Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Új út kezdetén?

A magyar és a győri sport is anyagi gondokkal küzd, ezért is üde színfolt, ha akad olyan támogató, amely a nehéz időszak ellenére költ a sportra.

Ilyen a Rába rt. is, amely a napokban vállalt újra szerepet: csatlakozott a győri élvonalbeli futsalcsapat szponzorai közé.

Pintér István, a Rába Járműipari Holding elnök-igazgatója: – Az elmúlt években ugyan a háttérből, de támogattunk városi, regionális eseményeket. A szűkösebbé vált keretet próbáljuk koncentráltabban felhasználni. Az jó dolog, ha egy potenciálisan sikeres kezdeményezéshez csatlakozunk, s nem akkor, amikor már a siker megérett, hanem amikor még meg kell dolgozni érte. Úgy döntöttünk, hogy mi is részt vállalunk ebből a feladatból. Elindulunk egy olyan úton, ami a vállalatnak, a klubnak és Győrnek is remélhetőleg presztízst jelent. Nem zárjuk ki, hogy ha sikeres lesz az első időszak, meg is hosszabbítjuk az együttműködést.
Bolla Péter, Győr kabinetfőnöke, a Duna Takarék ETO tiszteletbeli elnöke: – Örömteli, hogy a huszadik század győri labdarúgásának legnagyobb támogatója visszatér a város futballjába. Azok a szép eredmények, amiket az ETO ért el, szinte egy csoda volt ebben a városban, és ezt a Rábának is köszönhette a megyeszékhely. Most újra van egyfajta szándék, ha nem is napjainkban, talán egyszer ismét lesz Győrben egy Rába ETO futballcsapat.

Dr. Drucskó Zoltán, a Duna Takarék ETO ügyvezető elnöke: – Örülünk, hogy sikerült a Rábával megállapodni, megpróbálunk szereplésünkkel megfelelni az elvárásoknak és így a vállalat hírnevét öregbíteni. Úgy gondoljuk, egy stabilan működő klub alapja, ha megfelelő partnerekkel tud együtt dolgozni. A Rába ilyen, ezért is nagy örömmel vettük, hogy mellénk állt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitorlások siklottak a Fertő tó jegén

A Fertő tavon rendezték meg a jégvitorlás-világbajnokságot. Tovább olvasom