Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Továbbra is veretlen a Turris

Szombathelyi AK I–Turris SE Sopron I 6–12, Turris SE Sopron I–Pénzügyőr SE II 9–9, Turris SE Sopron–Mohács 16–2, Turris SE Sopron II–Celldömölk IV 13–5, Szombathelyi AK II–Turris SE Sopron II 8–10.
Szombathelyi AK I–Turris SE Sopron I 6–12
Szombathely, NB I-es férfimérkőzés.
Győztek: Szarka T. 2, Szarka Zs. 2, Tóth T. 2, ill. Lung 4, Asbóth 3, Markó 2, Böhm 1 és a Böhm–Asbóth, Lung–Markó párosok.
A meccsen az első néhány egyéni meccs megingása után sikerült komoly előnyt szerezniük a vendégeknek, akik magabiztosan hozták a mérkőzést.

Turris SE Sopron I–Pénzügyőr SE II 9–9
Sopron, NB I-es férfimérkőzés.
Győztek: Lung 3, Markó 2, Böhm 2, Asbóth 1 és az Asbóth–Böhm páros, ill. Kovács 4, Gelléri 3, Éliás 1 és a Gelléri–Éliás páros.
A tavalyi bajnokság 2. helyezettje ellen nagy hajrával sikerült a Turrisnak megszereznie az egyik pontot.

Turris SE Sopron–Mohács 16–2
Sopron, NB I-es férfimérkőzés.
Győztek: Markó 4, Lung 4, Böhm G. 4, Asbóth 2 és a Markó–Lung, a Böhm–Asbóth párosok, ill. Bihercz T. 1, Bihercz G. 1.
A bajnokság utolsó helyezettjével szemben magabiztos győzelmet aratott a hazai gárda. A Turris SE továbbra is második helyen áll öt győzelemmel és két döntetlennel.

Turris SE Sopron II–Celldömölk IV 13–5
Sopron, NB III-as férfimérkőzés.
Győztek: Böhm A. 3, Kiss L. 3, Kiss P. 2, Bonczidai 2 (Hencz 1) és a Bonczidai–Böhm, a Kiss–Kiss párosok, ill. Lukács 3, Szabó 1, Orbán 1.
A két csapat azonos ponttal állt a meccs előtt, de a Bonczidaival megerősített hazai csapat 9–0-ra elhúzott, a biztos győzelmet semmi sem fenyegette.

Szombathelyi AK II–Turris SE Sopron II 8–10
Szombathely, NB III-as férfimérkőzés.
Győztek: Böhm A. 4, Hencz 2 (Paár 1), Kiss L. 1 és a Böhm–Tarr, Kiss–Hencz párosok, ill. Nagy Cs. 3, Ihász 2, Nagy M. 2, Soós 1.
A Turrisnál most mutatkozott be az NB III-ban a 11 éves Tarr Viktor, aki párosban győzni tudott, hozzásegítve ezzel a csapatot a roppant fontos sikerhez.

Olvasóink írták

  • 1. Csetneky 2012. december 02. 10:21
    „Ha jól értelmezem a cikket, akkor az első csapat az NB1-ben veretlen és második helyezett. Hol tarthatnának vajon, ha csak a roppant eredményes jégkorongra szánt 54 millából erre is jutna néhány?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepetésre készülnek

Szerdán 14 órakor az Uniqa-Euroleasing Sopron az Orenburg, 20 órakor a Hat Agro-UNI Győr a Bourges otthonában lép pályára Euroliga-mérkőzésen. Tovább olvasom