Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Újhegyi góljával hazai siker

MTE 1904 1 (0) Szombathelyi Haladás 0 (0) Mosonmagyaróvár, 1200 néző. V.: Bede.
Dombai – Pálla, Szabó, Sípos (Smodics), Gordian, Méry (Novota), Cseke, Schafranek, Újhegyi, Kertész, Schmatovich. Edző: Menczeles Iván.
Kurucsai – Balogh, Balassa, Seper, Legáth, Czeglédi, Imre (Vinkovics), Nagy, Borsi (Fábián), Kozma (Komám), Mihalecz P. Edző: Mihalecz István. Gsz.: Újhegyi.

A 8. percben Gordian átadását Kertész 8 méterről a kapu mellé lőtte. A 10. percben Cseke kilépett a védők közül, de a kifutó kapusba lőtt. A 13. percben Újhegyi jó helyzetben a kapu mellé lőtt. A 22. percben Újhegyi 16 méterről a bal kapufát találta telibe.

A 26. percben Cseke ment el a bal oldalon, de óriá- si helyzetben 12 méterről a kapu fölé lőtt. A 41. percben Újhegyi 5 méteres lövésébe a védők vetődtek bele.
Szünet után az 59. percben Kertész szöglet után nagy helyzetben a kapu fölé lőtt.

A 75. percben Kertész lőtt kapura 5 méterről, a kipattanó labda Újhegyiről a kapus fölött a hálóba hullott. 1–0. A 85. percben Kertész ment el a bal oldalon, beadását Újhegyi 5 méterről a kapu fölé lőtte. A 90. percben Cseke 10 méterről nagy helyzetben a kapu mellé lőtt.

Kezdés után az MTE rögtön nagy lendülettel kezdett, helyzetek sokaságát dolgozták ki, de ezek rendre kimaradtak. Ebben a játékrészben a hazaiaknak el kellett volna dönteni a mérkőzést, a Haladás ritkán jutott el az MTE kapujáig. Szünet után folytatódott az MTE nagy fölénye és Újhegyi révén a 75. percben vezetést is szerzett a kék-fehér gárda.

A mérkőzés egészében a hazai csapat nagy akarással és jól játszott, és lelkes közönségük előtt a helyzetek alapján több góllal kellett volna nyerniük a mérkőzést a mezőnyben jól játszó vendégek ellen.
Jók: Újhegyi, Kertész, Cseke, Szabó, ill. Kurucsai, Balassa, Mihalecz P.

Menczeles Iván
: – Úgy érzem, az első félidőben akár több góllal is vezethettünk volna. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk és reméljük, hogy folytatjuk eddigi jó szereplésünket.
Mihalecz István: – A jobbik csapat nyert, gratulálok az ellenfélnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb pénzért jobb játék

Jäkl Antal másfél éve szerződött az ETO FC-hez. Tavaly decemberben még kérdéses volt, hogy a… Tovább olvasom