Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Új edző a kapuvári kispadon

A hétvégi bajnoki fordulóban a Gyirmót kivételével minden NB-s csapatunk hazai környezetben lép pályára. Megtörtént az első edzőcsere is, Kapuvárott Kovács Lajos lett Berta József edző utódja.

Noha Horváth László együttesét idegenbe szólítja a sorsolás, az NB III címvédője sem hagyja el a megyét, lévén, hogy ma délután Sopronban szerepelnek. A Győri Termál megyei I. osztályban az Öttevény–Mosonszentmiklós szomszédvári rangadó emelkedik ki, de hasonló minősítést kaphat az alacsonyabb osztályban a Vámosszabadi–Győrújfalu vagy a Győrsövényház–Enese mérkőzés is.

NB II, Hummel-csoport


MTE–ESMTK-Hungaro Casing. Bár még csak a bajnokság elején tartunk és egy mérkőzéssel többet játszva vezetik a tabellát a mosonmagyaróváriak, azért nem rossz érzés visszanézni a többiekre.
Éppen emiatt is készültek fokozottabb figyelemmel a fővárosiak ellen, akiket legutóbbi tatai győzelmük alkalmával Tiba Zoltán edző személyesen is feltérképezett, s tapasztalatai alapján úgy véli, hogy hazai pályán nem lehet gond a három pont begyűjtése. Király húzódása miatt két hétre kidőlt a sorból és sérülés miatt továbbra sem számíthat az edző Méry T. játékára.
A tervezett összeállítás: Kovács – Sipos, Tiba, Nagy, Méry A., Hegyi, Novota, Pálla, Kertész, Gordián, Szakáll.

Pannon-Flax NB III, Bakony-csoport


SVSE-GySEV–Gyirmót. Sopronban túltették magukat a legutóbbi súlyos vereségen, amelyet elsősorban egyéni hibák okoztak. Majoros Zoltán edző szerint sokkal jobb összpontosításra lesz szükség a tavalyi bajnok ellen, s arra törekednek, hogy legalább egy pontot a Lövérek alján tartsanak. Tóth G. kiállítása miatt nem szerepelhet és kisebb sérüléssel bajlódik Horváth B., valamint Bucsi is, akikre azonban számít az edző.
A tervezett összeállítás: Borsi – Horváth B., Mentes, Geeb, Kondákor, Bucsi, Németh P., Horváth A., Bertha, Mozsolits, Bácskai.
Gyirmóton folytatni szeretnék a győzelmi sorozatot, s bár Horváth László edző tudja, hogy erősödött nyáron a Vasút, nehezebb dolguk lesz, mint egy évvel korábban. Teljesíthető célnak tartja a három pont begyűjtését. Vollai továbbra is sérült, Tóth A. pedig családi elfoglaltsága miatt hiányzik. Így a várható kezdőcsapat a következő lesz: Vörös – Horváth Sz., Mracskó, Szabó, Osváth, Szekeres, Pék, Polyák, Nagy Sz., Vedres, Tóth N.

Integrál-DAC–Tapolca. Egy bajnokesélyes, stílusosan futballozó Tapolcát fogadnak Győrött, ennek ellenére az Integrál-DAC hazai pályán is szeretne gyarapodó szurkolótáboruknak bizonyítani. – Bárhogy is alakul az eredmény, a kupamérkőzésen fáradtságára nem hivatkozunk – mondta Horváth Dénes edző.
– Elvégre az éles szerdai csata csak plusztapasztalatokkal vértezte fel játékosainkat. Egyébként bőkezűen bánt velük a fegyelmi bizottság, mert a legutóbb kiállított Mayer három kupa-, Kovács pedig két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, de a szakvezetés mindig bízik a pályára lépőkben, akik ezúttal a következők lesznek: Kocsis – Reizer, Kellner, Keszei, Lejber, Teidl, Gollovitzer, Fajkusz, Tamási, Kutich, Czetti.

Csorna–Ajka. Szorgalmasan készültek a csornai játékosok a héten az Ajka elleni összecsapásra, melyen Gunyhó Ferenc edző eredményes csatárjátékot vár, amivel hazai pályán be lehet gyűjteni a három bajnoki pontot. Bognár Z. beteg, Csonka A. legutóbb megsérült és Lőre kapus is fájlalja a vállát, így a várható összeállítás a következő lesz: Lőre (Endrődi) – Horváth I., Csonka L., Nagy Sz., Jakab, Nagy P., Fenyő, Vados, Jandó, László, Szűcs I.

Jánossomorja–Sümeg. Jánossomorján továbbra is érvényes a jelszó, mely szerint hazai pályán kötelező a győzelem. Ennek tükrében készültek a Sümeg ellen, amelyen Drobnitsch Vilmos sérülés miatt nem léphet pályára és bizonytalan Varga játéka is.

Kapuvár–Keszthely. Amint az várható volt, a héten megtörtént az első edzőcsere, ugyanis Kapuvárott Berta Józsefet Kovács Lajos váltotta a kispadon. Az új edző a szerdai edzésen találkozott először a csapattal, és úgy véli, hogy a lehető legrövidebb időn belül egy stabil gárdát kell kialakítani és akár már a hétvégén meg kell kezdeni a pontgyűjtést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromból ketten maradtak

A Győri ETO FC szégyenteljes bodajki veresége mellett a megye másik két csapata, a Matáv Sopron és… Tovább olvasom