Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Újabb halasztás

Bognár György, a Matáv FC Sopron volt edzője s ügyvezetője ügyét tárgyalta a Soproni Városi Bíróság.

Bognár György ügyében nem született döntés.
Ítélet nem született, a következő „fordulót" áprilisra tűzte ki a testület. Bevezetésként dr. Francsics Imre, Bognár György ügyvédje azt kérte a bíróságtól: rendelje el igazságügyi elmeorvosi szakértő vizsgálatát védence, Bognár játékszenvedélyével kapcsolatban. Hozzátette: más, magánjellegű problémáit kezelendő Bognár György korábban járt pszichológusnál, s annak szakvéleményét be is nyújtotta.
Következett a tanúk meghallgatása.

A legnagyobb figyelem az ügy „koronatanújának", a soproni futballklub privatizációjában főszerepet vállaló Antók Zoltánnak a vallomását kísérte. A soproni futballvállalkozás társtulajdonosa elmondta, számára Sopron először a jelenlegi szakvezetőn, Pintér Attilán – akivel évek óta dolgozik együtt – keresztül „került képbe". Antók szerint Pintér akkor a pro-licences tanfolyamon hallott arról, hogy Sopronban esetleg lenne lehetőség az élvonalban dolgozni.

Arról, hogy Pintér erről kitől hallott, Antóknak konkrét információja nem volt, de mint mondta, az illető lehetett akár Bognár György is, aki akkor szintén e kurzus hallgatója volt. Antók még elmondta, Sopronból először 2003 áprilisában Gőbl Gábor kereste meg. Előbb hosszan beszélgettek telefonon, másnap pedig már kész üzleti tervvel jelent meg nála a Matáv FC jelenlegi ügyvezetője. Nem sokkal később Antók már Bognárral és Gőbllel tárgyalt.

A sportvezető az ügyvéd azon kérdésére válaszolva, mennyi szerepe volt Bognárnak abban, hogy végül szerepet vállalt Sopronban, azt mondta, a sok tényező egyike volt, hogy a korábbi ötvenszeres válogatott labdarúgó volt az ügyvezető, aki néhány előkészítő tárgyaláson ott volt. Arról nem hallott, hogy az esetleges közreműködésért Bognárnak jutalék járna.
A bírónő kérdésére, miszerint az ügyben a közreműködéséért járna-e jutalék Bognárnak, Antók határozott nemmel felelt, s hozzátette: úgy pedig, hogy szerződés sem volt erről, végképp nem.

Kis szünetet követően a kártyával történt pénzfelvételekre terelődött a szó. Mivel a szakértői vizsgálat s a szakember által bankkártyával felvett összegekről készült kivonatok között 900 ezer forint eltérés mutatkozik, ezért ismételt adó- és könyvszakértői vizsgálatot rendelt el az ügyben eljáró bíró, aki az új tárgyalási napot április 7-re tűzte ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra játszhat Lisztes Krisztián a Werder Brémában

Újra tétmérkőzésen játszott Lisztes Krisztián. A 11 hónappal ezelőtt szalag-szakadást szenvedő… Tovább olvasom