményére lehet tippelni. A 13 plusz egyes kérdés mindig sportos kvízkérdés lesz, melynek megoldását a Kisalföld valamelyik lapszámában biztosan megtalálják.

A fődíj – az Alcufer kft. jóvoltából – ezúttal is egy külföldi utazás, de értékes nyereményt tudhat magáénak a Tippmester második és harmadik helyezettje is, s hetente is hirdetünk nyertest.

Az első évben olvasóink 39 héten keresztül jósolhatták meg különböző sportesemények végkimenetelét – ezúttal csak 13+1 hétig tart majd a játék, tehát érdemes végig velünk játszani –, a fődíjat, egy kétszemélyes külföldi utazást az összesítésben legtöbb helyes találatot elérő győri, akkor 14 éves diák, Varga Dávid nyerte meg. Összetettben ugyanis ő érte el a legtöbb pontot, de a küzdelemre jellemző volt, hogy a második és a harmadik helyen végzett olvasóink mindössze egy-egy ponttal maradtak le a győztestől.

Az első díjátadás. A díjakat felajánlók nevében Kovacsics Imre és Klement Tibor, középen az első nyertes, Varga Dávid
Az első díjátadás. A díjakat felajánlók nevében Kovacsics Imre és Klement Tibor, középen az első nyertes, Varga Dávid


A fiatalember családjával egy egész hetet tölthetett Spanyolországban, Benidormban.

„Csodálatos nyaralás volt. Repülővel utaztunk, majd egy háromcsillagos szállodában, a tengerparton tölthettünk el hét napot" – mesélte akkoriban Varga Dávid, aki azóta már elvégezte a főiskolát.

„A fantasztikus utazás örök emlék marad a számunkra – mondta érdeklődésünkre tegnap Varga Árpád, Dávid édesapja, aki ahogy fia is, minden héten töltött és küldött be szelvényt a szerkesztőségünkbe.

– Dávid már dolgozik, de még tanul is közben és amatőr szinten még mindig focizik. Igaz, nemrég egy sérülés miatt fél évig nem játszhatott. Nagyon jó ötlet volt a Tippmester játék, s ezt nem csak azért mondom, mert végül mi nyertünk. Az ismerőseim közül is rengetegen játszottak. Nagyon örülök, hogy ismét lehet majd tippelni. Már nagyon várom a hétfői szelvényt, én és a fiam biztos, hogy állandó játékosok leszünk" – tette hozzá az édesapa.

Érdekesség, hogy a játék harmadik évadában, 2009-ben is a győri fiatalember tippelt a legjobban. Varga Dávid Spanyolország után Törökországba utazhatott másodmagával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audi-ETO - Alapszakasz győzelem

A győri csapat a várakozásoknak megfelelően biztosan győzte le az Érd együttesét, ezzel pedig… Tovább olvasom