Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Új alapokon a Győri Dózsa

Vezetőségválasztó küldöttközgyűlést tartott a Győri Dózsa, amelyen dr. Szabadfi Árpádot társadalmi, Sillai Lászlót ügyvezető elnöknek választották meg. Új alapokon, megújult szemlélettel tizenhárom tagú új elnökség irányítja a klubot.

A június 20-án megtartott küldöttközgyűlésen lemondott a Győri Dózsa elnöksége, azóta egy háromtagú ügyvezetés irányította az egyesületet. A hivatalos formaságok után nem volt akadálya a klub vezetőségválasztó küldöttközgyűlésének. Jakab Erzsébet, a jelölőbizottság vezetője ismertette a szakosztályok javaslatait, Kovács István levezető elnök pedig ennek megfelelően szavaztatta meg a negyvennégyből megjelent harmincnyolc küldöttet.
A Dózsa társadalmi elnökének dr. Szabadfi Árpád megyei rendőr-főkapitányt, ügyvezető elnökének Sillai László egykori birkózó-világbajnokot választották meg. Az elnökség további tagjai: dr. Berényi János, Bali József, Pesztenlehrer Lajos, Arlay Frigyes, dr. Velkey László, Zalán Barnabás, Németh László, Hummel János, Nagy András, Földingné Nagy Judit és a győri önkormányzat később kijelölendő képviselője. A felügyelőbizottság elnöke Kalló István, tagjai: Jakab Erzsébet, Kisbakonyi János. A fegyelmi bizottság elnöke dr. Rampasek Béla, tagjai: Gyimes Nikolett, Farkas Roland.

Az újonnan megválasztott ügyvezető, Sillai László gyors programbeszédben ismertette elképzeléseit a jövőről. A Dózsa részéről fontosnak tartotta a kapcsolattartást és az együttműködést az önkormányzatokkal, a szövetségekkel, a többi egyesülettel és más szervezetekkel. Elengedhetetlen továbbá a létesítménnyel kapcsolatos tulajdonviszonyok tisztázása. A tervek között szerepel szituációs lőtér,
autós tanpálya kialakítása és rendőrségi szakemberek részére állandó önvédelmi képzésre alkalmas csarnok létrehozása.

Balogh József, Győr polgármestere megígérte: a város a továbbiakban is a Dózsa legnagyobb készpénzes szponzora marad, egyben felajánlotta: az állami szerveknél és a Magyar Olimpiai Bizottságnál igyekszik támogatást szerezni a klub számára. Dr. Szabadfi Árpád beköszönő beszédében közölte: az országos és a megyei rendőr-főkapitányság új alapokra kívánja helyezni kapcsolatát az egyesülettel. Kölcsönös előnyök alapján képzelik el az együttműködést, főként a rendőrök kiképzésében számítanak az általuk üzemeltetett létesítményre és a klubra, valamint szeretnék, ha a belügyi rendezvényeknek is rendszeresen otthont adna a Dózsa.
A közgyűlés végén kiemelkedő munkájuk elismeréseként sportolók és edzők vehettek át jutalmat: Petráhn Barbara, Jó Alexandra, Babos Rita, Szeglet Zsolt, Lukács András, Tuifel Péter, Nagy Attila, Németh Csaba és Nagy András.

Korábban:

Nemzetközi verseny a Dózsa-pályán (2002-06-26) >>
Ügyvivő bizottság a Győri Dózsa élén (2002-06-21) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pert nyert az ETO FC

A Magyar Labdarúgó Liga Fellebbviteli Bizottsága hétfőn délelőtt helybenhagyta a fegyelmi bizottság… Tovább olvasom