Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Új néven új evezős sikerek?

Tízmilliós szponzori szerződést kötött egymással a Győri Vízi- sport SE és a Graboplast, így az olimpiai, világ- és Európa-bajnokokat soraiban tudó egyesület a Graboplast VSE néven szerepel tovább.

Ünnepélyes keretek között írta alá két évre szóló szponzori szerződését tegnap a Graboplast Zrt. részéről Jancsó Péter elnök-vezérigazgató és a Győri Vízisport SE részéről Künszler Béla elnök.

A tízmilliós támogatással kapcsolatosan Jancsó Péter a következőket mondta:
„Tősgyökeres győri cégként szívünkön viseljük a helyi sportot, így lettünk például korábban a megszűnés szélére került női kézilabda támogatói, akikkel közösen jutottunk el egészen a bajnoki címig. A kajak-kenu már eleve sikersportágnak számít, s úgy gondoltuk, hogy kapcsolatunk gyümölcsöző lehet."

Künszler Béla elnök szerint az egyesület életében szponzortörténeti esemény a mostani:
„Nem emlékszem arra, hogy a klub valaha is ilyen mértékű támogatást kapott volna. Természetesen nagyon köszönjük, s szeretnénk ezt további sikerekkel meghálálni. Garancia lehet erre a jelenlegi versenyzői gárda, de az utánpótlás területén is nagy fejlődés indulhat meg. A háromszázötvenes versenyzői létszám azt gondolom, önmagáért beszél."

A magyar szövetség részéről Schmidt Gábor főtitkár így nyilatkozott:
„Nagy öröm, ha egy ilyen cég, mint a Graboplast, akár szövetségi, akár klubszinten a kajak-kenu támogatása mellett teszi le a voksát. A magunk részéről annyit mondhatok, hogy az MKKSZ szponzoraival évek óta nagyon jó az együttműködésünk, s ahogyan a győri klub vezetőit ismerem, itt is hosszú távú kapcsolatra lehet számítani."

Angyal Zoltán, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az utánpótlás szempontjából érzi fontosnak ezt az együttműködést:
„A klub eddig is a magyar kajak-kenu sport egyik biztos bázisa volt. Ez a szponzori megállapodás csak tovább erősítheti ezt. Az itt folyó magas színvonalú munka folytatására jelenthet ez a támogatás biztosítékot."

Az ünnepélyes eseményt a klub fiatal versenyzőinek vízre szállása követte.

Szabó Gábor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fantasztikus akarással

Mindkét mérkőzését megnyerte a rájátszás első fordulójában a SEAT-ETO férfi kézilabdacsapata, így… Tovább olvasom