Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

További javulást remélnek

A Tento-ETO csapata a Tatabányával játszik ma. A győriek új szerzeményei bíznak a győzelemben.

Kedden biztató formát nyújtott a Tento-ETO a bajnok MKB- Veszprém ellen. Különösen a támadójáték volt dicsérhető, a védekezésben azonban még van mit javítania Tóth László együttesének.
„ Mindebből a mostani meccsre nem lehet levonni messzemenő következtetéseket. A Tatabánya másképpen játszik majd, mint a bajnok tette, sokkal nehezebb lesz ellenük kézilabdázni. Természetesen mindent megteszünk a sikerért, s jó védőmunkával, valamint feljavult kapusteljesítménnyel lehet is keresnivalónk" – mondta Tóth László

Jó párost alkothatnak

Az edző szavai alapján tehát sok függ majd a csapat új kapusa, Kovács János teljesítményétől is. A junior-vb-bronzérmes hálóőr veszprémi nevelés, a Szigetvár érintésével érkezett Győrbe.
„ A juniorválogatottnál dolgoztam együtt Tóth Lászlóval, az ő személye sokat számított, mikor igent mondtam a győrieknek. Szimpatikus volt a csapat, s az, hogy szinte mindenki azonos korosztályhoz tartozik. Biztos vagyok benne, hogy szép lassan összeérik a társaság, s ez az eredményekben is meglátszik majd. Remélem, már pénteken a Tatabánya ellen is mi örülhetünk" – mondta a fiatal hálóőr, aki kapustársával, Gerháth Zoltánnal hamar összebarátkozott, s úgy véli, jó párost alkotnak majd.
„Bár más stílusban védünk, úgy érzem, ez a csapat szempontjából mindenképpen hasznos" – tette hozzá Kovács János.

Súlyos sérülés után

Eddig kevesebb lehetőséget kapott a Csömörről érkezett Tomori Győző, akire elsősorban a védekezésben várhat kulcsszerep. A játékos, aki az Elektromos, a Veszprém és a Dunaferr korosztályos csapatainál is megfordult, egy súlyos sérülés után volt részese a junior-vb-3. magyar válogatottnak.
„ Februárban a bal vállam valósággal »szétszakadt«. Rengeteget tettem azért, hogy mihamarabb meggyógyuljak, s ott legyek a válogatott keretben. Sikerült, így részese lehettem a nagy menetelésnek. Már ott nagyon megtetszett az a munka, az a hozzáállás, amit Tóth László képviselt, így elsősorban miatta mondtam igent a győrieknek. Úgy gondolom, hogy meccsről meccsre jobbak leszünk, s a végén ott lehetünk az ötödik-nyolcadik hely környékén. Hogy pontosan hol végzünk, azt majd a pillanatnyi forma dönti el."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két soproni győri színekben

Hamarosan elkezdődik az élvonalbeli bajnokság. A most induló sorozatunkban bemutatjuk az újonc Rába Quelle-Foton női csapatának a játékosait. Horváth Adriennt az elmúlt napokban a társak választották meg csapatkapitánynak. Magyar András, a csapat edzője a hármas poszton számít a játékára.Testvére, Horváth Patrícia a világbajnok vízilabda-válogatott kapusa. Tovább olvasom