Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Új szelek Bőnyben

A tavaly év végi közgyűlésen a megyei III. osztály Győr-Kelet csoportjában szereplő Bőnyi SE új elnököt választott, megújult az elnökség, valamint a felügyelőbizottság.

Az egyesület első emberének Szabó Csabát választották, aki értékelte az elmúlt időszakot és a jövőről is beszélt: „Tavaly tavasszal kezdődött a dinamikus fejlődés az egyesületen belül, melyet a nyár folyamán az egyesület történetének első sikeres pályázata tovább erősített.

Az ősz folyamán az első csapat az ötödik, a tartalékcsapat a harmadik helyen zárta a tabellát. A tavaszi szezonra mind a szakmai irányításban, mind a tárgyi eszközökben további dinamikus fejlesztések valósultak meg. A vezetőedző Csenteri Csongor lett, a felkészülés során az első csapathoz bőnyi kötődésű játékosokat igazoltunk Molnár Tamás és Zobák Bálint személyében.

A vezetésnek fontos az utánpótlás-nevelés megerősítése helyi fiatalokkal, ennek érdekében két bőnyi labdarúgó edzőképzése előkészítés alatt van, továbbá a Banán szereplő utánpótláskorú játékosok első hírnökeit is leigazoltuk. Jelenleg az egyesületben kilencvenöt százalékban bőnyi és rétalapi kötődésű labdarúgók vannak."

Az elnök hozzátette: mindkét csapat esetében a cél a dobogó, az első csapat esetében a titkos cél a bajnokság megnyerése.

A főtámogatónak is fontos, hogy támogassa a községet. Ennek érdekében a sportegyesület február 14-én a bőnyi faluházban Valentin-napi jótékonysági sportbált rendez. A bevételből egy szurkoló gyógykezelését és a Szivárvány Óvodát támogatják.

A bál zenei házigazdája a Jolly Joker együttes lesz, ezenfelül fellép Nótár Mary és Jolly & Suzy is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miriuta: A helyzet nem reménytelen

Egy döntetlen és vereség eddig a Győri ETO idei törökországi mérlege. Tovább olvasom