Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

Új pályán edz a tízéves győri Sasfészek

Tíz éve alakult a győri Sasfészek utánpótlás-nevelő egyesület. A jubileumát ünneplő klub nemrég új helyre költözött, a régóta futballra nem használt Elektromos-pályán gyakorolhatnak a gyerekek.

Újra pattog a labda győri Elektromos-sporttelepen. Az egykor szebb napokat is látott pályát – ahol nemrég még piac működött –, két hónapja vette birtokba az idén tízéves Sasfészek utánpótlás-nevelő egyesület.

„A pályán méteres volt a gaz, nem is lehetett nyírni, úgy kellett kaszálni – kezdi Szabó Tibor, a klub elnök-mindenese. – A tulajdonos Pannon Belváros bocsátotta rendelkezésünkre a területet, amiért nagyon hálásak vagyunk. A szülők és támogatók segítségével próbáljuk meg rendbe rakni.
Nem eredménytelenül: a gyepszőnyeg kifogástalan, igaz vasból, de újra vannak kapuk is a játéktéren, ugyanis az előzőeket, amelyek alumíniumból voltak, egyszerűen elvitte valaki...
„Kétezerben alakultunk, az elvem mindig is az volt, hogy hozzánk bárki képességtől függetlenül jöhet. Büszke vagyok azokra a gyerekekre, akik nálunk fociztak és fociznak, számomra azonban a legnagyobb elismerés, ha egy tehetséget tovább tudunk irányítani. Nagyon jó volt a kezdet, már az első év után az ETO csapataival versenyeztünk. Sok időt töltöttünk a Veres-iskolában, majd a Gyirmóttal volt nagyszerű kapcsolatunk. A tervek szerint a másodosztályú DAC utánpótlását mi adtuk volna, de ez nem jött össze. Nemrég Győrszentivánon fogadtak be minket. Most, új lendületet kapva, új fejezet kezdődik a klub életében. Jelenleg hatvan-hetven gyerek futballozik nálunk, s szerencsére a jelentkezők száma egyre csak nő” – mondta befejezésül Szabó Tibor.
Szabó Tibor szerint új korszak kezdődött a Sasfészek életében.

Olvasóink írták

 • 7. focci 2010. szeptember 09. 23:12
  „kiskukta ! A DAC pályán lehet, hogy csak 60 gyerek van, de három korosztályban edzenek, három edzővel, és pályát is nyírják már.”
 • 6. kiskukta 2010. augusztus 30. 09:04
  „Azt is meg kellenne azért nézni,hogy a DAC pálya most milyen,ott méteres a gaz...Vagy azóta más jobban szebben működteti,és vannak ott edzések?”
 • 5. ACSA 2010. augusztus 28. 21:28
  „A csalás és a gyermek kereskedelem még akkor is bűntény ha labdarugás és sport címszó alatt művelik!!!
  A lopott holmik meg visszajárnak az eredeti helyükre!!!”
 • 4. ACSA 2010. augusztus 28. 21:25
  „A jubileumra szeretném megajándékozni Szabó urat egy ETIKAI kódexxel!!!
  Azokat aki ennek a hiteltelen embernek meg kölcsönzi a pályát annak meg azt üzenem,hogy ne süllyedjen tovább!”
 • 3. focci 2010. augusztus 28. 20:19
  „Valaki elvitte a kapukat ? Szabó úr Ön labdákat, mezeket, bólyákat vitt el a DAC pályáról, és milyen tartozást hagyott ott (kölcsönkért pénzek szülőktől, rezsi, edzői díj), nem beszélve a gyerekekről. A tavaszi szereplése a bajnokságokban a Rekordok Könyvébe való.”
 • 2. lHunter 2010. augusztus 28. 18:15
  „Hát igen... Szöveg ígérgetés az van nála!De a legfontosabb,hogy a tagdíj legyen befizetve!”
 • 1. napsugár. 2010. augusztus 28. 15:12
  „rosszul vagyok ettől az embertől(szabó tibor) csak ígérgetni tudott.
  de felmutatni nem tudott semmit.
  undorító.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baseball: három válogatott legjobbjai Jánossomorján

Vasárnap Jánossomorján három válogatott részvételével rendezik meg a nemzetközi Duna-kupát. A… Tovább olvasom