Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Újból elmaradt az ETO-győzelem

Hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Győri ETO FC a Balaton FC ellen az Arany Ászok labdarúgóliga második fordulójában. A játék képe alapján az egy pontnak is örülhetnek a zöld-fehérek, miután a siófokiaknak  több helyzetük volt.

Elmaradt a várva várt győzelem
Gyenge játékkal rukkolt ki a Győri ETO FC az új bajnokság hazai premierjén. A szombathelyi 0–2 után ezúttal a kiesőjelöltnek tartott Balaton FC volt az ellenfél, de a tavasszal még Győrött dolgozó Csertői Aurél edzette siófokiak egyáltalán nem illetődtek meg.
Már az első félidőben több ígéretes gólhelyzetet dolgoztak ki, de ezeket rendre kihagyták. Ekkor még a hazaiaknak is voltak legalább akkora gólhelyzeteik, de Kalinával az élen ők is elpuskázták azokat. Szünet után hiába szervezte át csapatát Varga Zoltán, a zöld-fehér gárda csak Sebőknek és az ügyetlenkedő vendégtámadóknak köszönheti, hogy egy pontot itthon tartott. Hiába tehát a szezon előtti nagy fogadkozás, egyelőre úgy fest, Győrött minden maradt a régiben.

Varga Zoltán változtatott az előre megadott kezdőcsapaton, Regedei és Kartelo helyett Herczeg és Németh N. került be a győri együttesbe, amely egyértelműen jelezte, hogy a hazai gárda támadó szellemben kíván játszani.
6. p: Miriuta 24 méteres szabadrúgása zúgott el a léc fölött.
13. p: Remek vendégakció után Radics jobbról, az alapvonal közeléből visszagurított a tisztán érkező Kőrösinek, aki 13 méterről nagy helyzetben a kapu mellé lőtt.
15. p: Hegedüs 22 méteres szabadrúgását Sebők szépen védte.
18. p: Csordás kapásból rosszul találta el a labdát, ám 17 méteres lövését így is a léc alól kellett szögletre mentenie a győri kapusnak.
20. p: A leshatárról Kalina törhetett teljesen tisztán kapura, de 8 méterről a kifutó Csernyánszkit találta el, majd a kipattanó labdát visszagurította Oross elé, aki 14 méterről fölélőtt.
27. p: Németh N. tört be a 16-oson belülre, visszagurítását Miriuta 8 méterről lőtte kapura, ám Csernyánszki bravúrral mentett.
29. p: Németh N. bal oldali beadásának aláfutott a vendégkapus, Kalina viszont az ötös sarkáról az üres kapu mellé lőtt.
30. p: Nyilas indításával Kalina lépett ki a jobb oldalon, ám 16 méteres lövésébe László belevetődött.
33. p: Györök remek indítását Sitku nagy helyzetben, 16 méterről centiméterekkel lőtte a bal kapufa mellé.
37. p: Györök bal oldali szöglete után Sitku perdítését Sebők bravúrral védte.
55. p: Bajevszki jobb oldali beadását Varga Z. jól vette át, majd egy csel után 11 méterről centiméterekkel lőtt a bal kapufa mellé.
62. p: Csordás kitűnő labdát tálalt Györök elé, akinek 10 méteres lövését bravúrral védte Sebők.
66. p: Csordás jobb oldali beadását Sitku közelről, éles szögből az oldalhálóba lőtte.
68. p: Egy szöglet után Csordás addig cselezgetett a 16-oson belül, amíg lövőhelyzetbe nem került, ám Sebők megint bravúrral mentett.
85. p: Vörös 20 méteres lövése alig suhant el a jobb kapufa mellett.
89. p: Csordás visszagurítását Sitku 15 méterről lőtte kapura, de Sebők a helyén volt.
92. p: Miriuta 28 méteres szabadrúgását Csernyánszki látványos vetődéssel hárította.
Az első félidő eseménydús negyvenöt percet hozott, amelyben mindkét csapatnak volt bőven gólszerzési lehetősége, ám ezekkel egyik gárda sem tudott élni. Fordulás után győri helyzettel indult a találkozó, ám ezt követően a siófoki együttes irányította a játékot, s csak a vendégcsatárokon múlott, hogy sorozatban kihagyták a lehetőségeiket. A siófokiak közelebb álltak a sikerhez még úgy is, hogy a mérkőzés előtt tett Csertői-nyilatkozattal ellentétben nem kellett 130 százalékos teljesítményt nyújtaniuk a pontszerzéshez. Az ETO? Nos, minden értékelés és minősítés helyett legyen elég egy gondolat: minden változatlan...

Kapcsolódó cikk:

Varga nem érti (2003-08-04) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fontos gól a hajrában

Reménykeltő, kétgólos előnnyel (3–1) várja az MTK FC labdarúgócsapata a finn HJK elleni… Tovább olvasom