Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Új címerrel a felsőházért

Megtartotta bajnokság előtti szokásos szurkolói ankétját a Győri ETO FC labdarúgócsapata. A stadion aulájában Tarsoly Csaba tulajdonos a két, általa negatívnak minősített nyári dologgal, a Farkas -és a Bognár-üggyel kezdte beszédét.

(illusztráció)
Farkas Balázs kétmillió forintos követelésével kapcsolatban kifejtette: azért nem fizették ki neki ezt az összeget, mert a házirend megsértése miatt négyszer is megbüntette őt a klub ötszázezer forintra. Bognár Zsoltról annyit mondott a tulajdonos, hogy biztos benne, a védő jogilag az ETO játékosa. A pénznél maradva Tarsoly Csaba kiemelte, kiemelt eredményességi prémium csak az első két helyért, valamint a kupagyőzelemért jár a gárdának.

A stadionrekonstrukció késése kapcsán úgy nyilatkozott az ETO FC első embere, hogy addig nem engedi elkezdeni a bontást, amíg nem látja a garanciát arra, hogy a létesítmény a meglévő tervek szerint el is készül. Akik egyébként rendszeresen látni kívánják a pályán is az ankéton megjelent tizennégy új labdarúgót, azoknak idén háromfajta bérletet kínál a klub: az úgynevezett aranybérlet tizenötezer forintba, az ezüst kilencezerbe kerül, míg a törzsszurkolók hatezer forintért juthatnak hozzá jövő héttől az állandó belépőhöz, amelyet a stadionban és a Ziccer Sportban lehet majd megvásárolni.

A szurkolók hiányolták az ETO internetes honlapját, szóvá tették a stadion gyenge minőségű hangosítását, a beléptetésnél végzett sorozatos motozást pedig megalázónak vélik. Kifejtették: az együttestől hozzáállásban és játékban is lényegesen többet várnak a korábbinál.
Végezetül Tarsoly Csaba kiadta a jelszót: a cél idén az első hatba, a felsőházba kerülés, amelyet immáron az ankéton bemutatott új ETO-címerrel – egy zöld-fehér pajzs alakon a klub alapítási éve, a Győrre jellemző három folyó, a három bajnoki cím, valamint a vaskakas is látható – a mezén érheti el az alaposan átalakult együttes.

Korábban:

Pert nyert az ETO FC (2002-07-22) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egylépésnyire a vb-címtől

Lékó Pétert most mindenki szereti. A szegedi sakknagymester nem győzi fogadni a gratulációkat. A… Tovább olvasom