Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Újabb edzőváltás a Kapuvári SE-nél

Labdarúgás - Az NB III, Bakony-csoport kiesőhelyén álló Kapuvári SE-nél ismét edzőváltás történt. Az őszi szezon közepén érkezett Halász Ernő helyét ugyanis Szeg Kálmán foglalja el a kispadon.
A kapuvári klub szakosztályvezetője, Bokor László szerint a csapatnak frissítésre van szüksége, illetve rendezni kell a klub anyagi helyzetét is.
„Az ifjúsági gárda a harmadik helyen zárta az őszi szezont. Így jövőre lehetőséget adunk a fiataloknak, hogy bizonyíthassanak a felnőtteknél. Nagyon örülök annak, hogy Szeg Kálmán lett új az edző, 1991-ben a bajnokcsapatban együtt futballoztam vele. Sajnos nagy gondot okoz, hogy az egyesület nem áll jól anyagilag, ezért is döntöttünk a változtatások mellett" – fogalmazott a szakosztályvezető.
Az Osliból érkező Szeg Kálmán célja, hogy a kapuvári együttes kiharcolja a bentmaradást.

„Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy Kapuváron mi lehet a megoldás a válságra. Egy biztos, úgy nem tudunk eredményt elérni, ha a játékosok nem vesznek részt az edzéseken. Szeretnénk visszahozni a régi kapuvári futballistákat is. A célunk természetesen az, hogy ne essünk ki, mert könnyebb bent maradni, mint utána feljutni" – mondta a Kapuvár új vezetőedzője.

Az Osli újoncként szerepel a megyei II. osztályban, ennek ellenére a harmadik helyen zárták az őszi szezont. A csapat két évig dolgozott együtt az edzővel. Az egyik játékos, Forintos Balázs szerint senki nem neheztel a trénerre.

„Neki ez egy kiugrási lehetőség, mivel magasabb osztályban szereplő csapatot irányíthat, sok szerencsét kívánunk neki a továbbiakban."

Varga Alexandra

Olvasóink írták

 • 7. Szeg Kálmán 2008. január 03. 17:10
  „Kedves Torres!

  Tényleg nem tudom hogy mi a bajod velem mi rosszat tettem neked hogy így haragszol rám. Tudom hogy mit vállaltam. Csak tudod az az érdekes hogy mikor Osliba kerültem az elődömmel senki nem foglalkozott hogy 3 héttel a bajnokság elött lelépett. Kapuváron aki a második mérközés után lemondott senki nem foglalkozott vele, én el sem kezdtem a munkát és már megteláltak.
  Azért köszön hogy Kapuvárnak szurkolsz.

  Üdv”
 • 6. Fernando Torres 2007. december 29. 17:30
  „Na jó! Maradjunk annyiban tavasszal lehet bizonyítani, én szurkolok a csapatnak, mert szeretem Őket! Hajrá Kapuvár!”
 • 5. Santos 2007. december 28. 18:55
  „Fernando Torres!Mindenki sejti ki vagy..!A Kálmán vállalta a nevét veled ellentétbe,ez elmondja melyitek milyen ember...
  Ha bajod van vele vállald a neved és hidd el vállalja veled a beszélgetést.Csak hát erre kicsi az esély h felfeded kiléted...”
 • 4. Fernando Torres 2007. december 28. 10:37
  „Ugyan már! Te is tudod,hogy nagy falat lesz neked ez! Majd tavasszal bizonyíthattok!”
 • 3. Szeg Kálmán 2007. december 25. 14:15
  „Kedves Torres!

  Ha valami problémád van velem akkor kérlek vállad a nevedet. Úgy gondolom, hogy soha életemben nem bántottam Fernando Torrest mivel még nem találkoztam vele. A másik dolog hogy milyen munkát végeztem Osliba szerintem nem a te dolgod megítélni mert az eredmények magukért beszélnek. Az hogy én kivel mulatozok az megint nem rád tartozik. A mágánéletben a játékosoknak én barát volta nem edző. Végül pedig sajnálom Mariska nénit hogy akkor nem őt kérték fel edzőnek így két éremmel szegényebb.

  Tisztelettel : Szeg Kálmán”
 • 2. Gennaro 2007. december 22. 13:17
  „Mi van Ferikém???? Savanyú a szőlő.....????? A Kálmán személyében egy nagyon korrekt edzőt ismertünk meg, s hidd el nekem, nem lett volna elég Osliba egy "mariska néni".......”
 • 1. Fernando Torres 2007. december 18. 14:18
  „Nem szerencsés a választás.Egy nagyobb tekintélyű edző kellett volna, nem egy olyan, aki együtt mulatozik a játékosokkal!Ráadásul semmilyen komoly edzői múltja nincs, azzal az oslival a mariska néni is sikeres lett volna.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékony célú bokszgála

Ökölvívás - A mindszentpusztai autistaotthon működésének támogatásáért bokszoltak szombaton este a… Tovább olvasom